10 citate despre căsătorie care te vor impresiona

Căsătoria nu e cel mai simplu lucru din lume, dar cu siguranță nu e nici cel mai greu.
Însă a devenit unul dintre cele mai dezbătute subiecte, mai ales de când iubirea și căsătoria nu mai merg chiar mână-n mână. Să te îndrăgostești e ușor. Greul începe atunci când te întrebi ce anume ți-ar putea menține relația vie, sinceră, profundă și ce ar putea-o face să treacă testul timpului.

Iată câteva citate despre căsătorie care te vor face să privești lucrurile cu mai multă încredere!


„Dacă mă căsătoresc, vreau să fiu foarte căsătorită” – Audrey Hepburn

Și George Clooney respectă ceea ce înseamnă căsătoria și își păstrează căsnicia vie în baza unei reguli de aur: „Eu și soția mea avem o regulă de la care nu ne abatem: orice ar fi, niciodată, nu stăm separați mai mult de o săptămână”.

John Krasinski este un model pentru foarte multe cupluri.
Își păstrează căsnicia respectând un lucru esențial: comunicarea în cuplu. Așa cum spune chiar el, „La finalul zilei e important să vă oferiți timp, pentru a vă putea păstra relația. Noi luăm cina și discutăm”.

Pentru că dragostea trebuie să fie și amuzantă, dacă ținem cont de ceea ce spune Catherine Zeta Jones: „Pentru o căsnicie reușită... fiecare partener ar trebui să aibă toaletă personală”.

O viziune cât se poate de realistă asupra căsătoriei o are și Barbra Streisand.
De ce o femeie pierde zece ani pentru a schimba obiceiurile unui bărbat, apoi se plânge că nu este bărbatul cu care s-a căsătorit?”

Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod