Descoperă colecția de parfumuri Burberry Brit

Burberry dezvăluie o nouă campanie pentru parfumurile Brit, fotografiată de Brooklyn Beckham. Primele imagini realizate de fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham au fost publicate live pe rețelele social media Burberry în ianuarie 2016.

Realizată la Londra cu o distribuţie 100% britanică, formată din modele tinere, newcomers, precum Ben Rees, Lewis Helim, Todd Dorigo, Eliza Thomas, Liv Mason Pearson, Maddie Demaine, Carvell Conduah și Harry Pourdjis, noua campanie se lansează pe toate platformele digitale Burberry şi în magazine începând cu luna iulie.

Fiecare model al campaniei are un look distinct, dar aceeași atitudine relaxată.

Atitudinea este și elementul de legătura între cele șase parfumuri ale liniei Burberry Brit, dezvăluind un spirit tânăr, relaxat, încrezător.

Pentru ea:
•    Burberry Brit For Her - Apă de Parfum și Apă de Toaletă - Un parfum delicat, senzual, floral confiat, ale cărui note de pară glasată, bujor alb, migdale dulci şi vanilie intensă creează dependență.
•    Burberry Brit Rhythm Floral - Apă de Toaletă - Un parfum floral plin de viață, cu aromă fructată neașteptată, pentru femeia nonconformistă.  Brit Rhyhtim aduce note de fructe proaspete și liliac înrourat, în contrast cu parfumul pădurile de chihlimbar.
•    Burberry Brit Sheer - Apă de Toaletă - Un parfum delicat de fructe, luminos și aerisit, ce întruchipează spiritul tânăr Burberry Brit, cu acorduri strălucitoare de bujor roz, struguri negri și o adiere de mosc.


Pentru el:
•    Burberry Brit For Him - Apă de Toaletă -Un parfum masculin ascuțit, lemnos, cald şi picant, în care notele de ghimbir sunt completate de cele de bază, senzuale, precum lemnul de cedru şi boabele de tonka.
•    Burberry Brit Rhythm - Apă de Toaletă - Rhythm este parfum aromatic lemnos, vibrant, ce combină note de piele, busuioc intens, dar senzual, şi lemn de cedru. Burberry Brit Rhytm este disponibil și în varianta Eau de Toilette Intense, cu o atingere fulgurantă de artemisia, ienupăr şi lemn de guaiac.

•    Burberry Brit Splash Apă de Toaletă - Brit Splash transpune energia electrică a Londrei într-un parfum luminos, revigorant, acvatic, în care notele proaspete de rozmarin sunt urmate de un acord apos și note de mușchi.

În România, parfumurile Burberry Brit sunt disponibile în magazinul Burberry din strada Luterană nr. 4.
Credit foto: ©Copyright Burberry 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod