Beneficiile sexului de dimineaţă. 8 motive pentru care e mai bun decât cafeaua

3. Creşte imunitatea! Producţia de anticorpi şi imunoglobină A care te protejează de infecţii creşte în timpul sexului matinal, potrivit unui studiu. Practicat în mod frecvent, te ajută să păstrezi nivelul de anticorpi ridicat, protejându-ţi astfel organismul de infecţii.

4. Scade riscul de atac de cord! Un studiu condus de Universitate Belfast din SUA a descoperit că doar câteva minute de plăcere primite dimineaţa îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi scad tensiunea arterială.

5. Te înfrumuseţează! Te trezeşti şifonată? Sexul poate adăuga un strop de strălucire chipului tău. În timpul orgasmului sunt eliberate o serie de substanţe care cresc nivelul de estrogen şi îmbunătăţesc textura pielii şi a părului.

6. Te scapă de migrene şi dureri musculare! Sexul este cel mai plăcut mod de a te relaxa şi de a te pregăti pentru o zi de muncă.

7. Îmbunătăţeşte calitatea spermei şi fertilitatea femeii. Un studiu condus de o clinică din Sydney, Australia, a descoperit că sexul practicat zilnic creşte calitatea spermei şi şansele de a concepe.

8. Sex de calitate. Majoritatea bărbaţilor au erecţie dimineaţa, iar doamnele sunt mai "sensibile" la stimuli. Tot ce ai nevoie pentru o partidă de sex reuşită. Profită şi începe ziua cu un zâmbet mare pe buze!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod