Cum să vorbeşti mai uşor cu părinţii tăi despre sex. 5 sfaturi utile!

Orice femeie îşi doreşte să poarte discuţii legate de sex cu persoane mai experimentate, dar foarte puţine se gândesc să apeleze la sfaturile părinţilor, mai exact ale mamei. Trebuie să

Orice femeie îşi doreşte să poarte discuţii legate de sex cu persoane mai experimentate, dar foarte puţine se gândesc să apeleze la sfaturile părinţilor, mai exact ale mamei.

Trebuie să ştii însă că cele mai bune reacţii când vine vorba despre sex le are mama ta, care ştie întotdeauna cum să te ajute. Cel mai important lucru este ca înainte de a te pune la masa discuţiilor cu părinţii tăi să citeşti foarte multe lucruri despre partidele de amor, pentru a ştii cum să pui problema.

Un alt lucru important este să ştii de ce vrei să faci sex cu o anumită persoană, deoarece mama şi tatăl tău te vor întreba cu siguranţă acest lucru, iar dacă nu le poţi răspunde vor fi de părere că nu eşti aşa de pregătită precum ai crezut.

În momentul în care discuţia avansează, este posibil ca părinţii tăi să aibă o reacţie negativă, deoarece le este greu să vadă cum toată dragostea ta pentru ei se mută la o altă persoană.

Încearcă să treci peste furia mamei tale şi în special a tatălui tău şi fă-i să înţeleagă că îi vei iubi în continuare la fel de mult.

În timp ce vorbeşti cu ei nu încerca să te mândreşti cu faptul că faci sex, deoarece ai putea să-i răneşti şi să-i faci să creadă că nu eşti pregătită să faci dragoste. Mai mult de atât, ar trebui să fii calmă şi politicoasă, pentru a-i face să te asculte.

Dacă le-ai captat atenţia, înseamnă că poţi să duci discuţia în zona metodelor de contracepţie.

Fă-i să realizeze că eşti conştientă de bolile sexuale şi că vei face sex protejat.

Nu uita, cel mai important lucru este să fii sinceră cu tine şi cu părinţii tăi şi să deschizi subiectul legat de partidele de sex doar atunci când te simţi pregătită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod