Cele mai incitante 30 de locuri unde sa faci dragoste

Ceva nu merge in viata ta sexuala si nu stii ce? Te-ai plictisit si vrei ceva nou, dar in acelasi timp picant. Fie ca vorbim de pozitii noi sau de locuri neconventionale...

Ceva nu merge in viata ta sexuala si nu stii ce? Te-ai plictisit si vrei ceva nou, dar in acelasi timp picant. Fie ca vorbim de pozitii noi sau de locuri neconventionale unde sa faci dragoste, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia la incercare si iubesti.

Romantismul si erotismul merg mana in mana, de aceea este foarte important sa experimentezi tot timpul ceva nou, ceva care sa te excite atat pe tine cat si pe partenerul tau. O noapte perfecta de dragoste prespune sa uiti de complexe si inhibitii, inseamna sa te daruiesti si sa te abandonezi in bratele iubitului tau.

Daca tu si partenerul tau sunteti doua persoane lipsite de inhibitii si cautati ceva nou este momentul sa afli cele mai incitante 30 de locuri unde sa faci dragoste!

1. Langa un foc de tabara: ce poate fi mai romantic decat o noapte de dragoste sub cerul liber, langa un foc de tabara. Nu uita sa iti iei la tine o patura pufoasa si o sticla de vin rosu!

2. In vestiarul de la sala de fitness : este obligatoriu sa mergeti impreuna la aceeasi sala. Dupa 2 ore de antrenament intensive, uita de ferba cu o partida de sex!

3. Intr-o casa in constructie: fie ca este vorba de casa viitoarea voastra casa sau de casa altcuiva este foarte incitant sa faci dragoste intre peretii unei case in constructie. Este cu atat mai incitant cu cat nu este vorba de casa vostra. Senzatia ca te poate prinde cineva in interior, este maxima!

4. Pe masa de billiard: Poti sa iti provoci iubitul la o partida de biliard pe porunci. Ai grija sa fii imbracata cat mai sumar!

5. Pe capota masinii:opreste masina intr-un loc retras si invita-ti iubitul la o gura de aer curat. Propune-i o partida se sex pe capota masinii si ai grija sa ai farurile aprinse. Ignora daca vine cineva de pe contra sens!

6. In gradina sub cerul plin de stele: daca ai o gradina generoasa iti propunem sa o folosesti si in alte scopuri mai constructive. Uita de cat este de frumos cerul si concentreaza-te asupra iubitului tau;

7. In padure dupa ce ploua: Frunze ruginii, toamna, ploaie, padure un loc mai mult decat perfect sa uiti de voi!

8. Pe motocicleta: esti o norocoasa daca iubitul tau are motocicleta. O partida de sex iti va creste cu siguranta nivelul adrenalinei;

9. In baia unui restaurant: dupa o cina romantica spiritele s-au incis la maxim. Pana acasa nu mai ai rabdare si il doresti acum. Mergi prima la baie si studiaza terenul. Ai grija la oaspeti nepoftiti!

10. In baia unui avion: se aplica aceeasi regula ca mai sus. Ai grija insa, spatiul nu este destul de generos!

11. In tren in mijlocul noptii- o calatorie cu trenul poate fi de cele mai multe ori plictisitoare. Incearca ceva iesit din comun si profita de ocazie, daca tot e noapte!

12. Afara in ploaie - ce conteaza daca este rece, este minunat sa te iubesti in ploaie! Uita de umbrela sunteti numai tu si el!

13. In sauna - fa-i o surpriza iubitului tau si invita-l in sauna. Chiar daca nu suporta caldura, vei avea tu grija sa il racoresti!

14. Pe puntea unui vas ancorat in mijlocul oceanului - uita daca ai rau de mare, oricum vasul este acorat. O partida de sex in mijlocul oceanului ii va face invidiosi pana si pe pesti!

15. Pe un deal - un loc rustic de care trebuie sa profiti. Lumea de la inaltime de vede altfel!

 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaitza pe 2 Feb 2015, 02:44
    Parerea mea:

    Am incercat in parc, e foarte incitant, seara tarziu, dar trebuie un parc mare, gasesti un loc unde sa nu fi vazut si incepi treaba. Am mai incercat si in sala de lectura, e interesant si acolo, daca ai cheile si ramai cu prietena/prietenul mai mult intr-o seara sau in facultate, daca stai pana seara tarziu, unele facultati nu se inchid, e fascinanta ideea. Mi se pare incitant si in cabina de proba, cred ca trebuie incearcat, doar sa nu fie cineva care sa tina evidenta la cate produse intra in cabina, chiar ma tenteaza sa incerc intr-o zi...

    0
    0

  • Antisgamo pe 13 Mai 2013, 02:28
    Intr-o Cabină De Schimb La Mall!!

    Eu acolo am făcut-o de două ori, idea in sine e nemaipomenită şi incitantă..

    1
    0

  • drunkydrinky pe 1 Mar 2013, 23:31
    La Dush

    http://www.google.com

    0
    0

  • Petru pe 24 Aug 2012, 13:07
    Extraordinar de nemapoimenit

    Aproape toate sugestiile sunt stupide, exceptand cateva care sunt normale (cred ca majoritatea am trecut printr-un cort). Dar intr-un supermaket in fata camerei video, super ultra mega bestial. Du-te tu prima. E ideea ta, ai prioritate

    1
    0

  • Mr. pe 9 Apr 2010, 00:24
    Textul e copiat si inflorit un pic.

    Sursa: http://www.thefrisky.com/post/246-30-places-to-have-sex-before-youre-30/

    2
    0

  • LUIGY pe 22 Iun 2009, 20:38
    super

    foarte misto ......foarte excitant......adrenalina si extaz %|% faza cu motorul the best fratilor.ar fi bine sa o incercati totii extaz la maxi.super tare treaba asta.apropo o prtidade sex mega reusita

    0
    0

  • SilvyAnna pe 21 Iun 2009, 16:52
    a da

    A da sa nu uitam de supermarket :)))) in fata camerei de filmat =))) fiti seriosi ....mai iti dau aia si o amenda usturatoare si eventual sa te stie o lume intrega k tu nu poti sa intri intr un anumit supermarket k te au prins facand sex in fata camerei lor de filmat :)) rusine...

    1
    0

  • SilvyAnna pe 21 Iun 2009, 16:49
    e nah

    :)))) ce dracu pe acoperisul casei? sa te vada/auda toti vecinii :)) pe capota...si masinile trec....dale dracu pooi ce suntem in romania...dak e intr un loc izolat da dar altfel nu...in lift ? =)) hai k mor de ras acuma....si la ce etaj sa stai cu liftu? k mereu o sa se gaseasca cineva sa vina in bloc....eventual sa faci in 20 de secunde pana ajungi la etaju 10 :)))))....unele idei recunosc sunt tari cum ar fi in padure, in cort, cascada etc. dar foarte tare ar fi si pe plaja :> la asta nu v ati gandit....o plaja mai izolata desigur....

    3
    0

  • aly pe 15 Iun 2009, 02:38
    .................

    .... am uitat! si in ploaie, sa ma ploua in ochi si-n gura :))

    3
    1

  • aly pe 15 Iun 2009, 02:36
    ce tare!

    Eu vreau sa fac sex pe un deal pentru ca e rustic...... :)))) Ia zi! tu ai scris articolu asta dupa ce ai incercat pe pielea ta ? sau pentru ca ai vazut la tv? ia sa o faci tu in cimitir sau in autobuz si pe urma o sa vezi lucrurile altfel. Numai bine!

    1
    0

  • adelyna cristea pe 28 Mai 2009, 17:52
    mmmmmmmmm da.........

    sincer mi se par interesante toate obtiunile.si chiarasi vreau sa le pun in practik.mi se pare incitan sa faci sex pe capota masinii,pe masa de biliard sau in padure.ce sa mai toate sunt excitante.hmmmmmmmmm.........

    1
    0

  • dani pe 2 Mai 2009, 21:23
    Neaparat?

    pe bune? hai sa fim seriosi, e cineva care poate face lucrurile astea? in trafic? adica copii vecinului de sosea care este si el blocat in trafic sa ne vada? si multe alte absurditati. un articol degeaba, consider eu.

    2
    0

  • emy pe 17 Mar 2009, 14:08
    interesant

    interesante locuri . pe unele mai posibile l`am incercat si eu si a fost super ! doar ca depinde si de fata cat este de nebuna ... ca baiat e mai putzin jenant, dar ca fata :-?

    1
    0

  • nicu pe 7 Feb 2009, 11:22
    sfat

    fetelor,va sfatuieste cel mai tare playboy al secolului XXI:faceti-o pe botul avionului Concorde in zbor,pe deasupra submarinului Kursk,in centrala nucleara de la Cernobal,sau pe biroul oval ,pe urmele bucilor Monicai Lewinski,dar sa va puneti prezervativ ,sa nu va ardeti prea tare si daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului!!!!

    3
    0

  • mihaela pe 7 Feb 2009, 11:13
    offfff

    in padure, dar nu in ploaie,ar trebui sa le incerci tu si apoi sa dai sfaturi,esti paralela autoareo,scrii eseuri stiintifico-fantastice,poate nici macar nu ai prieten sau ai si nu ai curaj sa o faci in vreunul din locurile alea,sau poate ai vazut prea multe filme,stiu persoane care nu au curaj sa-i spuna partenerului nici macar in ce pozitie vor sa o faca,daramite ca ar vrea nu stiu unde,i-am zis unei prietene ca as vrea sa o fac pe masa si ea a zis ca nu concepe asa ceva ca e neigienic,dar ca ea nu are curaj sa-i spuna ca vrea pe covor ,acolo e mai igienic?Va dau un sfat :faceti-o unde va place si unde va doriti!Si apoi povestiti-ne si noua daca vreti !

    1
    0

  • Parfumat pe 4 Ian 2009, 17:14
    cu sau fara ''perdea''

    Uneori simti ca vrei, ca lucrurile sa se petreaca intr-un cadru intim, in care totul sa se petreaca precum o relaxare totala si sa lasi doar atingerile fine, tandretea sa iti fie soapte de mangaiere... fiorii apar incet incet cu pasi micuti pana la culmi inalte.(Aici cand vine vorba de romantism).La un moment dat te plictisesti... aceleasi jocuri subtile prin incercarea de a explora orice simt al corpului celuilalt, intr-o intimitate placut ambientala. Am facut-o in cateva din ipostazele de mai sus, altele diferite de cele prezentate :)), e o senzatie extrem de puternica atunci cand te simti putin amenintat de mediul inconjurator... atunci bataile inimii sunt mai puternice, orice atingere a corpului tau iti da fiori. Tot ce trebuie sa faci e sa lasi imaginatia sa croseteze... si tot ce e cel mai important, e ca orice pofta pe care o ai sa o faci cu partenerul tau...Acest articol e penibil nebunesc... intradevar unele sunt poate chiar prea penibile, dar e fantastic daca stii despre ce e vorba. ;).ARTICOL RECOMANDAT PUDICILOR...cred ca veti deveni isterici dupa...

    0
    0

  • dia pe 30 Dec 2008, 21:36
    hm':P

    f tare..dc nu? cateva idei noi .. pe capota masinii..? nu'i rau:P

    0
    0

  • jumpy pe 22 Oct 2008, 19:02
    asd

    da sex in curtea scolii sa se uite toti la voi ati mai facut? sa vezi tu acolo :D ii ca`n america

    0
    0

  • mymy pe 14 Oct 2008, 13:07
    pfff

    Un pic exagerat Mihaela...pe acoperisul casei?!?! hai sa fim seriosi.... in supermarket si in fata camerelor de filmat!!!..NICI ATAT!!! Imi plac senzatiile tari...dar....

    1
    0

  • alberta pe 5 Sep 2008, 16:36
    bestial...

    unele le-am practicat..si mi-as dori sa le pot practica pe toate..sunt o tipa care imi plac senzatiile tar.i.dar din pacate nu stiu daca sunt posibile chiar toate cele enumerate..

    1
    0

  • NELLY pe 25 Aug 2008, 18:24
    ................super .................

    ideile sant fabuloase, o sa le pun in practica cat mai repede posibil. nu stiti ce pierdeti acei ce nu santeti de acord cu ................MIHAELA UDREA..................... Sper ca ideile tale´[Mihaela] sa nu se schimbe

    1
    0

  • Sad pe 11 Aug 2008, 09:04
    Zau?

    Mi se pare aiurea treaba cu liftul si cea cu supermarketul.Lifturile de la noi sunt vechi,nesigure,merg prost si nu cred ca trebuie sa te risti cu ele ,poti sa ai ceva mai mult decat senzatii tari. Cat despre supermarket mi se pare complet neverosimil. Pai,mai ales daca te pui in fata camerelor,risti sa fii prins pe bune,si,totusi ce rost are. Restul locurilor,hai,mai treaca-mearga dar.....nu stiu,articolului parca ii lipseste ceva.

    1
    1

  • Danut pe 23 Iun 2008, 03:49
    Mda...

    Cam aiurea insiruirea asta de locuri aproape imposibile. Zic 'aproape' pentru ca eu am facut sex si-n sala de cinema, si in masina, si pe stadion, si sub cerul liber... Dar am facut sex si intr-o sala de seminar, in facultate, acum cativa ani, cand eram student. La asta nu v-ati fi gandit, nu? :D Acolo sa vezi senzatii tari! :))

    0
    1

  • bla pe 8 Mai 2008, 03:31
    stupid

    in proportie de 60% articolul este mai mult decat stupid... sunt tare curioasa cine face sex in masina in trafic... a da, am uitat de sfatul minunat cu pasajul... oare cine a scris articolul nu a luat in considerare faptul ca in pasaj sunt cel putin 2 benzi pe sens? si ca mai sunt oameni in stanga... sau in dreapta... sau credea poate ca toata lumea are o limuzina cu geamuri fumurii si sofer??? in sala de cinema? unde? la mall? unde daca stai cu picioarele pe scaune vine imediat cineva sa-ti spuna sa le dai jos? in sauna? oare Mihaela Udrea sau cum te cheama tu cea care ai scris articolul, stii cumva ca in sauna sunt in jur de 100 de grade? si ca inainte sa il racoresti..., il infierbanti mai mult...? pe capota masinii? da, asta ar fi mers, pana la farurile aprinse.... si ignoratul masinilor care trec... noi le-am ignora... dar sanse mari sunt sa fie una dintre ele masina de Politie.... si lista poate continua... imi pare rau sa zic... dar... patetic...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod