Fanteziile tale sexuale

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna cand te visezi facand amor cu un coleg? Dar despre fanteziile cu un strain? Ce semnifica preferinta sa de a-ti incepe ziua facand...
Te-ai intrebat vreodata ce inseamna cand te visezi facand amor cu un coleg? Dar despre fanteziile cu un strain? Ce semnifica preferinta sa de a-ti incepe ziua facand amor? Expertii, cu ajutorul unor date statistice, au incercat sa raspunda la cateva intrebari pentru tine.

Fantezii cu fostul iubit
Nu inseamna ca inca il mai iubesti sau doresti - probabil si tu si el sunteti deja implicati in alte relatii. Poate au ramas cateva lucruri nerezolvate intre voi, deci nimic care sa aiba legatura cu vechea pasiune pentru el.

Te visezi facand sex intr-un loc public si chiar fiind prinsa asupra faptului
Anxietatea este de obicei cauza emotionala a acestor vise.
Poate reprezenta neintelegerile in relatie ta sau teama de a-ti impartasi intimitatea cu altcineva.

Fantezii cu o alta femeie
Multe femei cred ca este un semn de homosexualitate. Dar de obicei femeia din vis este una pe care tu o apreciezi pentru ceea ce face, pentru ce a realizat in viata. Poate fi un semn al faptului ca tu vrei sa fii la fel de buna ca ea.

Fantezii legate de un coleg de serviciu sau de o cunostinta apropiata Fanteziile sunt de obicei plictisitoare deoarece nu esti atrasa in mod deosebit de aceasta persoana. Poate esti plictisita de viata de zi cu zi, sau daca e vorba de un coleg de la locul de munca esti plictisita de serviciul pe care il ai.


Care este barbatul din fanteziile tale?
Iata ce au raspuns un numar mare de femei la aceasta intrebare si explicatiile acestor fantezii:
Sotul tau
45% au ales aceasta varianata de raspuns.
Semnificatie: Probabil iti este teama sa dai frau liber dorintelor. Fanteziile legate de sotul tau pot face bine relatiei tale, dar ai grija sa nu ajungi sa ai sentimente de vinovatie fata de viata voastra amoroasa asa cum ti se arata in vis - nu-si au locul aici.
Un fost iubit
23% l-au ales pe acesta.
Semnificatie: Esti tipul de femeie foarte sentimentala careia nu-i este teama sa viseze. Asta nu insemna ca vrei sa faci amor cu fostul. Iti place doar sa-ti amintesti de sentimente placute asociate cu momente foarte intime si mai placute.
O celebritate
15% au ales aceasta varianta
Semnificatie: De obicei iti doresti ceea ce nu poti avea.
O celebritate este "de neatins" asa ca, sa-ti fie clar, va ramane doar un vis.
Un strain
15% au ales aceasta varianta
Semnificati: Esti mereu in cautare de experiente noi si imaginatia ta bogata te ajuta in acest sens. Ai un bogat simt al umorului care iti permite sa visezi la ce-ai putea sa faci cu vecinul la care te tot uiti.

Ce spune orarul vietii tale sexuale despre tine?
Tu si iubitul tau preferati sa faceti amor intr-o anumita perioada a zilei? Iata ce releva aceste preferinte despre viata ta amoroasa.
Primul lucru dimineata
Nu ai retineri si te simti foarte bine in "pielea ta". Oamenii sunt mai putin inhibati dupa ce viseaza toata noaptea.
Chiar dupa ce mergi la culcare
Esti paractica si traditionala.
Esti implicata intr-o relatie de foarte multa vreme sau iti place sa-ti organizezi fiecare moment din viata si poate de aceea preferi amor in aceste momente.
In mijlocul zilei
Esti romantica si iubesti aventura. Si tu si partenerul tau va simtiti bine atunci cand incalcati regulile. Sunteti rebeli, liberi si spontani.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kamelia pe 25 Sep 2012, 17:55
    fosul ubit:)

    eu am mari dubii ca daca iti visezi fostul iubit este chiar asa cum descriu visele. eu l-am parasit pe fostul iar dupa mai bine de 3 ani l-am revazut intamplator pe strada, si desi am o relatie de tot aproape 3 ani de mai bine de jumate de an il visez macar o data la 2 3 nopti si nu il visez numai in ipostaze intime cu mine care ma fac sa fierb de placere in somn(cateodata actualul imi spune ca gem in somn) dar il visez in diverse ipostaze si eu alaturi de el... si ma simt atat de fericita, actualul mi-a acordat atentie 2 ani si chiar daca nu imi lipseste nimic pe plan financiar m-a plictiseste rau :). Mi se pare cu atat mai ciudat cu cat cu fostul nu am facut niciodata dragoste eram virgina iar cu actualul m-am culcat la mai putin de 3 luni de cand l-am cunoscut.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod