7 motive pentru care bărbaţii sunt obsedaţi de sex oral

Lui îi place, iar tu eşti înnebunită atunci când el coboară... acolo jos... Se spune că majoritatea bărbaţilor sunt obsedaţi de sex oral, dar este oare aceasta o regulă generală? Sigur este faptul că bărbaţii nu se vor da niciodată înapoi de la o partidă de sex oral, dacă partenera este dispusă.

Un studiu recent realizat de o serie de cercetători canadieni de la Universitatea din Alberta scoate la iveală faptul că tinerele practică cu regularitate sexul oral, pentru că le face să se simtă puternice. Potrivit cercetării, 1 din 3 femei se simte "stăpână pe situaţie" atinci când coboară... acolo jos.

Sfat!

Pentru plăceri nemăsurate, e bine de ştiut faptul că masculul tău se bazează pe reacţiile tale: degeaba stai tu acolo în genunchi,  mai tăcută decât o mobilă. Ai liber la gemete, suspine şi la reacţii de tot felul. Şi ideal ar fi să nu te prefaci.

MAI MULT DESPRE: sex, sex oral, partida de sex
 

Comentariile 1-50 din 58

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • "Medeea" pe 18 Sep 2011, 17:58 pe 5 Apr 2020, 22:38
    Mhm

    Ma, cand vad barbati de genul asa ingusti la minte nu ai ce cu ei. Problema la tine, dragule e probabil penisul, se vede ca ai adevarate remuscari. Imi pare rau de prietena ta, dar iti spun clar, nu iti mai da tu cu parerea ce face un barbat cand cel mai probabil tu mergi la pescuit si iti suprinzi iubita cu un pupic dimineața. Eu vorbesc aici de barbatii care sunt indrazneti si au auzit de igiena personala, care prefera o partida sexuala in adevaratul sens al cuvantului. Atata vreme cat ai grija de corpul tau (sa spunem ca faci si sala pentru a te intretine) , esti un tata iubitor, un barbat ingrijit si un nebunatic si jumatate in pat, nu vad ce e gresit.

    0
    0

  • mihai pe 29 Mar 2013, 18:48
    sexul oral

    Da, este exta, este sublim, este ceva ce aproape ca nu se poate exprima in cuvinte. Ma intreb totusi daca partenera simte macar pe jumatate din ce simte barbatul si daca inghitirea spermei este benefica sau nociva. Cred ca prezervativul ar fi de recomandat.

    0
    1

  • MIHAI pe 24 Mar 2013, 20:35
    SEXUL ORAL

    Sunt curios sa stiu daca sperma poate constitui chiar un aliment si daca da, cam ce valoare calorica poate avea o doza de SPERMA???

    0
    3

  • geo pe 18 Feb 2013, 07:23
    sex oral

    imi place si sa primesc si sa ofer e o senzatie super sa ajungi la orgasm prin sex oral mai ales daca ambi parteneri ajung in acelasi timp

    0
    1

  • ioana pe 14 Dec 2012, 13:45
    sex oral

    sincer la inceput ma simteam putin nasol...dar a fost mai greu prima data...apoi totul a decurs de la sine,,,si nu cred ca ar fi zis ca nu ai place sau ceva de genul....pt el fac si imposibilul..daca va iubiti de ce sa va fie rusine sau scarba???

    2
    3

  • fara importanta pe 26 Sep 2011, 18:28
    ...doar o parere ..

    ..scuze pt greseli ..alea..alea ..

    5
    0

  • fara importanta pe 26 Sep 2011, 18:24
    ...doar o parere ..

    ..hmm .. ce am citit aici suna cam asa .. ".. imi place sexul oral pt ca .. ma excita cand o vad supusa..." .. "..pentru ca ..stau pe spate ..si face toata treaba ..o mai mangai din cand in cand .." .cum sa nu-i faci porci? .pe bune acum .. baieti ..nu va suparati ..insa atunci cand iubesti ..te gandesti si la pers de langa tine .. dar stai .. sa las sentimentalismele ca astea-s pt femei ..mi se pare revoltator faptul ca asteptati un lucru de la o femeie , insa voi nu-l oferiti .. Adevarul trist si dureros ..fara suparare ..este ca sunteti ingusti la minte .. superficiali si gata ..ca e prea mult .. Despre femei ..ce sa zic ..mai bine tac ..pt ca si ele-s niste nebune, ..etc .. Insa nu generalizam pe nimeni ..toti suntem diferiti ..

    4
    4

  • st pe 24 Sep 2011, 00:04
    sexul oral

    Este bine totusi sa nu ne abatem de la legile naturii!!! Cu nasul:se simte mirosul . Cu urechiile:auzim. cu ochii: vedem. Cu gura: vorbim.etc. Intelegeti ce vreau sa spun. Fiecare fiecare parte a corpului are rostul siintrebuintarea ei, ca doar nu vedem cu urechile, nu?

    10
    6

  • Medeea pe 18 Sep 2011, 18:02
    ***

    Ma bucur sa vad ca sunt cativa barbati care considera sexul oral plictisitor(rari ce-i drept)si ca nu se gandesc doar la ei si la organul ala reproducator si vor sa o satisfaca pe partenera lor asa cum numai un barbat adevarat stie si poate.

    9
    5

  • "Medeea" pe 18 Sep 2011, 17:58
    Despre asa zis-a placere a sexului oral.

    Vai de capatana voastra!Daca ati ajuns si va e de ajuns sa credeti ca a te spurca de dragul lui (majoritatea sunt plin de mizerie (la nivelul preputului-asta daca e chiar cu bun simt si se spala ),ca sa-i faci lui acest serviciu numit sex oral ,inseamna ca sunteti dragelor bolnave psihic.Inseamna ca nu va intereseaza asa de mult ce va doriti cu adevarat de la un barbat ,iar un barbat adevarat nu e doar ala care sta cracit (ca un nesimtit)si care asteapta sa il duci pe culmile placerii.Un barbat adevarat ajunge pe culmile placeri mai ales daca tu razi din toata inima la o gluma , daca ai realizat ceva cu succes candva si chiar in pat cand faceti dragoste.Dar nu trebuie sa se ajunga chiar la sex oral sau alte chestii neplacute pentru o femeie delicata ,sensibila ,eleganta sau nonconformista(de ce nu)nu e cea mai frumoasa optiune.

    12
    12

  • valytzu9 pe 8 Sep 2011, 01:50
    sex oral

    Timpul trece si nu veti sti ce ati fi putut oferi partenerului iubit;din experienta va spun voua femeilor ca sexul oral este mult mai intens pt.barbat decit cel normal,trebuie doar un pic de imaginatie si convingerea ca oferiti partenerului momente de neuitat.Discutati intre voi si oferiti-va mangaieri reciproce!Succes!

    11
    5

  • G. T. pe 6 Sep 2011, 14:42
    Plictisitor

    Eu nu stiu ce placere e pe barbati sexul oral. Eu unul sunt un barbat pt.care sexul oral e cel mai plictisitor. Pe mine ma excita si daca partenera simte ceva. Asa ca daca nu fac sex anal sau normal consider k nu am facut sex. Deci nu pot sa imi dau seama ce poate simti partenera cand o ia in gura si atat

    2
    8

  • politehnica pe 19 Aug 2011, 10:32
    sex..

    Buna...sunt Merry, eu de 2 ani ..am impresia k fac acelasi lucru...in materie de sex..vreau ceva nou...ceva idei? fara anal....nu imi doresc:)

    5
    2

  • shau4love pe 16 Aug 2011, 13:49
    Atractie

    Parerea mea este ca sexul oral in cazul unui cuplu fiecare oferindu-si la randul lui atrag asupra lor tot mai mare incredere unul in celalalt iar relatia devine tot mai puternica. este frumos sa primesti sex oral ca baiat dar sa si oferi astfel incat ambii parteneri urcand pe culmi tot mai inalte odata cu trecerea timpului si evoluand ca relatie.

    17
    3

  • CharpeDiem pe 2 Aug 2011, 16:10
    plictiseala...

    n ar trebui sa se numeasca sex oral ci doar parte din sex,o intimitate... prea mare zarva pentru un lucru asa minor,lasati filmele xxx ca alea sunt pentru bani.. altceva, insa e cu totul normal...numai ca altii decid..s-o faca si pt bani aia e cu totul si cu totul altceva.

    3
    2

  • CharpeDiem pe 29 Iul 2011, 10:56
    deci

    femei,numai exagerati atata faceti din tantar armasar,daca nu esti sigura pe tine e grav, ce atata"daca s-ar duce""daca ma insala" doamne ..pur si simplu ai o relatie,ai stiut cu cine te bagi ce implica o relarie gata taci..lasi gelozia la o parte lasi ca te insala la o parte asa ceva nu exista intr o relatie noi am inventat o ,putina gelozia nu strica da in limita/./ si toate porcariile astea ma dezgusta

    2
    3

  • MaiaMaya pe 28 Iul 2011, 16:56
    Si aici depinde

    Sexul oral este o activitate sexuala care poate fi facuta sau nu. In afara de asta, mai exista inca o multitudine de alte lucruri wow ce pot fi facute in pat. Deci, mi se pare normal ca sa o practice doar aceia carora le face placere, iar daca nu exista un consens intre parteneri, sa se ajunga la un compromis rezonabil pentru amandoi. Cred si ca in alegerea partenerului, atitudinea fata de sex trebuie sa fie un criteriu serios, pentru ca sa nu se ajunga apoi la discutii neplacute, la frustrari, la inselat. (Orice s-ar spune, nu pentru toti barbatii conteaza, cum nici pe toate femeile le deranjeaza. Proportiile sunt relativ egale.) Mi se pare la fel de revoltator sa nu faci sex oral pentru ca ai prejudecati (nu pentru ca ai incercat si nu iti place sau pentru ca ai motive religioase care sunt de inteles), cum mi se pare revoltator si sa faci asta doar din iubire, sa te mai si lauzi ca urasti ce faci, dar cand iubesti faci orice. Mi se pare o atitudine bolnavicioasa care nu are ce sa caute atunci cand e vorba de sex, deci placere reciproca.

    15
    0

  • CharpeDiem pe 26 Iul 2011, 11:14
    deci..

    Sunt lucruri normale,care trebuia sa tina de strict de cuplu mi se par prostii discutiile astea,da ce ma mai mira xcand lumea s-a prostit mai rau ca niciodata e mai rea si nu stie cum sa se mai exteriorizeze de atata invidie si rau,fratilor e ceva absolut normal e parte din trupul nostru,putini o sa inteleaga lucrurile astea k aceste detalii chiar nu sunt de intrebat sau de discutat.

    7
    1

  • CharpeDiem pe 26 Iul 2011, 11:10
    e mult de zis

    Din cauza celor care se vand pt bani numite prostituate,m...ste,hore,sexul oral a devenit.. un tabu ceva ce trebuie ferit,cand acesta eabsolut normal atunci cand ai o relatie stabila,o casnicie e bine sa fi liber trup si suflet cu persoana de langa tine si te exciti si u ca femeie cand o faci,, atunci in pasiunea aia, chiar daca nu recunoaste nimeni si e parte din trup nu e ceva ce trebuie discutat divulgat ca se face ca nu se face fiecare cuplu face ce vrea nu ce i se spune e ceva absolkut normal si n ar trebui sa se mai puna asa pret pe asta cand e un simplu comentariu de oamenii fara stiinta si cunostiinta

    4
    1

  • yooo pe 18 Iul 2011, 15:19
    sex oral

    dap sexul oral se poate face in orice loc in masina pe banca si partenerul s-a simtit foarte bine fetelor nu e o rusine atunci cand simti asta faci fara sa comentezi la inceput nu e prea placut dar merita pentru a va simtii bn

    8
    5

  • yooo pe 18 Iul 2011, 15:19
    sex oral

    dap sexul oral se poate face in orice loc in masina pe banca si partenerul s-a simtit foarte bine fetelor nu e o rusine atunci cand simti asta faci fara sa comentezi la inceput nu e prea placut dar merita pentru a va simtii bn

    4
    7

  • teo pe 18 Iul 2011, 15:03
    sex

    sexul oral e misto din partea baiatului dar din partea fetei este cam aiurea dar atunci cabd iubesti un baiat cu adevarat faci orice absolut orice in dragoste se fac multe sacrificii atunci knd iubesti ku adevarat te iubesc mult nicu

    5
    6

  • marian pe 13 Iul 2011, 22:33
    sex:oral

    eu fac sex cu prietena mia si nes.... forte bine si o-satisfac pe ia ::.. car nu face sex oral sunt prosti ingercati si osa va placca

    5
    6

  • gia pe 5 Iul 2011, 23:27
    sex oral

    Hey Iulian , nu a spus nimeni k sunteti porci .. si eu una , ca femeie , nu am dc sa ascund.. da, imi place sexul oral, sa primesc si sa fac.. k dak o fac , e pt k vreau

    16
    1

  • cosmyna pe 24 Iun 2011, 20:39
    nu ma intereseaza

    sexul oral e cel mai mare si scarbos lucru pe care l/ai putea face. ma mir cum mai puteti manca voi alea care faceti acest lucru.invatati sa va respectati frateeeeee.huaaaaaaaaaa sex oral iacs!!!! BORASC!

    18
    38

  • love2600 pe 22 Iun 2011, 13:28
    sex oral...

    "Rada",am avut mai multe partenere si vreau sa iti spun sa faci diferenta dintre o relatie serioasa si o aventura,dar in principiu daca ma deranja ceva si nu imi placea o atentionam pe partenera.Sexul oral este un preludiu pentru mine si este un lucru"necesar"in conceptia mea(poate un pic perversa),dar oricum ce e placut si te satisface trebuie facut.......doar o viata avem!!!!!!!

    16
    3

  • oana pe 5 Iun 2011, 13:56
    si placerea mea ?!

    ma dispera barbatii cu "sex scurt"....unde e placerea ? eu urasc sexul pe fuga sau si mai rau o partida de sex care ma lasa neterminata; Imi strica toata ziua...spunea cineva ca se excita cand il vede pe "el" excitat. E ok, si eu :) insa dupa ce ma excit chiar vreau si eu ceva adica in nici un caz sa raman excitata degeaba... NU ! clar nu sex oral in lift sau masina sau mai stiu eu unde decat daca o facem apoi pana la capat si pentru mine.

    29
    5

  • danutzella pe 16 Mai 2011, 10:03
    Satisfactie

    Eu ma excit doar cand il vad pe el ca se simte bine, atunci cand ii fac sex oral!

    26
    9

  • tina29 pe 11 Mai 2011, 19:25
    ceva ce doar cei 2 hotarasc

    sigura sint ca cei 2 parteneri se unesc mult mai mult

    17
    6

  • noe pe 7 Mai 2011, 02:13
    proba orala

    Opinia unui barbat: dpdv al unora poate parea injositor pentru femei sa li se ceara sa puna gurita acolo jos. Insa ceea ce este de neinteles pentru multe d-ne, d-re este ca facand asta incepe sa le placa chiar si lor si daca dau frau liber imaginatiei este imposibil sa nu fie satisfacute de catre acel barbat. este vorba de a oferi si de a primi in acelasi timp placere partenerului si tie insuti. carei femei nu-i face o deosebita placere sa fie sarutata tot acolo jos (ideea este ca trebuie sa stie sa-si invete partenerul cum sa o faca) Si da Rada ar accepta-o, mai ales in ideea ca timpul ar schimba lipsa de experienta care este de multe ori aceea care duce la insatisfactie.... e mult prea mult de scris pe tema asta... oricum e pacat ca oamenii nu inteleg ce inseamna viata si cat pretuieste ea.

    25
    5

  • Anonima86 pe 4 Mai 2011, 20:06
    sex oarl

    Ce poate simti o femeie cand face sex oral unui barbat?...simplu...eu ma excit cand il aud ca incepe sa geama de placere, si nu e doar atat...am o mana libera si pot incepe prin a ma atinge pe sani, pe clitoris...sau unde cred eu ca ma face sa ma simt bine...deci placerea ta nu depinde numai de el...;)

    31
    8

  • paula pe 29 Apr 2011, 14:58
    sex

    nu sunt de acord cu sexul oral

    32
    38

  • eva88 pe 16 Apr 2011, 22:33
    oh fete!

    Eu am patruzeci si ceva de ani, si in tineretea mea nu era un obicei sexul oral. Nici un baiat nu mi-a cerut asa ceva.

    16
    28

  • vali pe 14 Apr 2011, 17:32
    sex oral

    E poezie, arta . Buzele, limba si putin, putin de tot ,dintii ei , nu au avut menire mai buna. La randul ei, limba ta, sa fie o elice, ce provoaca tornade de placeri . Apoi, liniste......si la treaba.

    23
    15

  • ella pe 9 Apr 2011, 07:51
    oral

    e superb pt cine intelege.nu trebuie neaparat sa iti faca tot timpu si parteneru sau sa astepti sa inceapa el...il iei prin surprindere din cand in cand,trebuie doar sa fi finuta si restul vine de la sine.....mie imi place la nebunie

    40
    7

  • romrox pe 31 Mar 2011, 13:12
    a fost super bine

    a fost chiar a inceputul relatiei noastre. a fost super bine, am invatat amandoi sa facem sex oral (69)............ asa zic eu acum. dar intre timp ne-am despartit fiecare dintre noi avem vieti separate acum. asa a fost sa fie, uneori ne amintim de primele clipe de dragoste nebune care au fost intre noi doi ca doi iubiti ACUM SUNTEM DOAR PRIETENI, dar uneori mai incercam sa facem dragoste doar in amintirea clipelor frumoase care ne-au legat odata DEMUL si ajungem la concluzia ca e bine si acum.....

    27
    19

  • onutta21 pe 31 Mar 2011, 10:38
    salut

    si femeilor le place al fel de mult ca barbatii sa le faca sex oral .Este aceeasi placere in mod egal

    34
    7

  • allcapone61 pe 27 Mar 2011, 04:18
    sex oral

    barbatul care prefera sex oral ca sa se simta un macho nu face decat sa tradeze idea de sex oral PRIETENII VA DAU UN SFATnu asteptati ca partenera sa coboare acolo jos ci pur si simplu rugatio sa accepte pozitia69 lasati orgoliu si datii bataie O SA VA SIMTITI ADEVARATI BARBATI ATUNCI CAND ORGASMUL VOSTRU COINCIDE CU ORGASMUL CLITORIDIAN AL PARTENEREI VOASTRE drum bun catre fericire

    28
    12

  • z9oiu pe 26 Mar 2011, 21:32
    sex oral

    nu am practicat nici odara si nici nu stiu cum se face .cine ami da sfaturi

    17
    12

  • Marya pe 23 Mar 2011, 23:18
    e ceva normal...

    La inceput am fost contra sexului oral...dar dupa ce am primit am oferit si eu..iubitul meu mereu imi spune k il innebunesc si ca ii place..bn am noroc ca am un iubit exemplar care ma trateaza ca pe o printesa..Acum a devenit ceva normal pt mine si in plus un sex oral la timpul potrivit ajuta la un orgazm garantat si de neuitat:)..Multe persoane neaga faptul k ofera sex oral si nu stiu dc pt ca este ceva normal...

    50
    11

  • Black Ice pe 20 Mar 2011, 19:57
    @Andrei

    Lucrurile Tabu cum le spui tu Andrei in materie de sex, sunt mult mai atragaoare si mult mai placute atunci cand sunt TABU, sunt precum un lucru interzis. Sotia mea nu voia asa ceva la inceput, dar cu timpul am incercat sa ii arat ca poti obtine placere si prin acest mod, iar viata nostra sexuala sa inbunatatit enorm de mult. Cu respect Blackice

    18
    6

  • Marci pe 16 Mar 2011, 13:08
    oral

    Eu pot spune ca decand i-am oferit prietenului meu sex oral atitudinea lui este alta. Mult mai buna, este mai apropiat fata de mine....La inceput imi era sila, dar acum chiar numai am nimic impotriva, stiind ca el se sinte bine si in acelasi timp si eu pt ca ii ofer ce ii place si relatia decurge bine.

    25
    12

  • marian pe 6 Mar 2011, 20:48
    sex oral

    am 40 de ani si practic acest gen de sex de mai bn de 20 de ani.asi dori sa-mi satisfac o curiozitate si anume: daca ptr un barbat este ok,care e placerea femeii?

    21
    13

  • kathyd pe 5 Mar 2011, 16:47
    sex oral sunt si eu pentru protejare cu prezervative

    foloseste mereu prezervative in caz de sex oral; daca insa esti sigura ca e doar al tau partenerul si ca nu are alte contacte, e ok; prezervative in caz contrar eu cumpar de la www.sexshop-romantic.ro cu gust de fructe

    21
    17

  • tRancer pe 28 Feb 2011, 18:21
    sex oral

    mi se pare un lucru foarte frumos sexul oral....este o arta mai bine spus....femeile nu se pricep la altceva mai bn decat la asta....nu in toate cazurile....dar in majoritatatea din ele.....mie imi place foarte mult pt ca il poti oferi peste tot de ex(in masina ... in tren la baie....in baie acasa....in camera la tine la ea chiar si in scoala la baie:))))....)....am 19 ani si nu pot sa spun ca sunt dependent de asa ceva dar ma face sa ma simt maxim...

    18
    12

  • iooo pe 27 Feb 2011, 23:43
    sexul oral

    sexul oral este cel mai bun intr-o relatie.Iti ofera satisfactie atat tie ca femeie,cat si barbatului,iar daca relatia este solida va ofera si mai multa incredere unul in celalalt.Eu am 20 de ani si nu am nimic impotriva sexului oral.

    13
    10

  • iooo pe 27 Feb 2011, 23:42
    sexul oral

    sexul oral este cel mai bun intr-o relatie.Iti ofera satisfactie atat tie ca femeie,cat si barbatului,iar daca relatia este solida va ofera si mai multa incredere unul in celalalt.Eu am 20 de ani si nu am nimic impotriva sexului oral.

    17
    12

  • anonimul69 pe 23 Feb 2011, 14:19
    mie imi place sa ofer

    daca ma credeti sau nu eu sunt barbat desi imi place sa am parte de un sex oral mie imi place si mai mult sa cobr si sa stau cat mai mult acolo jos, nu ma mandresc sau nu ma laud dar cel mai mult am stat acolo jos peste o ora si daca nu trebuia sa plecam as mai fi stat si mai mult, sincer

    43
    10

  • diana pe 19 Feb 2011, 00:07
    sexul oral favoritul barbatilor

    Este adevarat ca majoritatea barbatilor prefera sexul oral in locuri diferite, in masina , in lift si asta pentru a explora teritorii ale placerii necunoscute pana atunci.

    36
    6

  • sex shop pe 19 Feb 2011, 00:00
    sex oral si prezervativ

    este adevarat ca in lumea intreaga in general fetele tinere sunt mai interesate de sex oral, dar, nu pentru placerea lor neaparat ci pentru a arata partenerului ca este capabila de cel mai bun sex oral, si nu uitati majoritatea, ne spune www.sexshop-romantic.ro folosesc prezervative

    25
    9
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod