De ce mai sunt bărbaţii atraşi de femeile cu forme voluptoase?

Este suficient să cumperi o revistă despre vedete, pentru a-ţi da seama cât de mult se promovează ideea ca femeia filiformă este cea mai sexy, cea mai atrăgatoare, cea mai senzuală. Cu toate că dietele pentru slăbit sunt la mare modă, ar trebui să ştii că bărbaţii obişnuiţi preferă femeile voluptoase, cu forme bine definite. La televizor sau pe stradă le place să admire femei trase prin inel, însă acasă preferă să se cuibărească în braţele unei iubite cu forme feminine pronunţate.

Încă din vechi timpuri, reprezentanţii sexului tare au considerat femeia voluptoasă ca fiind un etalon al frumuseţii. Ce s-a schimbat între timp? Nu mare lucru. Percepţia bărbaţilor a rămas aceeaşi chiar şi în zilele noastre, doar cea a femeilor cu privire la corpul lor a suferit schimbări majore. Te întrebi ce îi determină pe bărbaţi să fie atraşi de femeile cu forme voluptoase?

Sunt considerate mai bune la pat

Unul dintre motivele pentru care bărbaţii preferă în continuare femeile cu forme este acela că le consideră mai bune la pat. Pentru ei este mai placut să atingă un posterior bombat şi ferm decât numere un set de coaste. De asemenea, simt o plăcere mai mare atunci când sărută sanii naturali ai unei femei, decât atunci când pun mana pe o pereche de sâni siliconaţi. Naturaleţea câştigă întotdeauna în faţa artificialului, chiar dacă unii se încăpăţânează să creadă altceva.

Emană mai mult optimism

Bărbaţii adoră femeile care au o atitudine optimistă şi sunt mereu binedispuse, tocmai de aceea sunt atraşi de doamnele şi domnişoarele care au forme voluptoase. De asemenea, femeile cu forme voluptoase sunt mai inteligente şi nu se sfiesc să facă glume pe seama lor sau să recunoască faptul că întotdeauna pot imbunătăţi ceva la ele.

Undeva în adâncul minţii bărbaţilor, ei cred că femeile cu forme sunt o companie mult mai placută, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Conform unui studiu realizat de Colegiul Gwinnett din Georgia, formele voluptoase ale femeilor pot avea un efect similar dependenţei de droguri, deoarece în ambele situaţii este stimulată aceeaşi zonă din creierul bărbaţilor, dar desigur, această idee nu poate fi generalizată.

Sunt mai fertile

Când se gândesc să se implice într-o relaţie de lungă durată şi să întemeieze o familie, bărbaţii sunt aproape întotdeauna tentaţi să aleagă partenere cu forme bine definite. Motivul este unul simplu şi a fost confirmat de specialiştii de la Universitatea California: femeile cu forme voluptoase sunt mai fertile, nasc copii mai inteligenţi şi au potenţial mai mare de a fi mame bune.

Sunt versiunea mai tânără a mamei

Pentru bărbaţi, mama rămâne toată viaţa cea mai importantă femeie, însă vine un moment în care nu le mai pot avea aproape pe cele care i-au născut. Prin urmare, se orientează către femei voluptoase care seamănă fizic şi comportamental cu mamele lor. În acest fel, simt în continuare acea siguranţă şi protecţie maternă, doar că o simt într-o variantă mai tânără şi cu mici îmbunătăţiri.

Conform specialiştilor, femeile cu forme voluptoase vor reveni încet, încet în tendinţe. La Hollywood, vedetele cu forme sunt foarte apreciate pentru felul în care arată şi pentru încrederea pe care o emană
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dan pe 28 Apr 2014, 13:09
    " Voluptoasa - Filiforma = A fi sau a nu fi ! "

    Natura insasi ne arata care este normalitatea. Majoritatea fetelor adeolescente au acele forme plinute, atat de atragatoare. Cu timpul, unele, ne mai dorind sa arate ca niste "fetite mici" ! Cea mai mar gresala ! Chinul de a pastra niste forme ... filiforme, inproprii acelor persoane, isi pune amprenta, in mod negativ, pe aspectul acelor persoane. Numai niste "barbati" snobi sau cu gusturi pervertite prin anturaje proaste, care - de fatada - afirma sau se insotesc cu filiforme. Un barbat care a gresit si s-a "lovit" de ascutimile unei "subtirele" stie ce inseamna "trasa ca prin inel..." !

    1
    1

  • eva pe 22 Iun 2013, 14:11
    voluptoase dar fara burta

    barbatilor le place sa ai forme voluptoase, dar nu sa fii in intregime voluptoasa:)) slaninile de la burta si talie, si picioarele groase sigur nu emana fertilitate si optimism.

    4
    4

  • livia pe 21 Iun 2013, 15:53
    ...

    mare dreptate ai diutza. cat despre silicoane, din toti pe care i-am intrebat au zis ca le plac cum arata, dar nu le plac cum se simt la atingere, plus sunt inerti si "nu exprima" nimic.

    4
    1

  • Dyutza_003 pe 21 Iun 2013, 13:25
    Buna

    Da, orice nu s-ar spune, barbatii sunt atrasi de femeile voluptoase. Si imi pare rau ca deseori ''voluptoasa" se echivaleaza in societatea noastra cu ''grasa" sau chiar ''obeza", pentru ca nu e mereu asa. Formele feminine se datoreaza nivelului inalt de estrogen din organism, hormonul feminin care emana un miros specific si la nivel subconstient, barbatii simt acest lucru. Nici un silicon nu se compara sanii naturali, moi, calzi, ''vii", daca se poate spune asa))

    18
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod