Cât de mult contează pentru o femeie mărimea penisului? Află ce mit este spulberat!

Considerată de mulţi o măsură a bărbăţiei, mărimea penisului este judecată cel mai des după criterii arbitrare şi mai puțin după realităţi ştiinţifice. Pentru bărbați ştim cât de importantă este, dar cât de mult contează pentru o femeie mărimea penisului?
Considerată de mulţi o măsură a bărbăţiei, mărimea penisului este judecată cel mai des după criterii arbitrare şi mai puțin după realităţi ştiinţifice. Pentru bărbați ştim cât de importantă este, dar cât de mult contează pentru o femeie mărimea penisului?

Cei mai mulți bărbați își raportează penisul la cele văzute în filme pentru adulți, care sunt aproape întotdeauna mai mari ca media. Dacă un organ care măsoară în erecție mai puțin de 7 cm este considerat un micropenis, cât de mare ar trebui să fie penisul pentru a satisface femeile?

Din punct de vedere științific, circumferința penisului este mult mai importantă decât lungimea lui. Adâncimea medie a vaginului este de 15 cm, însă există diferențe importante cu privire la zonele care pot fi stimulate cel mai mult.

Primii 5 cm din adâncimea vaginului sunt cei mai importanți, deoarece conțin cele mai multe terminații nervoase a căror excitare duce la orgasm.

De ce este important un penis mare?

Mărimea ideală a penisului este o noțiune arbitrară, dar mitul penisului imens care provoacă orgasme pe bandă pare a fi nefondat. Pentru a-și vinde soluțiile de "extindere", firmele care propun diverse metode de mărime a penisului încearcă în mod constant să-i facă pe bărbați să simtă că membrul este mai puțin decât adecvat.

Cel mai mare impact al unui penis mare este cel vizual, lucru recunoscut și de multe femei. Mărimea penisului este foarte importantă pentru femeile care preferă sexul mai agresiv, dar în condiții normale, experiența unui bărbat pare să conteze mai mult decât mărimea.

Femeile care se plâng de mărimea insuficientă a penisului partenerului menționează de obicei că nu au orgasm, convinse că știu motivul. Adevărul este însă mai complex de atât. Indiferent de mărimea penisului, un bărbat care nu se pricepe sau nu își dă interesul are șanse mult mai mici să aducă partenera la orgasm, indiferent de mărime.

Din păcate, cei mai mulți bărbați care sunt convinși că au un penis foarte mare nu mai investesc timp și energie pentru a învăța cum să aducă o femeie la orgasm, bazându-se pur și simplu pe dotarea naturală.

Ce spun sexologii despre marimea penisului

Cei mai mulți sexologi nu susțin ideea că un penis mare produce orgasme mai bune sau mai dese, tocmai pentru că zona dinspre exterior a vaginului este cea mai sensibilă.

Stimularea efectivă ține de circumferință, dar nici acesta nu pare a fi un motiv de îngrijorare pentru bărbații care nu se consideră "dotați". Există numeroase poziții sexuale în care "neajunsurile" naturale pot fi depășite. Stimulare corectă a clitorisului și a părții importante a vaginului sunt cheia orgasmului, în viziunea sexologilor.

Mărimea penisului și orgasmul

Orgasmul feminin este mult mai complex decât cel masculin, iar însăși percepția asupra importanței mărimii penisului poate influența rezultatul unei partide de sex.

Femeile care se declară fane al unui penis cât mai mare ignoră uneori acest aspect legat de autosugestie. Dacă te numeri printre ele, pune-ți cea mai importantă întrebare: am avut orgasm pentru că penisul m-a stimulat fizic sau pentru că imediat ce l-am văzut m-am așteptat că voi avea un orgasm de zile mari?
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jokero pe 21 Apr 2016, 21:45
    Nu cred fiecare are pereche pe masura lui.

    Nu conteaza marimea fiecare mascul are pereche pe masura lui si fiecare are ceva deoparte nu mai itoxicati lumea slab pregatita din cauza ca nu s-a facut educatie sexuala in scolile din statele cu tabou in asa ceva.Un penis de 15 cm este suficient un vagin are in medi intre 12 cm si 15 cm lungime.

    1
    0

  • un tip pe 19 Mai 2013, 20:19
    curaju'

    ""Sigur ca nu conteaza marimea, dar este esentiala"" =)))) ....ce propozitie ii asta :))) .. normal ca conteaza, de ce nu recunoasteti...ca nici barbatii aia '"un AISBERG uman, un AVORTON de barbat, un LENES etc."""nu s-ar fi nascut daca voua nu v-ar fi placut... va place, recunoasteti

    2
    2

  • Elena pe 15 Mai 2013, 12:22
    Distinsilor mei companioni, o explicatie!

    Cand am scris aici si am comentat experienta mea de o viata, nici n-am mai adus in discutie ca EL n-ar trebui sa aiba CEVA in pantaloni, Doamne, fereste, nici nu mi-a trecut prin gand ca ar avea, acolo, doar...."un semn" ..."un buton" etc. N-am mai adus in discutie acest fapt asa cum - daca imi va aparea cartea despre CUPLU - , nici nu voi mai aduce in discutie, in filele cartii, despre faptul ca " El sau EA trebuie sa aiba aceeasi CULTURA a familiei" (aici,"cultura", cu sensul de "Grila de valori umane", cu care pleaca de acasa !), intrucat am constatat - in acesti 60 de ani, de cand imi aduc aminte de ceea ce se intampla in jurul meu - , ca "un analfabet nu face casa cu un titrat; nu dainuie acest mariaj " s.a.m.d. Deci, nici nu mai intra in discutie ca EL trebuie sa fie, barem, in limitele normalului, dar, daca este - ca spirit - un AISBERG uman, un AVORTON de barbat, un LENES etc. e jale ! Poate fi, si "Terente", dar, daca este necioplit si egoist, nu esti pentru el decat "toaleta" / "privata ECO" / "recipient de scapari freundiene" etc. ! D I X I T ! Do you understand???

    4
    1

  • Lucretia pe 15 Mai 2013, 07:49
    Sa nu fim ipocrite!

    Sa nu fim ipocrite! Linia de mijloc...si...comportamentul, desigur! Al ambelor parti! Ca si daca ai langa tine o amortitza in d-nul nu poti face mare lucru, iti piere pofta de cum te uiti la ea.

    3
    1

  • businessw pe 15 Mai 2013, 07:44
    da si nu

    Sigur ca nu conteaza marimea, dar este esentiala! Nu spune nimeni ca tre' sa fie super dotat, dar nici sa aiba doar "semnul"...hai mai, lasati-o naibii ca macane...

    3
    0

  • andreea pe 13 Mai 2013, 18:54
    of of mai mai

    Elena are dreptate! dar plusesz ca daca ,o are cat un deget mare de la mana, o are degeaba si nu te va satisface...totusi tre` sa aiba ceva in pantaloni :) pace!

    10
    0

  • Elena pe 13 Mai 2013, 16:30
    Doamne, iarta-ma ca am ajuns sa ma pronunt, si in aceast segment!

    Fetelor, eu am avut marea SANSA de a fi o femeie implinita sexual si voi mai fi cat se va mai putea, intrucat implinirea, la varsta noastra, nu cere obligatoriu....penetrare! Am traverat un destin si un numar impresionant de ani langa sotul meu, Scorpion pozitiv, nu masochist ! Cele mai importante intr-o relatie sunt trei aspecte: sa existe IUBIRE sincera, veritabila si neaparat reciproca; sa ai in persoana partenerului un Mister Preludiu, si pe verticala, in restul timpului, nu numai in dormitor si sa munciti amandoi, intrucat, si amorul / fericirea aceasta cere truda, nu gluma ! De asemenea, dupa ce am nascut, din 1972, am ajuns la concluzia ca femeia poate avea 3-4 feluri de orgasm: clitorian, vaginal, labial si mitral. Mare, mare problema este daca o femeie le are pe toate patru si are langa ea un avorton de barbat, un egoist si un aisberg uman, care nu stie sa plimbe o silaba si pur si simplu se grabeste, urmareste doar interesul sau, considerandu-te pe tine doar privata eco sau recipient de scapari freundiene! Asemenea barbati ar trebui sa faca SEX numai cu papausi din plastic, intrucat acelea nu simt nevoia comunicarii si a tandretei, dar.... e plina planeta de barbati, care n-ar fi meritat sa aiba sexul masculin! De aici pleaca tragedia si de aceea s-a ajuns acum la sexul nemernic si contra naturii dumnezeziesti, intrucat acesti "pantalonii", puturosi peste masura si incompetenti in pat, isi transforma partenera in sclave, care musai trebuie sa slujeasca la barbatia lor! Niciodata nu voi crede ce scriu unele ca - vezi Doamne - , si lor le place! Categoric nu le place, dar o fac din DISPERARE sa nu-si piarda incompetentul de langa ele! Concluzia: nu marimea conteaza, ci Sufletul, Vorbele, Mangaierile si Truda lui, mai ales! Ma plec insa in fata barbatilor adevarati, carora "le pasa", stiind ca in dormitor, mai exista, si partenera lor, care, sanatoasa fiind, asteapta sa urce la Zenit, si datorita lui ! Este o parere! N-am pretentia ca este..."Parerea"!

    13
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod