Care sunt fanteziile tale sexuale?

Fantezia sexuala poate mari dorinta ambilor parteneri, dar ce te faci atunci cand lui nu-i place sa duca la indeplinire o fantezie? "Mai bine o lasati balta, pentru ca exista atat de multe alte lucruri de explorat...", spune Betty Dodson in cartea "Totul despre inteligenta sexuala", de Kim Cattrall. Sexul trebuie sa fie dorit de ambii parteneri, intreaga actiune trebuie sa fie consensuala, iar cei implicati sa comunice bine si sa stie ceea ce fac.

Am citit si am auzit tot felul de fantezii sexuale, de la femei in roluri de scolarite, chelnerite, doctorite, paciente, profesoare, la barbati care viseaza la virgine, sa fie actori de filme porno, sa participe la o partida de sex in grup, sa faca sex cu o chinezoaica sau o blonda cu sani imensi. Dar oare cati vorbesc despre asta? De ce atat mister?

Catalina si Mihai se iubesc mult, dar de multe ori sunt despartiti de cateva mii de kilometri, din cauza job-ului. "Avem o intelegere. Ii povestesc cu lux de amanunte la telefon, prin SMS sau e-mail fanteziile mele, iar cand ajunge acasa, trecem la actiune. Acest gen de comunicare distruge obstacolele dintre noi atunci cand suntem despartiti si face ca revederile noastre sa fie mult mai aprinse. Ultima oara, infaptuirea fanteziei a inceput inca din barul unde am baut un pahar de vin: m-a agatat, eu jucand rolul unei necunoscute, m-a dus acasa si m-a satisfacut in toate felurile posibile. A fost super-excitant si pasional! Abia astept urmatorul 'episod'", spune, plina de nerabdare, Catalina.

Corina admite faptul ca are fantezii sexuale, dar nu vrea sa vorbeasca despre ele. "Daca le-as spune celorlalti cum sunt fanteziile mele, ar vrea sa ma aresteze. Si asta mi-ar placea la nebunie", spune, amuzata, Corina.

E clar, dorintei sexuale ii plac extremele - rapid si incet, nabadaios si delicat, activ si pasiv, dupa cum spunea si Kim Cattrall. Fanteziile sexuale pot anihila rutina din cuplu si pot aduce acea varietate de care aveti nevoie, pentru ca uneori nu e nevoie decat de o idee nebuna, o umbra de anticipare sau o soapta de dominare.

Care sunt fanteziile tale sexuale? Ce scenariu te scoate din minti si te face sa uiti de orice inhibitie?

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxy pe 16 Dec 2010, 22:06
    fantezii

    adevarul e ca tot ce faci cu partenerul tau de viata e sfant nu zice niciodata nu la tot ce poti face cu partenerul iubit e frumos e raiul pe pamant ceti place tie si lui ii place sa nu te rusinezi cu absolut nimic in fata iubitului sau iubitei tale incercati tooooooooooooooot

    0
    0

  • inna pe 5 Sep 2010, 21:08
    fantezii sexuale

    imi doream si imi doresc sex in 3,el a spus ca avorbit cu un prieten si coboara pina la scara sa il aduca,intr-o lenjerie neagra si putin ametita cit sa am curaj asteptam in pat in 4 labe sa primesc limbile necunoscutului.prietenul meu vorbea cu cineva(mima)si a iceput usor apoi salbatic cu limba si apoi cu ...am trait senzatii la cote max dar numai cu el pt ca a-ti ghicit ma pacalise ca e o alta persoana in camera dar aiesit de mil

    1
    0

  • samy pe 23 Aug 2010, 21:14
    am si eu... fantezi

    cel mai mult imi doresc sa fac sex in trei adica cu inca doua fete eu sunt fata si asta e fantezia mea.. dar pana in prezent nu am reusit nici macar o data,nici macar cu o fata nu mia iesit in cale nici o petrecareata care ii place sa riste...

    0
    0

  • Pisicutza pe 3 Aug 2010, 17:19
    FANTEZII SEXUALE

    Se stie din totdeauna ca SEXUL ajuta organismul atat FIZIC cat si PSIHIC, te revigoreaza, iti da energie la MAXIM, mai ales daca esti o FEMEIE ADEVARATA si traiesti clipa.

    0
    0

  • ramo-ramo pe 3 Aug 2010, 00:44
    fantezii ,,hm...''

    sunt foarte excitante toate gandurile astea ascunse pe care le avem fiecare dintre noi indiferent ca suntem femei sau barbati . si mie imi plac la nebunie fanteziile si chiar mi-ar placea sa le experimentez cu sotul meu pe toate care imi trec prin minte ,, pt ac am o minte foarte bogata '' doar ac el nu prea este dispus sa mi le satisfaca si uneori prefer sa le tin pt mine profitati este frumos sa le puneti in practica va

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod