De ce e sexul important sau de ce să faci sex mișto în fiecare zi!

Urăsc titlul ăsta. Parcă l-aș fi preluat dintr-o revistă publicată în anii ‘90 și dacă mă uit și în rezultatele Google, ca un om de online ce sunt, găsesc cel puțin un milion de rezultate. Se scrie mult despre asta, dar m-aș bucura dacă și interesul ar fi pe măsură.

Mă gândesc că dacă am fi la fel de interesați și de motivul pentru care ar trebui să fim buni la asta, am trăi printre mai puține femei frustrate și mai puțini bărbați pierduți prin spațiu.

Sexul e important! De ce?

E important pentru toată lumea. Sexul ăla bun, făcut cu nesaț, ăla e bun! Și n-ar trebui să te culci pe-o ureche. Nici tu, nici el. Pentru că vrei să recunoști sau nu, ești altfel după o partidă bună de sex. Hormonii își fac bine treaba și mă gândesc eu că, dacă tot există hormonul fericirii, înseamnă că nu degeaba îi putem stimula activitatea. Și atunci, de ce să nu o facem?

Fă sex mișto în fiecare zi!

Sau cât mai des, sfatul meu. Și cred că bărbații sunt de acord cu mine. Faptul că ești femeie nu te scutește de un efort în plus și până la urmă, nu e ca și cum nu te-ai bucura și tu de eforturile tale. Nici bărbații nu sunt scutiți de asta. Sunteți responsabili pentru felul în care se poartă o femeie cu voi. De fapt, sunteți responsabili de rezultatele ei. Vă doriți o femeie demnă de filmele pentru adulți? Se poate, dar cu un minim de interes și din partea voastră!

Nu există femei-lemn și nici femei-prințese. Cumva, e o atitudine după care se ascund tot din cauza bărbaților, pentru că deși trăim în era informației disponibile la orice colț, încă avem prejudecăți. Și n-ar fi asta de condamnat în condițiile în care majoritatea provenim din familii care au prins comunismul, dar să fim realiști: tovarășul s-a dus de mult, iar noi ar cam trebui să ne adaptăm la zilele noastre.

Să revenim, zic.

Ce puteți face voi pentru ca femeia voastră să fie așa cum vă doriți?

Încurajați-o! Așa suntem noi, fie că avem o educație pe măsură sau nu, ne gândim că orice am face, am putea fi privite greșit. Deci, femeia trebuie încurajată cu răbdare și vă dau cuvântul meu că va ajunge așa cum vă doriți. Există o vorbă pe care o știți și voi: Femeia trebuie să fie doamnă în societate, gospodină în casă și c**vă-n pat. Dacă la gospodină mai putem renunța, celelalte două ar trebui să rămână în picioare.

Încurajeaz-o, dar arată-i respect. Arată-i că, deși puteți face orice în pat, o vei respecta și atunci și după. Și e suficient.
Fără să faci asta, riști să treacă timpul și să ajungi la concluzia că femeia ta nu mai e ca la început. De fapt, tocmai asta e problema: că a rămas la fel ca la început și să fim sinceri: începutul ne place pentru că e nou, dar apoi? Ce faci? Cum menții pasiunea în cuplu?

Hai să-ți mai spun un lucru: nu sexul de la început e cel mai bun, ci acela după ce trece o vreme. Și știi de ce? Pentru că ai timp să-ți faci femeia să fie dezinhibată! Și pentru că aveți timp să vă cunoașteți unul pe celălalt, iar când se întâmplă asta, deja treceți la următorul nivel.

Așadar, sexul este important și trebuie să-i acordați importanță.

Cu drag,
Cosmina

Cosmina Kovács
Cosmina Kovács
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Prostie pe 7 Ian 2020, 11:21
    Prostie

    Mi se pare o prostie articolul, mult prea feminist. Mai bine citeste pe https://www.https://marirea-penisului.net/ decat balivernele de aici, totul este despre "cum sa satisfaci o femeie". Cum ramane cu satisfactia barbatilor??? Ei au nevoie de erectie, nu femeile! Fara erectie, nici sex nu e. Daca nu satisfacti barbatul, nu ai cum sa faci sex deloc. Asa ca lasati-ma cu tampeniile astea.

    0
    0

  • Vasiliu pe 7 Ian 2020, 11:18
    Frumos articol

    Mi se pare interesant articolul, este educativ si puncteaza multe lucruri care trebuie puse in evidenta. Nu ii inteleg pe unii precum acest unu' care a scris mai sus ca "articolul este scris la modul feminist". Dude, hai sa fim seriosi, nu e vina femeilor ca sunt mai greu de satisfacut. Cu toate astea, e bine de pus in vedere si faptul ca presiunea cea mai mare este pusa pe barbat in timpul sexului. Daca acesta e la inceputul relatiei si el este mai timid de fel, e posibil sa nu poata obtine o erectie puternica, pentru ca na.. e greu sa obtii o erectie cand esti mega rusinos. De multe ori, ceilalti rad de tine. In cazul femeilor, daca acestea nu se simt bine, e vina barbatilor, ca nu le inteleg, ca nu stiu sa le satisfaca. Totusi, odata ce se trece peste perioada super tensionata de la inceput in care problemele sexuale sunt la ele acasa in cazul persoanelor introvertite (valabila chestia pentru ambele sexe), sexul incepe sa devina mai misto, asa cum spune si articolul. Nu doar pentru femei, ci si pentru barbati, pentru ca incep si ei sa se simta mai bine, mai degajati, prind curaj sa atinga femeia si in alte zone, prind curaj sa o sarute mai pasional. Ambele persoane se simt mai degajate. Totusi, chiar si atunci, e nevoie de studiu pentru a satisface o femeie. Nu e deajuns ca aceasta sa se simta relaxata: daca tu nu stii cum si cand sa le atingi, nu vei reusi niciodata sa le satisfaci. De altfel, am scris o gramada despre sex si aceste probleme pe blog-ul meu https://justlove.ro/cat/forum/ pentru ca na, e mult de discutat si de invatat, asta este adevarul. De exemplu, preludiul trebuie sa fie suficient de lung ca femeia sa fie "umeda", inainte de a incepe actul sexual. Din pacate, filmele porno ne invata ca atunci cand ajungi in pat, trebuie sa te dezbraci si sa dezbraci femeia de langa tine iar aceasta va fi super satisfacuta. Acest lucru se intampla foarte rar in cazurile noastre. Trebuie sa invatam sa satisfacem o femeie, asta e adevarul fie ca vrem, fie ca nu.

    0
    0

  • Geo pe 2 Dec 2016, 16:05
    ce porcărie

    „sex mișto” - ce tembel

    1
    0

  • unu' pe 3 Sep 2016, 22:01
    hmm, articolul...

    articolul, are si parti bune... dar , ar trebui scris impartial, nu la modul feminist, caci oricum,in ziua de azi, femeile au impresia ca oricum fac prea mult si daca doar spun buna dimineata, la nivelul asta a ajuns superficialitatea in cuplu...evident,depinde si de barbat :) apropo, madam cosmine, nu, nu putem renunta la gospodina, chiar trebuie sa fie, singura expectie este in cazul incazul in care el, este bucatar de meserie, iar ea, manager la petrom !!! in rest, e doar o alta ... superficiala :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod