Cat de mult conteaza marimea?

Cine a spus ca barbatii nu au complexe? Toate problemele femeilor legate de aspectul fizic nu se compara cu cea mai mare problema a barbatilor - marimea penisului.
Cine a spus ca barbatii nu au complexe? Toate problemele femeilor legate de aspectul fizic nu se compara cu cea mai mare problema a barbatilor - marimea penisului. Aceasta zona le creeaza de cele mai multe ori complexe majore. Intrebarea pe care si-o adreseaza cel mai des barbatii este: "Cat de mare trebuie sa fie penisul pentru ca partenera mea sa fie pe deplin satisfacuta?"

Nu exista femeie care sa nu fi fost intrebata cel putin o data de partener: "Iubito, ce crezi despre penisul meu?". Cand vine vorba de marimea organului sexual, foarte putini dintre barbati spun adevarul. Fie ca sunt complexati de prieteni, fie de filmele erotice pe care le urmaresc, fie ca una dintre fostele partenere le-a atras atentia, marimea penisului este pentru barbati cel mai mare complex.

Multi dintre ei recurg la operatii de marire a penisului, doar ca ei sa fie multumiti cu ei insisi. Evident ca, exista si barbati care sunt complexati pentru ca au penisul prea mare.

Asadar, conteaza marimea? Exista o marime standard preferata de femei?

Raspunsul este da, conteaza, dar nu in felul in care se gandesc barbatii. Se pare ca femeile fascinate de jucarii sexuale isi aleg dildo-urile sau vibratoarele in functie de marimea dorita a unui penis. Aceasta este cuprinsa intre 14 si 16 cm.

Perceptia "cu cat este mai mare, cu atat mai bine" este total gresita. Femeile nu isi doresc un penis "urias", pentru ca vaginul lor este de cele mai multe ori foarte sensibil. Un penis foarte mare si foarte gros nu va satisface deloc o femeie, din contra, nu va provoca decat durere.

Foarte putine femei isi doresc un penis care sa depasesca 16 cm. A face sex cu o astfel de "jucarie" presupune mult lubrifiant, rabdare si cat mai multe pozitii. Penisul de dimensiuni mai mari este preferat de femeile carora le place sa faca sex oral.

In cazul in care partenerul tau se confrunta cu o astfel de problema, sustinerea din partea ta este cel mai important lucru. Barbatilor le este foarte greu sa vorbeasca despre problemele legate de organul sexual, pentru ca de cele mai multe ori acesta este singurul lucru cu care se mandresc.

Reprosurile, criticile sau comparatiile nu trebuie sa existe intr-o situatie de acest gen. Incearca sa iti dezinhibi partenerul, sa il provoci sa discute despre problema sa. Barbatul are uneori nevoie de timp ca sa se convinga ca nu vei avea o parere proasta despre el, dupa ce a spus tot ce are pe suflet. Nu il obliga sa vorbeasca daca nu vrea. Fii alaturi de el neconditionat si vino cu solutii. Un partener sensibil va reflecta asupra vorbelor tale si va tine cont de ele.

Varianta operatiei de marire a penisului nu este insa cea mai buna alegere. In functie de metoda aleasa, pretul variaza, putand ajunge si la cateva mii de euro. Pe langa partea financiara, trebuie luate in calcul si riscurile la care este expus partenerul tau in urma unei astfel de operatii.
 
In timp ce "prea mic" este cu siguranta o problema mare, niciun barbat nu isi doreste un penis imens. In momentul actului sexual, nu conteaza cat de mare este penisul, conteaza ce stii sa faci cu el. Exista din fericire si jucarii sexuale care vin in ajutorul barbatilor complexati.

Calitatile unui barbat nu se judeca dupa marimea penisului. Gandeste-te ca nu sexul este aspectul esential intr-o relatie. Atentia, afectivitatea, intelegerea sunt atuuri mult mai importante fata de marimea penisului. Primordial intr-o relatie este ca voi doi sa va simtiti bine unul cu celalat, indiferent de fizic.
 

Comentariile 51-95 din 95

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CosTy pe 1 Sep 2008, 00:03
    mda.

    deci...din cate am inteles un penis normal e intre 14-16 cm..:| am 15 ani..am penisul de 15 cm ... asta ce mai inesamna?:|

    3
    0

  • visul pe 30 Aug 2008, 00:17
    pt marire

    luatziva fratzilor un TEN-INCI in 2-3 luni castigatzi cate 6-7 cm .....e ok .. iar pt "pasaricile nesatule".. sunt vibratoare sau prelungitoare :)))) daca parteneri nu sunt doati :)) asa ca nu va faceti probleme daca marimea conteaza !

    0
    0

  • Ludmila pe 26 Aug 2008, 07:11
    nu am idee....:(

    am 22 ani si nu mam culkat niciodata cu vreun baiat:((deci nu am idee ce fel arata....sunt cam proasta nu???da recunosc...:((

    9
    0

  • Cipri pe 24 Aug 2008, 21:55
    Imi spune si mie cineva o parere va rog !

    Am 22 de ani 1,60 si 57 de kg .... penisul meu in erectie este de 14 cm .. si in circumferinta .. grosime .. este de 11 cm .... este normal sau .. nustiu ma tot gandesc pls help

    6
    0

  • myhha pe 19 Aug 2008, 21:11
    ba da cred ca conteaza si marimea....

    prietenul meu are,de fapt penisl prietenului meu are 15 cm e bn dar mam culkat si cu unul care avea 18 cm mmmm ce tare a fost de neuitat... conteaza ba chiar conteaza marimea ffffff mult:)

    10
    6

  • Bibi pe 16 Aug 2008, 08:39
    Nik

    Nik :) cum ii zice la aparatu ala de l-ai folosit tu ? :) si cum e ? adica ai dureri si chestii din astea ? chiar a dat rezultate asa de bune ? Merita ?!??!

    3
    0

  • Bella_princces pe 11 Aug 2008, 18:53
    tat konteaza

    daca sa dai la un moment dat tat konteaza asa ka nu va ma certati atita...ceao

    0
    2

  • MIHAIL pe 10 Aug 2008, 01:28
    IMPORTANT E SA TE SIMTI BINE!!!

    CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE SA GASESTI FEMEIA SI POZITIILE POTRIVITE,E CLAR???!!!

    1
    0

  • FLORIN pe 10 Aug 2008, 01:23
    MARIMEA

    tot ce trebuie sa stiti este ca fiecare penis are fofoloanca lui si invers,e clar????!!!

    0
    0

  • Adios pe 9 Aug 2008, 16:46
    mai sunt si raritati

    sa iti arat ca nu mint,o prinzi cu amandoua maini si ramane capul afara,acum socoate tu cat e...Nu poate sa fie tot omul dupa un sablon,pe mine ca barbat nu ma mira ca altul are de 28 ,bravo lui distractie placuta ii urez

    1
    1

  • anomima pe 9 Aug 2008, 15:03
    28 cm ???

    iubitul meu are in jur de 16 cm...si e fff bine....am incercat si mai mare, dar e fff nasol....doare :| nu mai exagerati cu 22-28 cm...k n-ati fost in locul nostru ;)

    2
    0

  • anonima pe 9 Aug 2008, 14:59
    hah

    aberatii....multe aberatii!

    3
    0

  • Adios pe 5 Aug 2008, 20:55
    de-aiurea

    Vorbe in vant,daca nu iti place ca e mare sau mic,atunci luativa un vibrator si gata cu galceava.Fiecare sa-si caute pe masura lui,si nu mai necajiti pe altii.Stiiti ce faceti? Provocati pe multi la durere cauzate :aia oo vrea mare si cine o are scurta o vrea mare si e o bataie de cap si consum de resurse...cine o are mare si e respins sau aude discutii din astea la fel,consum de resurse si...niciodata nu va fii cineva multumit.Ce are un centimetru in plus sau in minus.Chiar daca te doare asta e,vrei sex ,sii totodata tre sa accepti si durerea daca e cineva la care tii foarte mult,si chiar si o aventura are riscul ei.Daca vrei una batoasa cautatima...22c

    0
    0

  • hai k sunteti tari pe 6 Iul 2008, 15:00
    de la mine

    sa stiti voi de la mine k nu conteaza marimea ci istetimea,dak sti sa te descurci esti bn dak o ai mare shi esti prost shi nu sti ce sa faci cu ea sau nu te duce capu shi estyi timd o ai degeaba ,asa k nu va mai dati in stamba,mai ales ala care o are la 17 ani de 28...nu esti bun nici pt filme porno care acolo media de pana 18 cm asa k esti varza

    2
    1

  • DANCI ION pe 6 Iul 2008, 03:16
    CAT DE MULT CONTEAZA MARIMIA

    DOMNULE NIK TE ROG SA-MI SPUI CE APARAT AI FOLOSIT PENTRU MARIREA PENISULUI MI SE PARE CA AFACUT MINUNI INTR-UN TIMP ASA DE SCURT TE ROG INCA O DATA ... SI ASTEPT RASPUNS URGENT

    0
    0

  • nik pe 5 Iul 2008, 23:30
    marimea

    eu am avut-o de 13cm, dar cu un aparat de marire am ajuns in 2 luni la 17 cm si sunt foarte multumit,nu cu aparatul ala scump, ci cu unul mai ieftin (150 lei), o ora dimineata si una seara. Pentru psihicul meu e foarte bine , dar si pt partenera.

    4
    0

  • Mia pe 4 Iul 2008, 23:53
    marimea...

    Cum sa nu conteze marimea? Ce mama dracului sa faci cu doi centimetri?

    3
    0

  • aaa pe 2 Iul 2008, 21:09
    preludiu

    Daca ati auzit de preludiu ...atunci este perfect ....Nu exista sex.....implinit ...cu satisfacii de ambele parti , fara excitatii ale ambilor parteneri...de la mangaieri la sex oral reciproc. Marimea......daca este 14 - 16 este bine.....si daca sexul vine dupa un preludiu prelungit, ...deci excitatii ( recunoscute ) maxime atunci apare si orgasmul. Altfel este sex pentru barbat si atat, nu si pentru femeie. Barbatul care vrea sex oral ...dar nu face si el la randul lui partenerei, ...nu-si excita partenera pana la extaz.....atunci....ar trebui cam sa se indoiasca de dragostea lui ....si chiar de inteligenta lui. Da!!! sub 14 , si subtire ....este tragedie !!!

    2
    2

  • JON pe 26 Iun 2008, 15:04
    FRECTII CU DIANA LA PENIS DE LEMN

    nu inteleg de ce femeile comenteaza marimea penisurilor , sau hai si noi barbatii sa comentam largimea sau adancimea pasaricilor , ca eu o am de 18 cm, si am fost la una si era asa de larga ca ma umilit , sau a fost preludiul bun? barfe , barfe...!

    3
    0

  • ion pe 23 Iun 2008, 21:16
    nu prea cool

    mai din cate am citit si eu pe acest forum si pe alte siteuri cred ca ar fi bine acolo un 16 cm macar....cred ca e destul de ok.....sub 14 nici nu intra in discutie,e de cacat....fetele o vor mai mare pt ca asa sunt ele facute,nu zice nimeni ca toae o vor de 30 de cm dar acolo macar un 16......si nu sunt de invinuit pt ca vb aia fiecare are drpetul sa se simta bine.....si oricum are de unde sa aleaga...eu o am de 15 cm...nu sunt multumit...nu mai sunt in tara acuma dar am avut pretene in ro si ele au zis ca sunt ok....sincer nu stiu....nu as mai vrea sa am o pretena pt ceva timp.totusi ma simt frustrat....v-am pupat,pa pa!

    0
    2

  • Danut pe 23 Iun 2008, 03:23
    Nu pot sa cred...

    ... ca stau si citesc articole de genul asta... dar e frumos sa vezi cam cum gandesc femeile 'problemele' noastre... concluzia e cea pe care o stiam dinainte: nu exista standard, importanta e compatibilitatea. Acum postez in primul rand pentru ca m-a socat ceva... 28, omule!?!?! F**k, tu ridici media Europei cu vreo 2 mm! :)) Mult succes! Fetelor, voi nu va mai certati... se gasesc de toate, pentru toate. ;)

    0
    0

  • vlad pe 22 Iun 2008, 18:18
    marimea conteaza!

    penisul meu e de18cm si totusi am o problema cu partenera mea.Citeodata iar placea o scula de 20-22cm,asta pt ca acum doi ani a avut o escapada cu un tip ce o avea asa mare si i-a placut.Nu stiu ce sa cred,ce sa fac?Ea imi zice ca totul e ok intre noi si ca se simte foarte bine dar nu cred ca nu o sa mai sara pirleazul dupa ceva de peste 18cm.

    1
    1

  • cernauti c pe 21 Iun 2008, 10:01
    despre marimea penisului

    orice ati spune ,mare ,mica ,tre sa recunoastem,ca ,fiecare dintre noi la un momentdat,ne plictisim,si dorim altceva,sau pe altcineva,ni se pare ca e mai buna alta ,cert e ca daca iti place de o femeie,ti-o doresti,si chiar daca nu stie sa faca sex ti se pare ca e mai buna decat alta ,si tot asa mai departe ,iar un cuplu ca sa dureze ,tre sa stie sa faca dragoste amandoi ,nu numai unu,EX:daca la un partener II place sa faca sex oral ,partenera tre sa accepte,chiar sa zicem ca nui prea place ,iar barbatul ,tre sa se joace si el cu limbuta la ea ,chiar daca nu-i prea place ,si abea atunci putem vorbi de relatie minunata,pentru ambii,parteneri.ar fi cazul sa-mi dati dreptate,ca am experienta,nu cu sotia ,ca nu accepta in nici un fel dar am o amanta ,care se descurca minunat.

    1
    0

  • nalya pe 21 Iun 2008, 00:43
    Pt.Andrei

    Scuza-ma,dar o compatimesc pe prietena ta.Sotul meu se "incadreaza la categoria IRELEVANTA"si totusi,uneori am dureri.Cat despre Ana,fie este o pustoaica cum ai spus si tu,fie este vreo....Din cate stiu eu,alta metoda nu exista decat cea chirurgicala.Numai bine!

    1
    0

  • andrei pe 20 Iun 2008, 11:02
    ana...

    probabil ana habar nu are ce vorbeste, cred ca e o pustoaica de 14 15 ani....pentru mine e un complex sa am un asemenea penis.

    0
    0

  • andrei pe 20 Iun 2008, 11:00
    penis....

    am penisul de 22.5 de cm nu stiu ce sa fac deja a 2-a prietena a mea a refuzat sa mai faca sex cu mine pt ca am penisul prea mare, stie cineva metode de micsorare dar nu chirurgicale

    0
    1

  • aha pe 16 Iun 2008, 15:21
    deci hmm culoarea

    deci asta cu, culoarea intradevar conteaza la sexul oral de ex penisul meu are niste culori formidabile adica nu e nici alb nici negru cum sa zic eu e un maro aja catifelat si cu capu roz spre rosu pana acum nicio fata care la vazut nu a rezistat fara sa imi faca un oral :)

    1
    0

  • aprox16cm pe 16 Iun 2008, 15:02
    apropo culoarea conteaza :>

    deci am 16 ani si grosimea penisului meu este de 3 aproximativ 4 cm iar lungimea este de 14-15 cm in erectie si 9-10 cm normala iar penisul meu in erectie se curbeaza in sus :) nu am mai avut o relatie sexuala de aproximativ 1 an 2 pe atunci ma descurcam destul de bine adica acea fata ma cauta sa o mai facem.. credeti ca acum as putea intampina vreo problema? adica sa nu satisfac vreo fata sau poate chiar sa ii provoc dureri? oricum

    0
    0

  • Lolita pe 13 Iun 2008, 11:02
    Pentru Nya

    Draga, orice ai spune tu, asa cum sunt penisuri de diferite marimi si forme, asa sunt si vaginele...asa canu te mai grabi sa folosesti tu epitete de genul 'caldari' doar pentru ca habar ai! Important e sa existe compatibilitatea aia de care se vorbeste mai sus, iar daca tu esti ok cu penisul de 13cm, inseamna ca si vaginul tau e mic, si e ok ca l=ai gasit pe el asa, si nu pe altcineva cu un penis de 19cm sa zicem, care, probabil ca te-ar fi facut sa te simti..hm...inconfortabil.

    2
    1

  • Lolita pe 13 Iun 2008, 10:56
    Feeling

    Cel mai important e cum va simtiti voi impreuna..dar, un barbat poate sa sarute minunat, poate sa te atinga asa cum vrei tu...insa...daca atunci cand tu esti super excitata si simti ca ....ar fi putut fi mai mare....degeaba... Sexul este esential intr-o relatie, eu asa cred.

    1
    1

  • Crina pe 9 Iun 2008, 14:31
    28 cm

    dammmnnn. 28 cm?????

    0
    0

  • Marius pe 8 Iun 2008, 06:48
    nu am experienta prea mare

    Am de 13 centimetri tot citesc multe comentarii si ma gandesc ca o fii suficient daca nu uitam si alte chestii cum ar fii preludiul .

    2
    0

  • 28 cm pe 7 Iun 2008, 20:18
    o mam destul de mare?

    parerea mea e k marimea conteaza foarte mult. . . io am 17 ani si am penisul de aproape 28 cm. e un motiv de ingrijorare ???? astept raspunsuri,sunt km confuz

    1
    3

  • jeny pe 4 Iun 2008, 16:57
    pt.nemultumite

    Pt. cele care nu se multumesc cu 14-16cm. le rec.exercitii pt. intarirea musculaturii planseului pelvi-perineal si a musculaturii vaginului(Kegel)iar d-lui19cm ii spun ca are dreptate in toate privintele mai putin marimea si grosimea(raman la parerea mea). Femeile care nu se multumesc cu putin,ori au un vagin mai lung(asa e constructia lor anatomica)ori au avut mai multe nasterisau, in cel mai neplacut caz, prea multi parteneri.Pentru ultimele doua catg. exista ex.Kegel si nu numai .Orice ex.care solicita muschii fesieri si abdominali sunt bine venite si dansurile latino solicita musc. coapselor, fesierii si abd.Asa ca dn-lor si ds-lornemultumite,faceti sport!

    1
    1

  • Nya pe 4 Iun 2008, 11:04
    doar pt cele nemultumite

    Nu stiu ce sa zic, dar din cauza unor femei care s-au largit prea tare pt ca au avut prea multi parteneri sexuali, au ajuns multi dintre barbati sa se simta complexati de marimea penisului lor. asa cum zicea si domnul de mai devreme, si la fel si alte d-ne sau d-soare mai informate, asa cum exista penisuri mai mari, exista si vagine mai adanci sau mai largi... de unde o scoateti ca trebuie sa fie cat mai mare? daca e prea mare, actul sexual devine durere, devine un chin. asa ca nu e vina barbatilor ca unele femei au ajuns "caldari" si nu le mai ajunge o IRELEVANTA de 14-16 cm. apropo, a sotului meu are 13 cm si ma simt foarte bine, daca ar fi mai mare m-ar durea. asa ca, dragele mele, ganditi-va de 2 ori inainte sa faceti asemenea afirmatii...

    2
    0

  • 19 cm pe 31 Mai 2008, 14:40
    totul conteaza !

    si marimea si grosimea si fizicul in ansamblu si preludiul si postludiul si experienta si atitudinea in general. daca degaji siguranta si forta, daca degaji inteligenta si maturiltate, faci diferenta si femeile cred ca stiu foarte bine despre ce vorbesc. am cunoscut si tinere si mature si frumusele si numai dragute si destepte si normale si casatorite si singure si de la toate am invatat acelasi lucru: totul conteaza, indiferent ce declara unele sau altele in sau fara cunostinta de cauza. plus dorinta ta de la le satisface, de a fi cel mai tare va face si ea diferenta. deci in plus, amantii cei mai buni sunt cei orgoliosi pentru ca e sub demnitatea lor sa lase o treaba neterminata sau prost facuta... :-)

    0
    0

  • HAS STEFAN DORIN pe 30 Mai 2008, 13:17
    toleranta

    Stimate d-re si d-ne,credeti ca marimea conteaza,sau timpul de lucru.De ce barbatii cred ca un penis de 20cm,este,este f.activ,dar cit tine activitatea,pe cind unul de10-12cm,poti sa te lauzi si la 60-70 de ani ca esti aciv,fara stimulente.Deci nu marimea conteaza,preludiul este mai important,care de fapt incepe de la degetul mare de la picior.Va doresc mult succes.

    1
    0

  • claudia-zina pe 30 Mai 2008, 11:31
    ''IRELEVANTA''

    Draga mea,''irelevanta'' poate fi ''suficienta'' pt.unele,iar eu fac parte din aceasta categorie.Cred ca asa cum sunt si barbati diferiti, sunt si femei diferite;de aceea tu ai nevoie de ceva mai mult,nu te condamn pt.asta. Iti doresc sa ai parte de ce e mai potrivit pt.tine! Si sotul meu este uneori complexat,dar stie ca eu n-am nevoie de mai mult,pt.ca ma doare.Este important ca ma face fericita si asta e tot ce conteaza,nu marimea!

    1
    1

  • nalya pe 29 Mai 2008, 23:38
    Nu conteaza marimea

    Ceea ce tu numesti "IRELEVANTA",pentru multe femei e perfecta!Nu conteaza marimea,ci doar ce stie sa faca,sa fie cat mai jucausa...Iar intr-o relatie stabila,serioasa,aceasta discutie nu are ce cauta!Ii multumesc sotului meu pentru "IRELEVANTA".

    0
    0

  • mia pe 29 Mai 2008, 10:53
    de acord

    Eu cred ca marimea conteaza, foarte mult, dar adica nu as face o problema pt partener daca ar fi putin mai mica, deloc. si sunt de acord cu comentariile Anei

    0
    0

  • jeny pe 27 Mai 2008, 18:20
    Nu conteaza marimea

    Am o varsta si ceva experienta si pot sa spun ca marimea nu conteaza. e important preludiul si trebuie ca partenerii sa se cunoasca f. bine,sa stie fiecare ce prefera celalalt pentru a fi multumiti unul de celalalt.Personal am momente cand imi doresc ca penisul sotului meu sa fie putin mai mic si,desi nul-am masurat niciodata(decat din priviri) cred ca este intre 15-20cm.

    0
    0

  • pacpac pe 27 Mai 2008, 11:05
    @ana

    Si ce atitudine sa ia sotia mea care at cand e excitata rau daca dau un pic mai tare o doare?A mea de de 15-16.Pe la 18 ani cand am cunoscut-o pe acutala mea sotie ,ea fiind cu 4 ani mai mare ca mine incepusem sa imi pun problema marimii penisului.Eram foarte complexat ,mai ales ca aveam un prieten de 22 ani cu un penis de 20 cm.Eram la inceputul relatiei,eu mai timid nu am deschis discutia marimii cu ea,dar am vb cu prietenul meu si mi-a explicat ca nu are nimic daca o am mai mica decat el,pt asa cum marimea la barbati difera asa e si la femei si cel mai bine e sa discut cu partenera.Mi-a zis ca a avut cateva relatii care s-au teriminat repede din cauza ca ele nu erau adanci si cu toate ca el incerca sa le faca sa se simnta bine pe ele le durea,una chiar a refuzat sa faca sex cu el cand a vazut cat o are.Nu aveti idee cat de bine mi-a facut acea discutie,cat de fercit eram.Nu am discutat cu sotia despre marime decat dupa cativa ani si mi-a zis ca ar trebui cam 1 cm mai scurta in unele pozitii,in altele e bine cum e.Acum dupa 8 ani de cand sunt cu ea,vaginul ei s-a mai largit ,am vorbit acum 2-3 luni despre asta daca sa imi fac sau nu operatie de ingrosare,dar mi-a zis ca nici nu se pune problema,daca e nevoie imi zice si vedem ce este de facut.Eu ii multumesc lui dumnezeu ca am avut un prieten care mi-a ridicat moralul atunci,ca poate ma duceam la un net si citeam depsre marime,vdeam un site ca acesta si un post ca al anei care spune ca "Si, credeti-ma, propozitia aceea cu 14-16 cm e IRELEVANTA! Una e sa te joci cu vreun dildo, si alta e ca amantul sa iti aiba 20-25 de cm dotare din oficiu." de ma facea sa umblu cu greutati atarnate de penis:)

    1
    0

  • Razvan pe 25 Mai 2008, 22:32
    Da da...

    Foarte bine punctat doamna de dinainte... asa sairit . Pai intradevar uneori un barbat este destul de complexat pe tema asta , dar am citit comentariul Anei si vad ca zice ca majoritatea barbatilor , vor ca partenera sa aiba silicoane , bust si mai stiu eu ce ... cred ca atunci cand spui ca ai o relatie, esti constient de ce inseamna relatie nu ? Mi se pare logic ca sa-ti accepti partenera asa cum este , cu bune si cu rele ..... si chestia cu marimea da, nu e adevarata . Dar e mai mult o problema mentala :)) ca sa zic asa . Nu cred ca esti mai bun daca ai 35 de cm ... cel putin asta este parerea mea . :)

    2
    0

  • leny pe 25 Mai 2008, 11:01
    si ce dreptate ai???!!!!

    foarte bine punctat d-na de dinainte!

    0
    1

  • ana pe 25 Mai 2008, 03:30
    oare ???

    E o afirmatie mult prea folosita...mai ales de barbati, pentru a se autosugestiona ! Daca intrebati femeile ce au avut mai multi parteneri,deci stiu cat-de-cat despre ce e vorba, conteaza marimea, grosimea si foarte mult si textura! Adica un organ molatec si pufos e mai putin apreciat decat unul viguros, asa cum un amant pufos si fara muschi nu face doi bani in comparatie cu unul musculos (dar nu genul culturist, sa nu exageram!). In plus, se zice cica(in folclor) ca barbatii mai slabi au organul mai viguros.... Si, credeti-ma, propozitia aceea cu 14-16 cm e IRELEVANTA! Una e sa te joci cu vreun dildo, si alta e ca amantul sa iti aiba 20-25 de cm dotare din oficiu. Femeile ar trebui sa ia atitudine! Asa cum toti barbatii ne vor siliconate, si ne scot ochii ca nu avem bust a la Nicoleta Luciu (nu am nimic personal cu ea), asa si noi ar trebui sa luam atitudine, ca sa le aratam ca nici ei nu-s perfecti ! :-P

    3
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod