Ce greseli facem in dormitor

Indiferent de cum suntem in viata de zi cu zi, cand vine seara, sunt momente pe care nu ni le putem explica, mai ales cand vine vorba de sex. Fie ca ne simtim obosite, fie...
Indiferent de cum suntem in viata de zi cu zi, cand vine seara, sunt momente pe care nu ni le putem explica, mai ales cand vine vorba de sex. Fie ca ne simtim obosite, fie ca ne doare capul, fie ca nu avem chef, astfel de momente ne strica buna dispozitie si fac sa apara discutiile cu partenerul. De cele mai multe ori, barbatii nu ne inteleg problemele sau chiar daca le inteleg, refuza sa le accepte.

Greseala celor mai multe dintre femei este ca nu contientizeaza aceste probleme care, la un moment dat, pot afecta destul de mult relatia de cuplu. In mod sigur aceste greseli pot fi evitate, daca stam doar o clipa sa ne analizam comportamentul, inainte a spune ceva care sa il deranjeze pe partenerul nostru. Intrebarea este, care sunt aceste greseli si de ce le facem?

Dam vina pe sindromul premenstrual


Iata o prima greseala pe care majoriatea femeilor o fac, o greseala inconstienta pe care, din pacate, nu o putem controla in mare parte. Din nefercire, acest sindorm exista, dar se poate trata. Fie ca vorbim de dureri de cap, de spate, de sani, migrene sau stare de nervozitate - fara a avea un motiv - toate acestea ne influenteaza starea de sprit.

O solutie la indemana pentru noi toate ar fi sa consultam un medic ginecolog care sa ne prescrie un tratament pentru aceasta perioada mai delicata din luna care, potrivit specialistilor, poate dura intre 7 si 14 zile.

Avem impresia ca barbatii vor doar sex


Se pare, insa, ca lucrurile nu stau chiar asa. Da, este foarte adevarat ca in majoriatatea timpului barbatii se gandesc la sex, dar si ei au nevoie de afectiune, protectie, sustinere, atentie, de fapt de toate lucrurile de care si noi avem nevoie.

Daca se intampla sa nu ai chef intr-o seara sa faci dragoste cu iubitul tau, ii poti zice sincer ce simti. Daca te iubeste,  cu siguranta va intelege. Asadar, nu este nevoie sa fii nervoasa si irascibila.

In permanenta obsedata de silueta


Da, un lucru este cert, aproape toate femeile sunt obsedate de silueta. Iata un alt motiv pentru care refuza sa faca dragoste cu partenerul lor. In ceea ce ii priveste pe barbati, daca vor sa faca sex cu tine, atunci nu coteaza cate kilograme in plus ai, ei chiar te considera sexy.

Nu iti convine nimic din ce face in pat


Indiferent ce face si ce zice, nimic nu te multumeste indeajuns. Din pacate, insa, problema nu este la el, ci la tine, pentru ca nu ii spui ce iti place.

Arata-i unde sa te atinga, cum si cat. Daca nu ii place sa vorbesti despre asta, nu trebuie decat sa ii iei mana si sa il indrumi spre locurile tale preferate. Cu siguranta data viitoare nu va mai avea nevoie de lectii!

Nu esti deschisa la nimic din tot ce inseamna nou


In orice cuplu, la un moment dat intervine monotonia. Depinde de ambii parteneri daca sunt in stare sa treaca peste aceasta perioada sau nu. Barbatii simt asta mult mai repede decat femeile si isi doresc in permanenta ceva nou.

Gandeste-te o clipa ca tot ce se intampla la tine in dormitor ramane doar intre tine si iubitul tau. Asadar, nu trebuie sa fii inhibata atunci cand iubitul tau iti cere sa puneti in practica o pozitie noua sau sa faceti sex intr-un loc neobisnuit.

Una dintre cele mai mari provocari in cadrul unui cuplu este mentinerea permanenta a comunicarii. Focul de la inceputul relatiei trebuie mentinut si pe parcursul acesteia. Dupa comunicare, viata sexuala este cea mai importanta intr-o relatie.

Incearca, pe cat posibil, sa mentii flacara pasiunii, fara prea mult efort si fara prea multe compormisuri. Nu trebuie sa iti fie teama sa vorbesti cu partenerul tau despre problemele pe care le ai. Atat timp cat sunteti un cuplu, sunt si problemele lui. Numai impreuna puteti mentine o relatie frumoasa si stabila.
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabix pe 13 Feb 2009, 11:48
    pt. toate fetele, inspecial pt. mamici

    buna fetelor, sunt cu sotul meu de 9 ani(am 33 ani) si avem impreuna un baietel de 4 ani. Problema mea este LIBIDOUL. Inainte sa raman insarcinata faceam sex cu sotul meu aproape zilnic, si de fiecare data aveam orgasme. Dupa ce am nascut am observat ca nu mai am apetit sexual. Trec zile, saptamani, chiar luni de zile cand efectiv eu nu simt nevoia sa fac sex, dar atunci cand fac am orgasme.Am prietene care trec prin situatie similara si inca nu si-au rezolvat problema libidoului.Poate vreuna dintre voi s-a confruntat cu aceasta problema dupa nastere si a rezolvat-o.Spuneti-mi si mie cum s-a rezolvat, sau ce ar trebui sa fac?

    0
    0

  • ludmila_octavian pe 21 Oct 2008, 16:15
    pentru Gina

    bravo si eu cred ca dupa o cearta sexul e mai bun

    0
    0

  • ludmila_octavian pe 21 Oct 2008, 16:13
    felicitari

    el trebuie sa fie intelegator! iar daca nu parasestel

    0
    0

  • july pe 13 Aug 2008, 15:37
    ms alex

    problema este ca at el nu mai are nici un chef si imi reproseaza de ce nu vreau sa ma deconectez de la probleme si sa fiu cu el sa ne simtim bine ...

    0
    0

  • alex pe 13 Aug 2008, 00:51
    pentru july

    de la probleme te poate deconecta cel mai bine iubitul tau, sa se straduiasca sa te faca sa uiti de tot ce te inconjoara si sa simti doar momentele in care esti cu el. asta depinde de el daca stie cum sa o faca... altfel nu stiu ce ai putea face.

    0
    0

  • july pe 4 Aug 2008, 17:16
    eu stric momentele placute dintre noi

    cum sa fac sa ma deconectez de la probleme cand sunt in pat cu iubitul ? eu stric totul ... poate cineva sa ma sfatuiasca?

    0
    0

  • gina pe 3 Aug 2008, 21:53
    pt andreea

    ai dreptate ca se cam plang femeile,dar tin sa te anunt ca exista baieti buni si in Romania,care fac multe pt sotiile lor(al meu de ex,dar sa nu-l mai laud poate mi-l fura cineva,suntem de 20 de ani impreuna ,avem si noi discutii din cauza banilor,a copilului,a rudelor) dar in dormitor nu tin cont de nimic altceva decat de faptul ca ne iubim,chiar si dupa o cearta ne iese mai bn,nu fac sex impotriva vointei mele cum a spus Didona,nu l-am refuzat niciodata dar eu sunt cea care il incita .

    0
    0

  • andreea pe 29 Iul 2008, 17:03
    fetele mele

    Pai daca va vaitati de parteneri, inseamna ca ori ati gresit partenerul, ori nu prea se mai gasesc barbati calumea in Romania. Va spun pentru ca eu sunt in cuplu cu un francez si am o relatie cu totul diferita. Primesc foarte mult respect si afectiune din partea lui, este atent cu mine, nu ma jigneste niciodata, chiar daca suntem cu prietenii lui tot eu sunt in centrul atentiei ptr el (de ex, vine si imi sopteste la ureche: Je t'aime), gateste, nu ii place sa ma vada cand muncesc singura, vine imediat si ma ajuta etc etc simt ca face tot posibilul ca sa ma faca fericita, iar eu apreciez foarte mult asta la el. Singurele conflicte intre noi sunt cauzate de diferentele de cultura, dar astea apar doar in discutii, nu in relatia noastra intima. Ce pot sa spun decat ca ori sunt eu aia norocoasa, ori mentalitatea romanului ar trebuii sa se cam schimbe si sa inteleaga k femeia are si ea drepturile ei care ar trebuii sa fie tratate in masura egala cu cea a barbatului

    0
    0

  • BALTA IOAN pe 28 Iul 2008, 06:28
    VORBE INUTILE IN RELATIE

    DACA FIECARE PARTENER AR PRIVI TOATE DISCUTIILE ,FARA DE A GASI NOD IN PAPURA,DESCHIS, SINCER ,SI NU CAUTA DOAR INTERESUL PERSONAL, PLACERE EGOISTA,SI AR PRIVI LA NEVOILE CELUILALT, CU SIGURANTA VIATA SI RELATIA S AR SCHIMBA RADICAL ,SI VIATA DE CUPLU AR FI O REALITATE!

    0
    0

  • Alyssya pe 25 Iul 2008, 08:20
    pentru noi

    sfatul era dpdv al unei femei, ce putem face noi in sprijinul cuplului, normal ca si barbatii gresesc sau ar trebui sa faca si ei ceva, ar fi bine sa fie si sfaturi pentru ei chiar din partea unui barbat, ce pot face ei pentru o relatie.

    0
    1

  • bubulina pe 22 Iul 2008, 18:28
    noi

    noi trebuie sa le stim" pe toate"pt ca barbatul e capul iar femeia e gatul si capul fara gat nu se poate misca.

    1
    0

  • mim pe 21 Iul 2008, 09:09
    barbatii

    m-am saturat de sfaturi practice numai si numai pentru femei.orice ai face in viata pt un barbat mai devreme sau mai tarziu el tot te inseala ,te paraseste sau mai stiu eu ce face.admir mult femeile care au puterea de a-i face pe barbati sa sufere .merita cu varf si indesat.sunt asa de limitati si de mediocri de multe ori.nu traiesc decat pt sex si mancare.la atat le este limitat creierul.normal ca vor tot timpul sex pentru cu nu sunt la fel de obositi ca noi.in afara de servici mai ai si copiii si in plus il ai si pe el care este un copil mai mare si nimic mai mult.spre durerea mea imi plac barbatii si in relatiile mele am pus foarte mult suflet ,dar de fiecare data m-am ales cu un mare praf.in fine ar trebui sa apara mai multe carti si sfaturi utile pentru ei ,ca le lipsesc atat de multe frate.eu sant mama de baiat si mi-as dori foarte mult sa nu mai fie condamnate mamele de baieti deoarece mi-am dat seama ca baietilor le lipsesc neuronii din nastere.asta e ,o spun cu foarte mare sinceritate si durere in acelasi timp. de multe ori te chinui sa modelezi ceva si iti dai seama ca nu prea ai ce.e inervant si super obositor cand ai in casa numai barbati ca iti iese pe nas si ziua de 1 si 8 martie si ziua ta de nastere.pentru ei este o zi aniversara in fiecare zi .

    0
    1

  • raluca pe 15 Iul 2008, 02:27
    femeile nu sunt dificile, ele trebuie doar intelese

    nu inteleg.. de ce se spune mereu despre femei ca ar fi dificile... nu suntem nici prea simple, dar totusi.. cu un partener intelegator de partea noastra care se preocupa si isi da interesul, putem fi foarte usor de inteles... ne spunem of-ul cand ne simtim in siguranta, iubite si apreciate, este oare vina noastra ? ca nu ne simtim mereu asa ? sau ca nu ni se mai ofera ceea ce ne este noua mai de pret ? nu cred ca vreo femeie care isi iubeste barbatul, chiar si dupa o zi grea se poate comporta oribil cu el, sa nu-i ofere nici macar putina tandrete.. sarutari.. iubire fizica, chiar si atunci cand am fi obosite. Cele indragostite ar face orice pentru propriul barbat, iubirea nu are limite.. insa eu sunt de parerea ca cele enumerate nu sunt adevaratele motive ale unei femei ptr care refuza sa faca sex cu barbatul ei, motivele sunt altele, printre care s-ar numara si nefericirea... dar totusi de a-m avea un partener care sa nu ne inteleaga, sa nu ne iubeasca asa cum suntem si sa nu ne aprecieze.. de ce ne-am mai pierde timpul cu el ? o viata avem si meritam sa fim fericite, nu doar barbatii care nu stiu sa aprecieze o femeie. Si ma bucur ca nu toti barbatii sunt asa, precum nici toate femeile, fiecare persoana difera.. trebuie doar s-o / sa-i intelegem, si aici este vorba de incredere, prietenie si devotament.

    0
    1

  • ailed pe 13 Iul 2008, 23:00
    oare ei nu gresesc ?

    de ce ziua daca incerci sa te apropii de ei sa te mingaie sau sa te tina un pic in brate te dau la o parte si iti spun sa pastrezi aceste lucruri pentru domitor, oare numai in dormitor avem nevoie de dragoste? in viata de zi cu zi ce cu ce ne hranim viata sentimentala ?cu cuvinte grele pe care ei nu uita sa le spuna zi de zi ca esti proasta si ca nu gindesti, pe cind tu stii ca duci in spate si serviciul si casa si eventual mai ai si un al doilea job si tot ei sunt cei care fac scandal. Ar trebui sa te aprecieze un pic si cind vii de la servici sa ti se spuna ca ai avut o idee minunata pe ziua de azi, si chiar daca suntem obosite parca dintr-o data se sterge toata oboseala cu buretele cind vedem ca suntem apreciate. Nu noi suntem cele care facem greseli ci ei. Intr-adevar ca o femeie care face tot ceea ce se spune in articol si daca mai are si norocul sa arate bine si sa fie genul care mai mult cheltuieste pe frumusete, decit sa gindeasca ca saptamina viitoare vine rata la masina atunci intradevar aceea femeie va reusi sa-si tina partenerul linga ea. Deci fetelor daca vreti sa va tineti partenerul aproape linga voi nu va mai ginditi de unde o sa faceti rost de bani pentru rata de spatamina viitoare ci mergeti la salon si investiti in voi si mai lasati cratita ca doar mai este si hrana rece care este asa de buna si calda dupa o partida de sex.

    1
    0

  • Elf pe 12 Iul 2008, 00:14
    Asa este Didona

    Ai dreptate Didona! Cate eforturi fac barbatii pentru o femeie? Un zambet de pusti incurcat (ptr ca noi le spunem ca ne topim cand ne zambesc asa) si s-a rezolvat problema. Le facem toate mofturile si imediat cauta in alta parte. De ce? Ptr ca devenim neinteresante... Am trecut si eu printr-o relatie in care numai ca nu mi-am dat viata (ptr ca toata lumea ma sfatuia sa nu mai fiu egoista, sa las de la mine, sa il tin in puf, sa ii fac poftele) si ce am primit la schimb? Multe jigniri pe care stiam ca nu le merit... Daca vreti sa va feriti de suferinta fiti mai moderate si puneti-i din cand in cand la respect...

    0
    0

  • didona pe 11 Iul 2008, 08:09
    tot noi

    Da, mereu, obsesiv, interminabil: noi, noi, noi. Noua ni se adau sfaturi: sa fim diplomate, sa punem pe noi desuuri sexi, sa cochetam intr-un anume fel, sa zambim da nu prea mult, sa -l laudam, sa-l giugiulim, sa nu refuzam, sa nu spunem, sa nu facem. E ca si cum sotul ar fi un sultan, iar sotia cadana ce se vrea favorita si pentru asta face toate tumbele posibile. E umilitor. De ce trebuie sa fac sex impotriva vointei mele? Poate ca si eu vreau, atunci cand el nu poate, si nu alerg cu limba scoasa dupa altul. Nu mai spun ca munca la care ne supune conditia de femeie anihileaza cheful de sex. El ar trebui sa preia cel putin jumatate din obligatiile noastre. Cati fac asta? Poate e bine sa acceptam ca suntem la cheremul barbatilor? Atat de incomplete suntem fara ei? Si acum, va asigur: poti face toate eforturile de mai sus si inca pe-atata: nevoia de altceva, de nou il va duce direct in patul alteia, daca e o secatura! Pe deasupra, sunt unii care se amuza copios de atatea eforturi vizibile de la distanta. Ca-s prea multe, zau! Ca sa faca tot ce TREBUIE femeia ar trebui sa fie curtezana, fara serviciu, fara copii, fara nicio obligatie. Si zau daca mi-ar placea!

    0
    0

  • maria pe 9 Iul 2008, 12:08
    ce greseli facem in dormitor

    draga mihaela, nu stiu daca ti ai dat seama ,dar in articolul tau te contrazici.intai spui ca barbatii nu ne inteleg, apoi ca e necesar sa mentinem mereu vie comunicarea. pai ce rost are sa i vorbesc despre problemele specifice femeii,daca oricum nu le intelege si nu le accepta. de problemele care apar in dormitor sunt responsabili si barbatii, mai ales pentru ca ignora starea de spirit si stadiul de oboseala in care te afli in acel moment.oboseala da o stare de iritabilitate care oricum ar fi si orice s ar spune impiedica comunicarea. si apoi barbatii nu se dau in vant dupa atata comunicare.si nu se preocupa atat de mult sa rezolve problemele care o impiedica.

    0
    0

  • oana pe 8 Iul 2008, 14:57
    frumos articol

    Deosebit de atent scris, mi a facut placere sa l citesc, felicitari Mihaela

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod