Fac sau nu mai mult sex bărbaţii care spală vasele şi dau cu aspiratorul?

Orice femeie îşi doreşte alături un bărbat care să o ajute în treburile casnice. Însă, un studiu relaizat recent ne face să ne gândim de două ori înainte de a ne pune iubiţii să dea cu

Orice femeie îşi doreşte alături un bărbat care să o ajute în treburile casnice. Însă, un studiu relaizat recent ne face să ne gândim de două ori înainte de a ne pune iubiţii să dea cu aspiratorul.

Potrivit cercetătorilor americani, bărbaţii care spală vasele, gătesc, pun aspiratorul sau merg la cumpărături fac sex mai rar decât masculii care nu acordă deloc importanţă acestor treburi casnice.

Bărbaţii care au participat la studiu şi au afirmat că îşi ajută iubitele la treburile casnice au făcut sex o dată pe săptămână, în timp ce reprezentanţii sexului tare care şi-au văzut de treburile lor şi nu şi-au ajutat partenerele au făcut sex de cel puţin două ori pe săptămână.

„Cuplurile în care bărbaţii participă mai mult la sarcinile casnice efectuate de obicei de femei relatează o frecvenţă mai redusă a partidelor sexuale.

De asemenea, cuplurile în care bărbaţii participă mai mult la sarcini considerate tradiţional a fi masculine – lucrul în curte, plata facturilor, repararea automobilului – relatează un număr mai mare de partide sexuale. O ipoteză ar fi aceea că femeile îşi percep partenerii mult mai masculini atunci când stau departe de terburile casnice“, a spus Sabino Kornrick, coordonatorul studiului.

Acest nou studiu vine la doi ani după ce specialiştii de la Universitatea Riverside din California au afirmat că bărbaţii care dau cu aspiratorul fac mai mult sex decât cei care nu dau cu aspiratorul.

„Cu cât barbaţii fac mai multe treburi casnice, cu atât femeile sunt mai fericite.

Când ei fac mai multă treabă acasă, percepţia femeilor cu privire la satisfacţia matrimonială creşte, iar conflictele dispar“, spuneau, la acea vreme, cercetătorii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod