Fă sex cu cap! 4 exerciţii pentru minte care te aduc la extaz

Sexologii afirmă că o femeie trebuie să se implice trup, minte şi suflet ca să se bucure cu adevărat de o partidă de sex. Ei bine, fizic e uşor să te implici, de iubit ştii că-ţi iubeşti

Sexologii afirmă că o femeie trebuie să se implice trup, minte şi suflet ca să se bucure cu adevărat de o partidă de sex. Ei bine, fizic e uşor să te implici, de iubit ştii că-ţi iubeşti partenerul... Cum rămâne cu mintea? Ştii ce să faci cu ea în timpul sexului?

Adesea, reprezentantele sexului frumos nu ştiu să-şi antreneze mintea în scopul intensificării plăcerii sexuale. Parcă ne stă în instinct mai degrabă să ne autabotăm. De câte ori n-ai refuzat din start o partidă de sex pentru că mintea îţi era acaparată de alte probbleme? De câte ori n-ai ignorat, chiar şi fără să vrei, atingerile iubitului pentru că ai fugit cu gândul către diverse griji? A sosit momentul să-ţi revendici plăcerea! A sosit momentul să descoperi adevăratul potenţial al celui mai erogen organ pe care îl deţii, creierul!

Sexologul Martha Lee te învaţă cum să meditezi şi să-ţi antrenezi mintea ca să ai parte numai de senzaţii tari în dormitor!


1. Observă ce se întâmplă în mintea ta când faci sex

Încearcă să conştientizezi ce se întâmplă cu tine. Ceea ce simţi în plan fizic este un rezultat al activităţii cerebrale. Este oare mintea ta pregătită să primească plăcere maximă sau îţi diminează din senzaţii? Observă la ce te gândeşti, la ce anume eşti atentă... Nu trebuie să-ţi impui să nu mai gândeşti absolut deloc, trebuie doar să depistezi şi să-ţi accepţi gândurile care vin şi pleacă în timpul sexului. Faptul că le depistezi pe măsură ce-ţi invadează mintea îţi permite să le alungi de îndată ce le-ai conştientizat.

2. Relaxează-ţi mintea

În timpul sexului, mintea ta ar trebui să fie relaxată. Nu trebuie să te concentrezi prea tare, nici să încerci să-ţi dirijezi gândurile într-o anumită direcţie. De asemenea, nu trebuie să-ţi impui unele restricţii în gânduri. Permite-i, pur şi simplu, minţii tale să fie într-o stare de linişte şi pace. O minte relaxată nu înseamnă nici să-ţi faci griji în legătură cu felul în care arăţi sau cum faci sex, nici să porţi discuţii cu tine însăţi în gând.

3. Dilată timpul cu ajutorul minţii

În timpul sexului ar trebui să fii ancorată cu mintea doar în prezent. Regretul asupra a ceea ce a fost sau grijile legate de ziua de mâine nu-şi au locul. Imaginează-ţi că în timpul partidei de sex timpul se dilată sau stă în loc. Goleşte-ţi mintea de trecut şi viitor. Dă importanţă doar prezentului, care întâmplător, te prinde într-o ipostază fericită, în braţele iubitului tău! Profită de clipă!

4. Nu te mai gândi la ce ai vrea în timpul sexului

Deseori pornim la drum cu un set de aşteptări, fie că ne dorim din tot sufletul să avem orgasm sau să ne satisfacem partenerul. Evident că rezultatul va fi unul forţat şi dezamăgitor. Aceste aşteptări ne determină să asociem sexul cu o obligaţie şi să resimţim mai mult stres decât plăcere. Care-i soluţia? Ai încredere în faptul că trupul tău ştie de ce are nevoie şi relaxează-ţi mintea. În timpul sexului fi atentă la ce se întâmplă, nu la ce ai vrea să se întâmple. Când nu ai nicio aşteptare, nu ai niciun motiv de stres şi îi permiţi minţii tale să simtă plăcerea într-un mod natural, nealterat. Astfel, ajungi să te bucuri de cele mai intense senzaţii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod