Dirty talk si sex zgomotos

"Cuvintele 'dirty' sunt menite sa exprime placerea, erotismul, nu sa jigneasca si nu inteleg de ce ar fi un tabu pentru cineva", spune Florin. "Mi se par perfect normale, ca si sexul zgomotos. Important este ca ambii parteneri sa se simta bine, altfel, situatia este doar penibila. Eventual, se pot 'scapa' cateva cuvintele 'mai dirty' in momentele de extaz si vazuta reactia partenerului, dupa care se poate 'elabora' mult pe aceasta tema", concluzioneaza Florin.

Ioanei ii place sa i se vorbeasca dirty: "ador cand iubitul meu imi spune ca ii place cum ii fac sex oral, cand imi 'geme' numele atunci cand ajunge la orgasm... Conteaza mai mult cum rosteste acele cuvinte 'murdare' decat ce spune".

Cateva cuvinte alese cu mare grija, chiar daca par 'dirty', asezonate cu mangaieri suave, pot face din o partida de sex buna una extraordinara.

Iata cateva pozitii sexuale care ii vor face invidiosi pe toti vecinii vostri

 

Pozitia "Piratului zgomotos"


Pentru aceasta tehnica, te intinzi pe spate, cu un picior pus pe umarul partenerului, iar celalalt picior in jurul mijlocului acestuia, in timp ce iubitul te penetreaza stand in genunchi. Aceasta pozitie isi merita numele, deoarece iubitul tau te poate penetra "cu tot ce are". Orice diferenta de "altitudine genitala" se poate corecta usor, prin folosirea unor perne.

Aceasta pozitie poate fi mai incitanta pe intuneric sau la lumina unei lumanari, sa fii luata prin surprindere, "obligata" sa te supui, pentru ca piratul tau sa iti descopere "comoara"...



Pozitia "Amorezilor galagiosi"


El se intinde pe spate, cu picioarele intinse, iar tu il incaleci si te lasi peste penisul lui, indoindu-ti genunchii. Stai cu fata la el, pentru ca ai control complet asupra adancimii penetrarii, a unghiului si vitezei, iar el are o imagine perfecta a corpului tau.

Poti varia miscarea traditionala prin mici rotiri in timp ce te misti in sus si in jos. Partea buna este ca el iti poate admira miscarile trupului, te poate mangaia oricat isi doreste.

Lasa-te pe spate, pentru o tintire mai directa a punctului G. Prin aceasta tehnica este foarte usor sa iti atingi clitorisul; lasa-te in fata si ridica-te putin, daca vrei sa il lasi pe el sa o faca. Sa te aiba deasupra este bine si pentru el - mainile lui sunt libere si te pot mangaia pe sani, pe langa faptul ca se poate bucura de imaginea penisului lui care "dispare" in vaginul tau.

Lasa-te in fata si in spate pentru a experimenta stimularea in mai multe parti ale peretelui vaginal si incearca si pozitia cu el stand pe un scaun, iar tu in poala lui. Nu-i asa ca va vine sa urlati de placere? Ce sa mai vorbim despre dirty talk? Ahhhhh....


Pozitia "Calaretei tumultoase"


Placere si control cu "aroma orala"... Iubitul tau se intinde pe spate, in pat sau pe podea, si te lasa pe tine sa ingenunchezi pe fata lui.

Pozitia este populara deoarece cel care primeste placere are mult control asupra a ceea ce face partenerul sau; poate sa se lase mai jos, pentru aplica mai multa presiune, sa se ridice, pentru mai putina presiune, sau sa se balanseze in fata sau in spate pentru a schimba punctul in care se concentreaza actiunea. Placerea oferita de armasarul tau te va face sa urli de placere si sa ii spui prin "cuvinte murdare" ca mai vrei o data, inca o data si inca o data! Vecinii ar putea fi deranjati, dar ce mai conteaza?


Credit foto: sexinfo101.com

Dirty talk si sex zgomotos - tu cum iti exprimi placerea din timpul actului sexual?

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • klauss pe 7 Iul 2012, 19:41
    sex

    e ok sa vb dirty ,daca asta iti place si doresti...mie una imi place sa imi vb iuby asa ,imi dau seama astfel cat e de excitat si ce vrea,bineinteles cu limite nu ca in filmele porno evident,eu mai putin vb asa...dar lucrez la asta acum...e incitant sa-ti spuna cat de bine te f...,cat de tare te misti si cat de mult il exciti si ce ar vrea sa iti faca e fain

    0
    0

  • brunetzik249 pe 22 Oct 2010, 02:18
    Ma lasati fara cuvinte :))

    kre mai de kre cu sfaturi interesante..si mie imi place ceva mai dirty asa :-D dar nu prea de tot,vb urate sau mai stiu eu ce...Sincer knd citesc pe-aici imi aduc aminte de iubit si abea astept sa ne iubim si noi asa :X:X:X:X:

    5
    2

  • Senzuala pe 25 Iun 2010, 23:50
    poti ramane mirat de sfaturile date, dar sunt adevarate!...

    Intradevar, cele relatate de autor au o anumita putere intr-o relatie. Sunetele care inspira placere, excitatie, sunt de mare ajutor. S anu va ganditi ca e prea vulgar sau altfel, e ceva natural. Animalele tot asa fac.

    1
    3

  • simika pe 15 Iun 2010, 09:42
    si a face dragoste e o arta...

    Eu recunosc ca atunci cand am o pofta nebuna de a-l "smotoci" pe sotul meu, fac si asta. E mai excitant, mai iesit din tiparele obisnuite...Romantism intotdeauna este, la fel ca si vorbele dulci, insa asta e ceva mai aparte si am impresia ca il domin oarecum in momentele alea. Si sincer, fie vorba intre noi, barbatilor le place sa le vorbesti urat si sa ii domini in pat, dar unii sunt prea mandrii sa recunoasca asta ;)

    5
    1

  • Aeris pe 12 Iun 2010, 23:32
    sex, gemete, pasiune

    Mie una nu-mi place sa vorbesc murdar cu partenerul, sunt adepta romantismului, prefer sa-i spun un "te iubesc", care ,in cazul nostru, e mult mai exploziv decat orice altceva... intr-adevar, si zgomotul are un rol in partida sexuala, dar nu trebuie sa ne concentram doar asupra acestui aspect, placerea nu vine doar cu gemete :D, mai multa actiune= mai multa placere, nu ? Si asa este, tb sa ne bucuram de momentele petrecute cu iubitii si sa renuntam la orice inhibitie, dar eu consider ca toate astea trebuie sa se intample intr-o anumita limita, pe care sa n-o depasim, totusi...sexul e arta, placere, dragoste...

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod