Facem dragoste sau sex?

Diferenta dintre sex si dragoste nu este ca iti spune "Te iubesc" in timpul actului sexual. Aceste cuvinte pot fi rostite doar pentru ca stie ca ele iti provoaca orgasm sau pentru ca a intuit ca iti doresti sa le auzi...

Tema acestui material mi-a fost inspirata de un studiu mai vechi pe care l-am citit, potrivit caruia dragostea este cel mai puterinic sentiment, mai puternic decat actul sexual.

Si totusi, facem dragoste sau sex? In urma numeroaselor studii s-a descoperit ca barbatii au capacitatea de a distinge iubirea de sex, compartimentarea creierul lor avand capacitatea de a aborda separat cele doua notiuni; din acest motiv, un barbat se poate considera foarte fericit atunci cand este implicat intr-o relatie care este bazata doar pe atractie fizica.

Pentru barbat, iubirea este iubire, sexul este sex, dar, uneori, cele doua notiuni se intersecteaza.

Femeile, insa, sunt mai "complicate" atunci cand vine vorba despre o relatie. S-a descoperit ca in mintea femeii exista o intreaga retea de conexiuni intre centrul iubirii si cel sexual. Potrivit numeroaselor cercetari, s-a descoperit ca acest centru al iubirii trebuie sa fie activat inainte sa fie declansat centrul sexului.

Femeia nu poate percepe separat cele doua notiuni, iubirea si sexul, pe cand barbatul este capabil sa accepte ca o relatie a insemnat "doar sex". Din acest motiv, multor femei le este foarte greu sa creada ca o astfel de relatie nu a insemnat nimic in ochii barbatului, pentru ca pentru ele sexul inseamna iubire.

Din punct de vedere emotional, se pare ca venim din emisfere diferite. Dar, bineinteles, exista si situatii cand cele doua emisfere se intersecteaza, iar relatia dintre femeie si barbat devine una amoroasa si sexuala, deopotriva.

"Sexul inseamna satisfacerea unor nevoi fiziologice doar cu trupul, in timp ce 'a face dragoste' inseamna a face sex cu dragoste, cu sufletul
", imi spunea o prietena. Mi s-au parut doua definitii plauzibile...

Dragoste si sex, doua concepte intre care nu ar trebui sa existe vreo granita, daca ne dorim o relatie care sa ne implineasca si sa ne faca sa ne simtim fericiti. Dar ce se intampla cand unul face sex, iar celalalt dragoste?

In mod sigur, cel care face doar sex si nu simte iubire va sesiza diferenta (mai ales daca a iubit vreodata si poate sa faca o comparatie); cel care iubeste ar putea sa nu observe diferenta, pentru ca ar putea fi orbit de sentimentele de dragoste.

De aceea este utila cunosterea reciproca, dar si cunoasterea propriul trup. Oricum, nu este cazul sa generalizam pentru ca nu doar femeile fac dragoste, ci si barbatii...

Mihaela este implicata intr-o relatie cu Alex de un an. La inceput a fost doar atratie fizica din partea ei. "Am facut sex timp de jumatate de an si nu imi este rusine sa recunosc asta.

Era o pasiune nebuna intre noi, dar fara sentimente de iubire din partea mea. In timp mi-am dat seama ca tin la el si am inceput sa il iubesc. Acum pot spune ca fac dragoste si este chiar mai placut decat in prima parte a relatiei noastre".


"Sex fara dragoste exista, dar dragoste fara sex NU. Nu vorbim de cazuri extreme, iubire la distanta, de exemplu. Doi oameni care se iubesc pot  sta fara sa faca sex? Nu cred", spune Florin.

 

Comentarii (43)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 27 Mar 2017, 03:16
    Răspuns

    Răspunsul este simplu sexul poate exista fără iubire . Noi bărbați spre diferență de fete putem să facem dar sex fără a fi legați de parteneră sufletește fără a avea mustrări de conștiință . Asta se datorează faptului că băieți sunt poligami asta ținând de împlinirea maturității mentale. În schimb fetele funcționează fix pe dos. Fără a fi subiectiv o să dau rezolvări pentru ambele părți B) Mințiți dacă fata este interesată de dragoste B) Încercați să evitați genul de relație care implică mai puțin sex decât dragoste (este spre binele vostru) F) Găsiți-vă un băiat mai neatrăgător F) Faceți-l să se îndrăgostească de voi

    0
    0

  • samer pe 21 Oct 2012, 17:03
    raspuns

    pt mine ca un barbat sex fara dragusta

    0
    0

  • flo pe 31 Dec 2010, 11:21
    mda

    si pana la urma tot la sex se ajunge,indiferent ca iubesti sau nu...

    0
    1

  • asa si? pe 23 Aug 2010, 21:23
    asa si

    eu fac sex fara dragoste de 5 ani si nam nimic dar uneori nu sunt deajuns puterea banii si averea inima cere si iubire si acea iubire e imposibila de 7 ani asa k inima cere dar buzunaru merita.

    0
    1

  • simika pe 13 Iul 2010, 11:29
    deci...

    Stiu ca nu este frumos sa incep cu un "deci", insa ceea ce vreau sa punctez este o concluzie la articolul acesta. A face dragoste inseamna a trai momente de intensitate maxima alaturi de persoana iubita. A face sex se refera strict la genul de ralatii aventuriere. Pot spune cu precizie ca pana la 19-20 de ani se numeste sex, ceea ce faci cu partenerul. Dupa aceea, odata cu maturitatea, sexul devine a face dragoste cu persoana de langa tine. Parerile sunt impartie, insa ceea ce trebuie retinut este ca faptul ca, toti stim sa facem sex, insa foarte putini stiu sa fac dragoste...;)

    1
    0

  • paola27 pe 17 Feb 2010, 13:47
    Florine

    sa stii ca exista oamenii care se iubesc si nu o fac...;) eu am pr de 2 ani si ink sunt virgina....asa k se poate orice....deci tre sa te contrazic :P

    4
    0

  • beta carmen-alina pe 8 Dec 2009, 12:44
    dragoste sau sex........interesant........

    exista cu certitudine o diferenta enorma intre dragoste si sex.De exemplu eu am experimentat si sexul fara dragoste si sexul cu dragoste si pot spune k e o imensa diferenta ........ difera atat de mult emotiile ,senzatiile sunt atat de intense cand iubesti corpul e invadat de o multime de trairi ....pe cand sexul fara implicatii sentimentale e doar sex si-atat.

    2
    1

  • Ysabellissimma pe 29 Nov 2009, 02:04
    DRAGOSTEA SI SEXUL

    DECI EU CONSIDER K FACAND DRAGOSTE SUNT IMPLICATE SI SENTIMENTE IAR SEXUL KND FACI DE FANTEZIE,EU PREFER DRAGOSTEA PT K MA DARUIESC SI SIMT PLACERE ALATURI DE PERS UBITA;)INCERK SA EXPERIMENTAM TOT CE E FRUMOS K SA STAM BN IMPR!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • diana diva pe 28 Oct 2009, 21:13
    dragoste ori sex?

    cred k exista o diferenta intre cele doua,pt k dak iubesti pe cineva numesti actul sexual ,,a face dragoste,, dar dak e ceva ocazional sau o aventura,e clar k e ,,sex,,!dar intre cupluri care se cunosc din toate punctele de vedere,si care stiu s foloseasca iubirea k sa ezperimenteze lucruru noi stiu sa le si amestece,deci pot s faca dragoste dar in acelasi timp s simta tentatia de a face lucruri noi,si asociaza acest lucru la notiunea de a face sex!parerea mea....!

    1
    0

  • 1tamara pe 20 Oct 2009, 10:27
    dragostea e ceva unic,se simte,nu se explica

    da, cred si eu ca dragostea e ceva unic,se simte,nu se explica....Dar cit de greu e de intel ca acea dragoste e doar din partea unuia...si simti ca e sex...simti ca trec sentimentele... trece totul... ramine doar dezamajirea, regretul de cele neprimite... si nadejdea ca poate se va himba ceva...

    0
    0

  • diana pe 28 Iun 2009, 13:04
    pt kelly

    si pt CATA si pt SIMPLUION,am aparut iar,deci simpluion are dreptate,vorbim mai mult despre sex si nu despre bani pt ca daca as aduce in discutie banii ar fi dezastru,deci asta e secretul,si mai e chestia ca eu am fost prima lui iubita si el primul meu iubit,apoi e chestia ca eu arat bine,desi el imi spune uneori ca ar vrea sa fiu mai grasa pt ca am fost foarte grasa cnd eram fata aveam chiar 67 de kg iar acm am 50,cand facem dragoste e foarte frumos,nu facem foarte des ca la inceput dar el nu vrea sa-mi faca rau,i se pare istovitor pt mine,eu il incit si uneori rade de mn ,zice ca-s nimfomana,dar nu sunt,pe de alta parte eu nu sunt o femeie cicalitoare,il las in pace,vorbeste el mai mult decat mine,poate ca am si eu defectele mele dar stiu ca ma admira si ma iubeste mult,ce sa va mai spun?iubiti-va mult!

    0
    0

  • Tiby pe 30 Mai 2009, 16:31
    Bla bla bla

    Nici eu nu pot sa stau cu cineva fara sa am sentimente pentru acea persoana,oricum intr-o relatie in care cei 2 parteneri de viata se iubesc pot exista momente cand ei fac si dragoste si sex,sa faci dragoste include un preludiu bine pus la punct si un preludiu facut cu patima,si cum spuneam sunt momente cand cei 2 vor sa si-o traga rapid,deci normal ca intre doi indragostiti exista sentimente si cand fac sex pt ca baiatul indagostit de aceea fata o sa gandeasca ca o partida de sex fara ea nu se poate el o sa spuna mereu pe aea o vreau

    1
    0

  • larisaana pe 29 Mai 2009, 22:13
    dragostea e ceva unic,se simte,nu se explica

    DRAGOSTE FACI KND IUBESTI SEX FACI CA S TE DESCARCI,E O NEVOIE FIZIOLOGICA. eu pun mereu suflet,nu pot avea relatii cu un baiat penreu care nu am sentimente puternice

    1
    1

  • oraunu pe 21 Mai 2009, 18:08
    noi2

    Dragoste fac numai jumatatile care s-au gasit. Multa lume de aici cred ca nu au habar ce inseamna asta pt ca jumatatile odata gasite nu se despart niciodata. Ele plang si rad peste timp iar dincolo de el nu exista capat iar voi...voi ceilalti,sunteti doar niste muritori de rand care traiti intamplator in lumea lor. Daca nu sunteti multumite sau multumiti,invatati sa va cautati indiferent de situatia actuala pt ca acolo undeva,cineva va asteapta si poate va cauta de ani! .

    3
    0

  • PsiDeServ pe 25 Apr 2009, 10:13
    ...depinde de noi

    De foarte multe ori DRAGOSTEA se transforma in SEX si SEXUL in DRAGOSTE. Depinde doar de noi sa avem ceea ce ne dorim si bineinteles trebuie sa stim ceea ce ne dorim. Fiecare dintre noi isi proiecteaza in minte o imagine care il reprezinta pe alesul/aleasa sa si de care ramane vesnic indragostit/ indragostita.Acum , depinde daca imaginea poate exista si in realitate.V-ati prins ? Cu cat ii vor fi atribuite mai multe calitati cu atat va fi mai greu de gasit si ve-ti sfirsi prin a face sex. Chiar daca melodia lui Bryan Adams -Have you Ever Really Loved a Woman, a fost exclusiv pentru femei , daca in loc de WOMAN am pune MAN, ar putea deveni o definitie destul de completa a ceea ce ar trebui sa fie pentru a face DRAGOSTE. Ce spuneti doamnelor/ domnisoarelor ? SUCCES.

    4
    1

  • rody pe 24 Apr 2009, 14:52
    sarcina

    ma poate ajuata si pe mine cineva? am facut sex neprotejat,de fapt mai mult un preludiu dupa care el a intrat de doua ori si am continuat cu sex oral. problema e ca mi-a intarziat ciclul,tb sa imi vina de 2 zile,credeti ca pot fi insarcinata doar din atat de scurt contact. astept un raspuns.ms

    0
    2

  • ALINAADI pe 22 Apr 2009, 16:46
    andira

    draga mea toti barbati sunt la fel......trebuie doar sa treci peste tot si sa uiti tot pt ca odata ce te-a inselat inseamna ca nu gasea la tine tot ce isi dorea si deaceea a facut treaba asata am trecut si eu prin ceva asemanator dar fiind cu el de 4 ani am incercat sa il iert dar fara rezultat de cateori faceam dragoste cu el o vedeam pe ea ma chinuiam singura am preferat sa renunt si multumita lui DUMNEZEU acum sunt fericita intr+o alta relatie de 4 luni dar sincer daca as mai patii treaba asta nu as sta pe ganduri si as renunta ...........

    2
    0

  • ANDIRA pe 21 Apr 2009, 20:51
    INTREBARE..fara raspuns

    eu l am iubit enorm, comunicam extraordinar de bine, eram veseli, faceam dragoste nebuna, lenta, salbatica, eram nebuni si ne iubeam enorm, dar el...ma insela. cu ce am gresit eu???????????? da, cata si ceilalti "masculi", poate voi sunteti exceptii. dar nu poti schimba un barbat afemeiat. sincer.ne am despartit acum 5 luni pe baza acestui motiv. deci, cand iubesti, ii oferi totul, inclusiv trupul tau, mintea, sufletul, ce mai ramane? daca nu ii sunt de ajuns? voi asa sunteti "construiti".oricum ar fi femeia,tot nu este "unica". ciao

    1
    0

  • ANDIRA pe 21 Apr 2009, 20:50
    INTREBARE..fara raspuns

    eu l am iubit enorm, comunicam extraordinar de bine, eram veseli, faceam dragoste nebuna, lenta, salbatica, eram nebuni si ne iubeam enorm, dar el...ma insela. cu ce am gresit eu???????????? da, cata si ceilalti "masculi", poate voi sunteti exceptii. dar nu poti schimba un barbat afemeiat. sincer.ne am despartit acum 5 luni pe baza acestui motiv. deci, cand iubesti, ii oferi totul, inclusiv trupul tau, mintea, sufletul, ce mai ramane? daca nu ii sunt de ajuns? voi asa sunteti "construiti".oricum ar fi femeia,tot nu este "unica". ciao

    0
    0

  • Cineva pe 19 Apr 2009, 22:51
    Ce-ar fi...?

    Ce-ar fi sa mai oferiti sau sa dati si fara sa cerem,fara sa facem aluzii sau sa batem apropouri??? Daca o iubesti trebuie sa stii ce vrea fara sa ceara. Dar din pacate e greu ptr.ca uitati pana si niste evenimente destul de importante: ziua de nastere,ziua casatoriei si asa mai departe.

    0
    0

  • cata. pe 19 Apr 2009, 20:36
    iubire ptr DIANA

    PASTE FERICIT. Diana, felicitari,in cateva randuri ai spus totul.Esti intradevar o FEMEIE in adevaratul sens al cuvantului,vad ca ai fost intrebata cum reusesti?Si unele si-ar dorii un sot ca al tau, desi au si ele unul pe acasa. Mai spunele cate ceva poate reusesc sa inteleaga ca BARBATI pot fi exact cum vreti VOI daca le oferiti IUBIREA voastra in schimb,Si eu sunt cu a MEA din 1997 si singurul repros al EI este ca o cam sufoc.FETELOR daruiti-va si veti vedea ca va apreciem ff mult.Si indrazniti sa cereti cu voce tare. SUCCES !

    0
    0

  • Nicole pe 19 Apr 2009, 00:02
    Numai dragoste

    Cu persoana iubita fac DRAGOSTE! Iar sex nu am facut niciodata...fara sentimente..nu pot.

    2
    0

  • pula pe 18 Apr 2009, 15:43
    hgs

    care vrea sex sa vine in coa

    0
    0

  • simpluion pe 14 Apr 2009, 22:41
    adica cum?

    E vorba de Romania. Nu de Suedia, Norvegia, Germania, etc.

    0
    0

  • me pe 12 Apr 2009, 21:46
    yeah right!

    "femeile nu pot sa distinga sexul de iubire" HA! cu cine au stat de vorba? lumea e plina de femei care au relatii "doar sex" si sunt ok si foarte clare care e diferenta. articolul asta in ce secol a fost scris?

    0
    0

  • mitza pe 11 Apr 2009, 16:43
    Ce noroc!

    Norocoaso! Invers ati incercat?

    0
    0

  • anka pe 10 Apr 2009, 21:41
    e sex cu multa dragoste

    facem SEX PRESARAT CU DRAGOSTE! :p

    2
    0

  • simpluion pe 9 Apr 2009, 23:43
    De ce, oare?

    kelly, nu nu a murit apetitul sexual, ci dragostea din inima lui. Cate minute vorbesti cu el despre sex si bani pe zi? Daca nu vorbesti minim 15 minute/zi despre aceste 2 subiecte, o sa ajungeti sa nu mai faceti nici SEX. Comunica mai mult cu el despre ce ii face placere.

    1
    0

  • kelly pe 9 Apr 2009, 17:47
    e adevarat?

    diana, sunteti impreuna de 20 de ani? si faceti dragoste cu aceiasi intesitate ca la inceput? a si dori sa cunosc si eu unul ca sotul tau, cu al meu fac dragoste o data pe an si sex o data pe luna desi sunt o femeie frumoasa si tanara, dar, apetitul lui sexual o fi murit... sau......

    0
    0

  • diana pe 9 Apr 2009, 15:46
    dragoste

    am facut dragoste chiar acm,si e super,exact ce spuneai tu ,cata,sa oferi si sa simti ca fiecare il face pe celalalt sa se simta in al noualea cer,intreab-o pe prietena ta ce simte,eu ce pot sa iti spun,ca las ura la o parte si nu iau in pat toate grijile zilnice,si pun o plapuma jos daca patul e incomod,si facem tot ce ne trece prin cap si nu se cunoaste ca suntem asa din 89,nu ne-am plictisit deloc,si nu ar trebui nimeni sa puna in practica ceea ce ziceai tu ca e rezervat doar barbatilor,poate ca ai dreptate,unele femei nu au chef de dragoste,sunt tare ocupate cu treburile lor,si daca le vezi ca nu te doresc,asta e,cu cat ea il doreste mai mult cu atat iese mai bine partida de dragoste,altele sunt atat de grase ca va piere cheful doar cand le vedeti,la barbati impactul vizual e mult mai puternic ,vor sa vada ceva frumosiar femeile vor sa auda chestii frumoase si vor sa fiti tandri sa le admirati sa le atingeti sa le sarutati etc.

    0
    0

  • claud1a04 pe 9 Apr 2009, 09:36
    DRAGOSTE NU SEX

    EU FAC DRAGOSTE CU SOTUL NE IUBIM FOARTE MULT DIN PRIMA ZI. CONSIDER CA PERSOANELE CARE NU IUBESC FAC SEX DOAR CEI CARE NU IUBESC SI STAU CU CINEVA PT. BANII.DRAGOSTEA SE FACE CIND IUBESTI DIN SUFLET.

    0
    0

  • cata pe 7 Apr 2009, 18:35
    iubire

    Vad in ultima vreme doar femei frustrate,s-ar putea sa comfundati si iubirea cu ura,ce naiba voi sunte-ti de la natura mult mai sensibile,ia incercati sa descrieti sentimentele altfel,totul ,va ca se reduce la EI si la ALTELE,voi stiti ce este aia incredere?Daca puteti oferi dragoste fiti sigure ca asta primiti inapoi ,lasati inselatul in seama barbatilor,noi ar trebui sa ne gandim la asta,dar VOI ne faceti sa o punem in practica.Mai mult mi-ar place sa citesc ce simntiti voi cand faceti dragoste,nu sex,sa putem si NOImasculi sa va daruim mai mult

    0
    0

  • marian pe 7 Apr 2009, 15:39
    ptr Liza si celelalte....

    in special ma adresez lizei...sunt cu o fata de cca 4 ani si sincer spun ca nu am inselato niciodata bdesi am avut ocazina de combinari de n luate cate K. asa ca 'barbatii , si asa, sunt"programati" sa fie infideli' mii sa parut putin deplasat.si da e diferenta intre sex si dragoste .teoretic ..nu mare ,dar practic(la fata locului) se vede,se obsera ,se simte,se traieste..probabil nu ai gasit pe nimeni interesat sa te satisfaca in adevaratul sens al cuvantului,sa se gandesca si la tine..nu numai la el in timpul actului...oricum ..bafta :)

    0
    0

  • pysoias87 pe 7 Apr 2009, 12:26
    dragoste si nu sex

    am o relatie cu un baiat de aproape 5 ani, peste 3 luni ne casatorim, la inceput era frumos, dar parca lipsea ceva, dupa 1 an si o luna cand am inceput sa facem dragoste, totul a devenit si mai frumos, ne iubim mai mult, parca suntem in alta lume, nu regretam nici unul aceasta relatie cu toate ca ne intalnim doar la saptamana. putem spune ca noi pana acum am facut doar dragoste si nu sex, pt k noi ne iubim foarte mult, si unul fara altul nush ce am face, nu ne vedem despartiti. speram k si dupa ce ne casatorim sa ne intelegem tot asa de bine si sa ne iubim la fel de mult, poate si mai mult.

    1
    0

  • Elena pe 7 Apr 2009, 10:13
    Corectare!

    Imi cer scuze, ca m-am grabit! La pc.2, rectific : "SEX-ul , numai fara PRELUDIU, nicidecum fara IUBIRE!"

    0
    0

  • Elena pe 7 Apr 2009, 10:07
    ....Facem de toate, ......

    ....numai ca exista "o mica mare diferenta" si conotatiile sunt astea: 1. Treaba , in sine, se numeste SEX ! 2. SEX-ul fara iubire si preludiu este acceptat de 3 ori: a) dimineata la erectia naturala a lui: b) cand el /ea au plecat in interes de seviciu departe si au revenit; c) cand sunt ca 2 "liane" inconjurati de copii si vai de mama lor daca mai au timp de asa ceva. 3. SEX-ul aureolat de IUBIRE , sarutari, imbratisari, vorbe tandre( PRELUDIU ca lumea) este cel adevarat! In caz conrtrar se numeste"SEX nemernic, de 2 minute", ca si cum EA este doar "un recipient de scapari freundiene" pentru EL! 4) Mai exista , si AMOR fara SEX! Cand? cand Ea este la period sau cand EL este la varsta a 3-a , a 4-a si.....asta e! Dar, nu ii ia Dzeu si sufletul, si inima si bratele , si vorbele! Voi avete capito???????

    0
    0

  • Liza pe 7 Apr 2009, 10:00
    ptr.@anonima: Scapa de el, I-ME- DI-AT!

    Las-l, cu riscul ca suferi, un strop! Nu fii naiva! Nu fii sclava! Nu fii cersetoare! barbatii , si asa, sunt"programati" sa fie infideli, dar da-o-n pisici, chiar asa repede??? Inseamna sa fii anormala si masochista spiritual daca mai stai langa el! Trebuie sa ai demintate si sa ceri sa ti se raspunda cu aceeasi moneda!

    0
    0

  • mada pe 6 Apr 2009, 23:46
    dragoste/sex

    normal ca exista diferente intre dragoste si sex si o stiu si femeile- cele care se prostitueaza credeti ca fac dragoste?

    0
    0

  • anonima pe 6 Apr 2009, 16:28
    dragoste

    Sunt cu un baiat de o luna mam culcat cu el dupa 2 zile nu am mai facut asa ceva,cu el a fost ceva inexplicabil pe parcurs am aflat ca el se mai gandeste la fosta si o mai iubeste ,eu am avut o dezamagire in dragoste nu credeam ca pot sa ma mai indragostesc de cineva .El zice ca nu vrea sa ma piarda dar nu stiu ce sa fac ,vorbim si nu ajungem la un acord as avea nevoie de un sfat .

    0
    0

  • GELU pe 6 Apr 2009, 14:05
    dragoste,,

    dDA AS VREA SI EU UN COMENTARU .. PAREREA MEA E CA SESUL E O NECESITATE,,DAR IBIREA RAMANE VESNICA,, SI NUMAI ;; MOARTE A TE POATE DESPARTII,,,

    0
    0

  • Samya pe 5 Apr 2009, 11:49
    ?????

    Intr-adevar ,subiectul este interesant si parelile sunt impartite. Dinella are dreptate,asa se scuza barbatii,chiar si atunci cand ajung sa calce pe-alaturi. Este o intrebare la care nu cred ca se va putea raspunde vreodata cu exactitate. In orice caz eu pot sa spun ca in cazul meu fac dragoste deoarece fara ea nu functioneaza.....nimic..Deci daca nu e dragoste nu e nici sex. Traiec o relatie "la distanta" de aproape doi ani si ptr. mine este mult mai importanta tandretea,romantismul si tot restul decat actul in sine. In privinta lui ,nu stiu sa spun decat ce-mi spune el si anume ca gandeste ca si mine. Cand vom fii (daca vom ajunge la acel moment) impreuna vom stii mai mult si poate ca vom reusi sa dam raspuns si la aceasta "dilema".

    0
    0

  • dinella pe 4 Apr 2009, 16:55
    Facem dragoste sau sex?

    Asta-i si o gaselnita "barbateasca" : cu ea (cealalta) am facut doar sex, pe tine insa te iubesc. N-am sa inteleg niciodata. Zau, cat m-asi stradui! Poate doar cand voi avea par alb. Sau nici atunci?

    0
    0

  • fallen-angel pe 4 Apr 2009, 00:44
    dragoste sau sex ....?

    Foarte buna intrebarea,acest lucru ar trebui sa-i intrebam pe barbatii,as fi foarte curioasa care ar fi raspunsul lor ;)).....Parerea mea personala este ca exista o mare diferenta intre a face sex si a face dragoste.Sex faci atunci cand nu te leaga nici un sentiment fata de persoana respectiva (este mai mult ceva mecanic,te intereseaza doar placerea de moment,nu si daca simti ceva pentru pers respectiva),in schimb a face dragoste implica sentimente,daruire totala si trairii intense.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod