Cu cine făceau femeile sex în urmă cu 15.000 de ani? Află răspunsul!

Melba S. Ketchum, doctor veterinar din Texas, a făcut o descoperire care i-a lăsat pe mulţi cercetători cu gura căscată. Femeia a realizat mai multe teste şi studii pe ADN-ul uman, în urma

Melba S. Ketchum, doctor veterinar din Texas, a făcut o descoperire care i-a lăsat pe mulţi cercetători cu gura căscată.

Femeia a realizat mai multe teste şi studii pe ADN-ul uman, în urma cărora a aflat cu cine făceau femeile sex în urmă cu 15.000 de ani. Potrivit doctoriţei, reprezentantele sexului frumos se iubeau cu nişte fiinţe ciudate şi păroase, care stârneau panică în rândul oamenilor, anunţă Fox News.

„Echipa de cercetători alături de care lucrez de cinci ani poate confirma că testele ADN ne-au arătat că femeile care au trăit acum 15.000 de ani făceau sex cu nişte specii diferite de oameni, care trăiau în America de Nord“, a spus Melba S.

Ketchum.

Doctoriţa a adăugat că partidele de sex dintre aceste creaturi şi femei au făcut ca urmaşii lor să fie celebrii „Bigfoot“.

Concluziile doctoriţei nu au putut fi însă probate de nimeni, deoarece Melba nu a dorit să prezinte încă studiul comunităţii ştiinţifice.

Cine este „Bigfoot“

Cunoscut ca şi „Sasquatch“, acesta este un criptid cu asemănare de maimuţă, care are o înălţime de 2-3 metri şi o greutate de aproximativ 200 de kilograme. Se pretinde că „Bigfoot“ trăieşte în păduri, în special în cele din regiunea de nord-vest dinspre Pacific a Americii de Nord.

Majoritatea oamenilor de ştiinţă nu cred în existenţa acestui animal, însă câţiva savanţi, precum Jane Goodall şi Jeffrey Meldrum, şi-au exprimat clar interesul în a studia fenomenul „Bigfoot“.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod