Ciudăţenii sexuale (IX)

Tind să cred că aceşti cercetători au dorit să se laude cu performanţele lor sexuale în faţa consoartelor, pentru că altfel nu pot să îmi explic existenţa acestei "cercetări". Or avea ei hormonu' feminin care să le dea 7 minute sex sălbatic, dar burta care atârnă îi îngreunează în atingerea scopului dorit, zic eu... 

Sânii tăi sunt prea mari? De vină sunt condiţiile ecologice

 
Experţii ruşi în domeniul sănătăţii feminine mă uimesc. Ei susţin că sânii femeilor sunt mai mari cu fiecare generaţie din cauza/datorită (nici nu ştiu cum să spun) deteriorării condiţiilor ecologice, consumului de preparate hormonale, pubertăţii timpurii şi factorilor externi.  
 
Cunosc o generaţie pentru care numărul cupei la sutien tinde spre 0, iar generaţia anterioară avea o cupă pe care o puneai în cap pe post de pălărie de soare.
Să le trimit iluştrilor experţi ruşi un mail să îmi explice această "anomalie". Sper să îmi răspundă la primele ore ale dimineţii, când vodca încă nu s-a răcit în paharele lor şi nu este bună de gâlgâit.  

Britanicele, cele mai respingătoare femei

 
Mă tem că am găsit un studiu care îmi confirmă aşteptările. Un sondaj internaţional susţine că femeile britanice sunt cele mai urâte din lume. De ce? Consumă foarte multă bere (ceea ce nu este tocmai rău, ajută la creşterea economiei ţării) şi dimineaţa le găseşti adormite prin şanţuri (poate iubesc mai mult dormitul decât sexul în natură), sunt lipsite de simţ estetic şi vestimetar (aş avea câteva nume), sunt neîngrijite, au tatuaje urâte şi sunt supraponderale.
Englezoaicele au fost urmate în acest top al hidoşeniilor feminine de către americance şi nemţoaice.  

 
Nu îmi place să generalizez, dar parcă acest studiu este realizat pe bună dreptate. Le avem şi noi pe ale noastre, dar măcar ele nu deţin tatuaje urâte.

Vrei să ajungi la 106 ani? Rămâi virgină!

 
Dacă este prea târziu pentru ţine, fă-ţi o operaţie de "revergorare" a locurilor intime şi respinge orice dorinţă de ponegrire a părţilor redevenite sacre. O femeie din Scoţia a împlinit 106 şi a dezvăluit că secretul longevităţii ei este lipsa de sex, ea atingând performata de a fi... "neîncepută" până la această etate. Bătrâna virgină a mărturisit că nu a simţit niciodată nevoia de romantism sau să facă sex. Ce a făcut ea toată viaţa? Păi a jucat golf, a cântat în corul bisericii, a grădinărit şi a lucrat 35 de ani ca secretară în cadrul unei companii producătoare de whisky, toate aceste activităţi ocupându-i tot timpul.
 

 
Cred că atunci când gândul îi zbura la sex, îşi "otrăvea" mintea cu un pahar de whisky, uda un cactus, juca un golf, iar când gândul devenea mai puternic, se ducea la biserică. Acum, fiind mai puţin ocupată (bănui că i-a mai rămas doar grădinăritul ca îndeletnicire) poate vedea şi ea cum stă treaba cu sexul, să nu moară... proastă, vorba aia.

Amendă pentru lenjeria intimă la vedere


Dacă eşti în statul american Georgia şi ai chiloţii la vedere trebuie să plăteşti o amendă de 200 de dolari sau să faci două zile de muncă în folosul comunităţii. Deci, adio fuste scurte pentru tine, daca porţi lenjerie intimă. Dacă renunţi la chiloţi, totul este perfect, ai scăpat de amendă!

Datul cu aspiratorul bate partida de sex

 
În Ucraina, o gospodină şi-a ucis soţul pentru că acesta voia să facă sex în timp ce ea dădea cu aspiratorul. Omul avea chef de nebunii, iar ea de curăţenie şi cum în Ucraina nu poţi combina cele două activităţi, femeia şi-a strâns bărbatul de gât cu firul de la aspirator.
Se pare că avea o relaţie specială cu ustensila de curăţat...

 
Asta da femeie devotată şi dornică să îşi facă locuinţa luna! Păi cum? Ea face curăţenie şi el vrea să facă mizerie? 
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • writer pe 1 Apr 2011, 00:18
    mmmmmmm :-J

    articolul o fi el... betonat, stilistic vorbind, doar, insa pacat ca abordarea asta nu este si pe gustul celor vizati care, de regula, isi baga in orice nu le este pe potriva... sex !? sex de nota 10 fara vibratie reciproca, din rarunchi, nu cred ca poate exista ! ceea ce-i incanta pe ratacitii care se imbata cu apa rece este doar manifestarea animalica a unui instinct pe care-l are si prostu', si desteptu' si ma-ntreb, astfel stand lucrurile: unde se face diferenta ?! As spune mai multe, insa sunt convins ca vorbesc la pereti, asa caaaa... Vorba domnisoarei: macar nu uitati de prezervative/anticonceptionale ca sa nu (mai) comiteti (inca un) pacat !

    1
    1

  • Love pe 20 Sep 2010, 19:06
    =))

    supeeeer articol:)) mai ales partea cu amenda si cu aspiratorul!!!FELICITARI

    1
    2

  • lia pe 17 Sep 2010, 23:20
    :)

    interesant articol :) de fapt toate din seria asta... te ajuta sa te mai detasezi un pic de probleme zilnice..

    1
    2

  • Daissy pe 17 Sep 2010, 10:56
    despre ciudatenii ...

    Da, imi place aceasta ironie fina referitor la "viata sexuala deschisa". Pacaty ca, cei carora li se adreseaza nu citesc asa ceva, nu "aud", nu observa anormalitatea unor asemenea dorinte, daca e bine spus. Felicitari!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod