Felul în care mănâncă iubitul tău îţi arată şi cum face sex. Urmăreşte-l!

Majoritatea bărbaţilor nu cred în mituri sau în studii despre sex, însă foarte multe femei iau în serios sfaturile venite de la sexologi sau cercetători. Şi de această dată,

Majoritatea bărbaţilor nu cred în mituri sau în studii despre sex, însă foarte multe femei iau în serios sfaturile venite de la sexologi sau cercetători.

Şi de această dată, specialiştii din Statele Unite au realizat un studiu care i-a făcut pe mulţi bărbaţi să râdă. Sexologii au spus că felul în care mănâncă masculii le poate arăta femeilor cât de buni sunt aceştia la pat.

Bărbaţii care mănâncă repede

Dacă ai un iubit care mănâncă repede şi de multe ori cu înghiţituri foarte mari, este foarte posibil ca şi în pat să se comporte la fel. Va face totul pe repede-înainte, cu scopul de a se simte el bine. Din această cauză, rişti întotdeauna să rămâi „neterminată“.

Iubitul mofturos şi meticulos

Ai lângă tine un bărbat care alege cu grijă mâncarea? Ei bine, atunci eşti o femeie fericită. Masculii mofturoşi şi meticuloşi la mâncare vor şi în pat să facă totul ca la carte. Ei caută mereu perfecţiunea şi se vor opri doar atunci când vor vedea că tu ai fost mulţumită din toate punctele de vedere.

Masculii care îşi ling degetele şi adună resturile din farfurie

Cu acest tip de bărbaţi nu ştii cum să o dai. Unele lucruri le fac bine, însă pentru altele îţi vine să-i omori. Faptul că iubitul tău îşi linge degetele după ce mănâncă nu poate decât să te bucure. Acest lucru îţi arată că este un maestru al sexului oral şi că te va „înfuleca“ şi pe tine cu totul.

Însă, faptul că ciuguleşte tot din farfurie nu poate fi privit de tine cu ochi buni. Asta îţi demonstrează că standardele lui sunt foarte joase şi va face sex cu orice tip de femeie care îi iese în cale.

Soţul care mănâncă de la fast-food şi pe drum

Dacă ai lângă tine un bărbat care iubeşte mâncarea de la fast-food, asta nu înseamnă că el este şi un mare pasionat de sex. Din contră, acest tip de mâncare are multe grăsimi şi scade libidoul.

Partea bună este că dacă mănâncă în timp ce merge, înseamnă că este şi puţin exhibiţionist şi vrea să încerce în pat cât mai multe lucruri noi şi „nebune“.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod