Cum sunt femeile în pat, în funcție de origine: moldovencele, cele mai pătimașe

Știai că sexualitatea este influențată de originea pe care o ai?
Se spune ca moldovencele sunt cele mai pasionale femei in dormitor, dar si celelalte au punctele lor forte. Asadar, vorbeste-ne despre zona tarii in care te-ai nascut ca sa-ti spunem cum te comporti in pat. Afla cum sunt femeile in pat, in functie de originea lor!

Moldovencele, cele mai pasionale femei din tara


Moldovencele sunt recunoscute pentru pasiunea de care dau dovada. Ele stiu cum sa ii cucereasca pe barbati si cum sa ii satisfaca in pat. Putini reprezentanti ai sexului puternic s-au plans de abilitatile erotice ale femeilor nascute in aceasta zona a tarii. Cuvantul „monotonie" nu exista atunci cand o moldoveanca intra in actiune. Ea stie foarte bine cum sa condimenteze un act erotic. Avand in vedere ca femeile din Moldova sunt comunicative si amuzante, se pricep sa isi exprime fanteziile. Ele ofera multe, insa se asteapta si sa primeasca atentie in dormitor, altfel partenerul lor va fi certat cu patima.

Oltencele sunt indraznete


Femeile din Oltenia au o personalitate puternica in pat, reusind sa ii intimideze pe barbati cu usurinta. Ele sunt pretentioase si asteapta multe de la partenerul lor. Vai de cel care nu se ridica la nivelul asteptarilor! Poate ca in restul timpului isi doresc ca partenerii lor sa fie iuti in treaba, insa in dormitor nu se supara deloc daca actul sexual dureaza mai mult timp. Nu mai este o surpriza pentru nimeni ca femeile din aceasta zona a Romaniei stiu sa se distreze. Ele urasc monotonia, asa ca nu refuza experientele noi. Dimpotriva, apreciaza barbatii care vin cu idei noi, asa ca partenerul lor trebuie sa le surprinda mereu si sa tina pasul cu ele. Citeste continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod