După câte întâlniri este recomandat să faci sex? Află răspunsul!

Dacă cedezi din prima noapte, există riscul să fii considerată uşuratică, iar dacă aştepţi prea mult este posibil să-l pierzi. Atunci când este cel mai potrivit moment pentru ca o femeie

Romantic date

Dacă cedezi din prima noapte, există riscul să fii considerată uşuratică, iar dacă aştepţi prea mult este posibil să-l pierzi. Atunci când este cel mai potrivit moment pentru ca o femeie să facă sex cu noul partener? Cercetătorii au venit cu un răspuns.

Studiul Time Out’s Global Dating Survey, la care au participat 11.000 de persoane din lumea întreagă, a descoperit numărul exact de întâlniri după care este bine să faci sex, dacă vrei o relaţie serioasă. În urma întrebărilor legate de preferinţele legate de cum ar trebui să decurgă primele întâlniri cu un nou partener, ceea ce le place sau le displace la persoana abia întâlnită, s-a stabilit că momentul ideal de a face sex este la a patra întâlnire.

Dacă eşti amatoare a sexului la prima întâlnire, află că 10% dintre cei intervievaţi te susţin.

Sexul la prima întâlnire este o problemă pe care, cu siguranţă, şi-o pun atât femeile cât şi bărbaţii.

Înainte de o primă întâlnire, este imposibil să nu-ţi apară în minte întrebarea: "Oare cum se va termina seara?". Pentru unele femei, a face dragoste cu un bărbat este o decizie foarte importantă, care necesită timp de gândire şi sentimente profunde. Există însă şi femei care cedează mai uşor şi pun preţ pe trăirea clipei.

"Când şi cu cine ne culcăm e alegerea noastră, atâta timp cât şi celălalt consimte," explică Lena Rusti, psihoterapeut. "Implicaţiile negative ţin mai mult de consecinţele acestei alegeri, pe care le vedem uneori diferit de cum le vede partenerul nostru.

Pentru unele persoane, sexul la prima întâlnire interferează cu prejudecata că relaţiile stabile încep altfel. O femeie poate crede că un bărbat care îşi doreşte asta este superficial, un bărbat poate crede acelaşi lucru despre partenera sa. Prejudecăţile de orice tip pot avea o influenţă covârşitoare asupra unei relaţii, pentru că fiecare persoană are propriile sale convingeri de viaţă şi propriile aşteptări de la sine sau de la partener şi ele ne influenţează chiar fără să ne dăm seamă."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod