Ciudatenii sexuale (VII)

Afla de ce sexul oral te face mai puternica
Un alt episod plin de haz sexual, fara sfaturi debile despre ce lumanari parfumate sa aprizi diseara pentru partida de amor, ce aroma ar trebui sa aiba prezervativul si cate orgasme garantate iti aduce numarul magic "69". Ne amuzam facand slalom printre studiile si bizareriile sexuale nou aparute. Sa purcedem:

Numarul fanteziilor tale sexuale creste odata cu varsta


Nu o spun eu, ci oamenii de stiinta de la Universitatea din Texas. Inca te mai mira studiile realizate de americani? Potrivit lor, femeile care se apropie de 40 de ani au tot mai multe fantezii sexuale si un chef nebun de aventuri amoroase. Explicatia? Frica de "ceasul biologic", bau-bau-ul tuturor femeilor, nu-i asa? Dom'le, cica fertilitatea este in scadere si femeile se inspaimanta pentru ca ar putea pierde oportunitatea de a avea un copil si din acest motiv populeaza cluburile si locurile frecventate de barbati tineri. Eu cred ca studiul a fost realizat de o serie de oameni de stiinta foarte tineri, cu fantezii sexuale cu femei de 40 de ani, carora le este rusine sa recunoasca acest lucru si au preferat sa schimbe nitel rolurile.

O peruca pubiana?


De ce nu? Intotdeauna ti-ai dorit una roscata, nu-i asa? Poate nu ti-ar displacea nici una blonda, cu niste codite de olandeza. Aceste accesorii se purtau in Epoca Victoriana si nu vad de ce nu s-ar purta si acum. Au inceput sa intre in uz la inceputul anului 1840, fiind purtate de catre femeile care isi radeau zona pubiana pentru a preveni apartia paduchilor pubieni. Prostituatele din acea perioada foloseau perucile in alt scop: pentru a-si ascunde bolile cu transmitere sexuala, cum era (si este) sifilisul. Interesanta tactica! Ma intreb insa prostituatele din zilele noastre cum ascund ceea ce ar putea imparti cu doritorii de senzatii tari si usturatoare... Un geam de sticla fumuriu, securizat, cu alarma?

O carapace de broasca testoasa drept prezervativ


E clar! In acest mod esti sigura 100% ca nu ai cum sa ramai insarcinata sau sa iei vreo boala venerica. Niciodata!!! Am auzit de prezervative din intestine de animale, hartie de matase, dar nu m-am gandit ca o carapace de broasca testoasa poate fi utilizata in acest scop. Japonezii, cum ii stim, sunt extrem de inventivi (si iubitori de "sex cu carapace", se pare), iar cand li se terminau carapacele, treceau la coarne de animale. Daca tinem cont de faptul ca broasca testoasa este unul dintre cele mai longevive animale de pe planeta, imi imaginez ca actul sexual era unul al carui durata depasea orice imaginatie. Ma intreb unde era placerea mai mare: sub carapace sau...

Placere, placere, dar pana cand?


Molly Luft, cea mai cunoscuta prostituata din Germania, s-a retras din activitate. La 60 de ani a realizat ca si-a indeplinit misiunea de a ferici 90.000 de clienti si acum a ales traiul linistit al unui azil. Desi cantarea mai mult de 150 de kilograme, la inceputul anilor '90, Molly aparea in pozitii extrem de sexy si poza in ipostaze nud.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • argentina4319 pe 31 Aug 2010, 15:34
    buna

    am cautat o reteta,placinta cu branza.si am gasit un site la care mi-am facut si cont.In cuvinte mari,referitor la fantezii sexuale,as avea o multime de spus.insa ma limitez numai la atat.Parere personala,nu am nimic cu aceste fantezii,insa maniacii sunt dilema

    2
    2

  • love3112 pe 27 Aug 2010, 19:14
    Adevarat

    hmm............facand o analiza a persoanelor pe care le cunosc analiza americanilor e aproximativ adevarata!Sexul fara dragoste ii face pe baieti sa fie niste mitocani care vb urat,etc dar si la fete are acelasi efect.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod