Bărbaţi frumoşi sau bărbaţi urâţi? Pe cine trebuie să alegi dacă vrei un copil

Masculii care arată bine au probleme de fertilitate, având calitatea spermei mai slabă, este rezultatul unui studiu recent. Dacă o mare parte dintre femei îşi aleg partenerii în funcţie de

Masculii care arată bine au probleme de fertilitate, având calitatea spermei mai slabă, este rezultatul unui studiu recent.

Dacă o mare parte dintre femei îşi aleg partenerii în funcţie de trăsăturile fizice, optând pentru cei frumoşi, ultimele cercetări le arată că se înşală. Pentru a avea urmaşi sănătoşi şi puternici, femeile nu trebuie să-i aleagă pe cei cu trăsături faciale frumoase. Cercetătorii susţin că bărbaţii frumoşi sunt mai puţin fertili, explicând că nivelul crescut de testosteroni (hormonii care le oferă sex-appeal) le afectează calitatea spermei, scrie Daily Mail.

O echipă de specialişti din Spania, Australia şi Columbia a analizat legătura dintre chipurile a 50 de studenţi de la Universitatea din Valencia şi calitatea spermei acestora.

Participanţii la studiu au fost fotografiaţi, iar analiza parametrilor care indică masculinitatea s-a efectuat pe baza laţimii feţei şi a proeminenţei pomeţilor.

Cercetătorii au observat că bărbaţii cu trăsături frumoase au avut rezultate proaste în urma analizei spermei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod