Care sunt fanteziile tale sexuale?

Uita de orice inhibitie si intra in joc fara retineri...
"Eu, o raufacatoare, el, politistul care ma aresteaza. Intr-o lumina obscura din holul apartamentului ma surprinde 'asupra faptului' si imi sopteste la ureche ca sunt arestata pentru ca am incalcat regulile jocului. Dupa care ma propteste de perete cu o brutalitate care ma excita la culme, imi descheie nasturii bluzei, apoi imi da fusta jos, eu ramanand doar in lenjeria neagra de dantela. Imi ordona, cu o voce plina de senzualitate, sa ridic mainile in sus pentru a ma incatusa, dupa care imi desface picioarele si incepe sa ma 'perchezitioneze'. Eu, supusa, cu respiratia sacadata, ii spun ca ma poate pedepsi oricat si oricum. Apoi mergem la 'sectia de politie' din dormitor unde imi ispasesc 'pedeapsa' atat de placuta..." - este fantezia Ramonei, pe care a dus-o la indeplinire de cateva ori. "Imaginatia noastra este unul dintre cele mai excitante mijloace de care dispunem. Este incredibil ce simti cand pui totul in practica!!!", mai marturiseste Ramona.

Dintotdeauna, majoritatea oamenilor si-au dorit sa experimenteze, iar cand vine vorba de sex, dorinta este si mai mare. Atunci cand ne referim la fantezii sexuale, nu exista nicio regula, nicio bariera, iar libertatea este totala. Cercetatorii care studiaza aceste "scenarii sexuale" sunt de parere ca viata secreta care izbucneste in mod spontan in intimitatea mintilor noastre este o componenta naturala, sanatoasa si absolut normala a sexualitatii, fiind un soi de afrodiziace la care putem apela oricand. Unele femei au o imaginatie mai bogata decat altele si se intampla ca mintea sa exploreze ceea ce corpul nu poate atinge - aceasta ar putea fi definitia fanteziilor sexuale.

Acestea sunt ca un teren de joaca, localizat in mintea ta, in care riscurile sunt nule. Si cel mai important: nu ai de ce sa te simti rusinata sau respinsa. Fantezia sexuala este ca un joc in care singura castigatoare esti tu. Iar daca reusesti sa constientizezi toate aceste produse ale imaginatiei tale, iti poti da seama de natura ta erotica si poti folosi aceste fantezii pentru a-ti mari placerea sexuala.

Potrivit cercetarilor, una dintre cele mai intalnite fantezii sexuale implica o forma de dominare si supunere, dupa cum am vazut si in cazul Ramonei. Nu este nevoie musai de bice, lanturi si toata recuzita cliseistica, ci de un anumit scenariu in care o persoana are mai mult control decat cealalta.

Fantezia suprema a Crinei este sa faca sex cu un necunoscut pe o strada laturalnica si sa fie privita de cineva. "Mi se pare foarte excitanta ipostaza. Stiu ca pare ciudat, dar nu imi explic de ce este atat de excitant pentru mine. Cred ca necunoscutul imi face adrenalina sa creasca", spune Crina.

Iti amintesti cum in copilarie erai foarte directa si indecenta intr-un mod natural? Mai ales daca iti placea sa te joci "de-a doctorul", iti facea placere sa te descoperi pe tine si pe ceilalti copii ca tine. Ei, fanteziile sexuale sunt ca o joaca, un mod natural de a te descoperi. Important este sa intelegi ca felul in care apari in propriile fantezii nu este motivat de impulsurile rationale.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxy pe 16 Dec 2010, 22:06
    fantezii

    adevarul e ca tot ce faci cu partenerul tau de viata e sfant nu zice niciodata nu la tot ce poti face cu partenerul iubit e frumos e raiul pe pamant ceti place tie si lui ii place sa nu te rusinezi cu absolut nimic in fata iubitului sau iubitei tale incercati tooooooooooooooot

    0
    0

  • inna pe 5 Sep 2010, 21:08
    fantezii sexuale

    imi doream si imi doresc sex in 3,el a spus ca avorbit cu un prieten si coboara pina la scara sa il aduca,intr-o lenjerie neagra si putin ametita cit sa am curaj asteptam in pat in 4 labe sa primesc limbile necunoscutului.prietenul meu vorbea cu cineva(mima)si a iceput usor apoi salbatic cu limba si apoi cu ...am trait senzatii la cote max dar numai cu el pt ca a-ti ghicit ma pacalise ca e o alta persoana in camera dar aiesit de mil

    1
    0

  • samy pe 23 Aug 2010, 21:14
    am si eu... fantezi

    cel mai mult imi doresc sa fac sex in trei adica cu inca doua fete eu sunt fata si asta e fantezia mea.. dar pana in prezent nu am reusit nici macar o data,nici macar cu o fata nu mia iesit in cale nici o petrecareata care ii place sa riste...

    0
    0

  • Pisicutza pe 3 Aug 2010, 17:19
    FANTEZII SEXUALE

    Se stie din totdeauna ca SEXUL ajuta organismul atat FIZIC cat si PSIHIC, te revigoreaza, iti da energie la MAXIM, mai ales daca esti o FEMEIE ADEVARATA si traiesti clipa.

    0
    0

  • ramo-ramo pe 3 Aug 2010, 00:44
    fantezii ,,hm...''

    sunt foarte excitante toate gandurile astea ascunse pe care le avem fiecare dintre noi indiferent ca suntem femei sau barbati . si mie imi plac la nebunie fanteziile si chiar mi-ar placea sa le experimentez cu sotul meu pe toate care imi trec prin minte ,, pt ac am o minte foarte bogata '' doar ac el nu prea este dispus sa mi le satisfaca si uneori prefer sa le tin pt mine profitati este frumos sa le puneti in practica va

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod