6 poziţii sexuale pentru a simţi plăcerea pe caniculă

Pe timpul verii, sexul poate fi chiar mai fierbinte decât îţi doreşti. Când temperaturile cresc foarte mult, transpiraţia devine tot mai greu de evitat. Pentru a te bucura de sex în acelaşi ritm indiferent de căldura de afară, încearcă 6 poziţii sexuale pentru caniculă.

Pe timpul verii, sexul poate fi chiar mai fierbinte decât îţi doreşti. Când temperaturile cresc foarte mult, transpiraţia devine tot mai greu de evitat. Pentru a te bucura de sex în acelaşi ritm indiferent de căldura de afară, încearcă 6 poziţii sexuale pentru caniculă.

Cu puțin ajutor de la un ventilator, de la apă sau chiar de la aerul condiționat, sexul pe caniculă poate fi o experiență mai plăcută vara, fără să te scalzi în transpirație alături de partener. Iată 6 poziții sexuale de vară care te pot răcori și care te ajută să te bucuri de momente speciale alături de partener fără să-ți mai pese de caniculă.

Echerul

Cele mai bune poziții sexuale pentru caniculă limitează contactul dintre parteneri, deoarece pielea ta se încălzește mult mai ușor când este lipită de pielea partenerului. Așează-te cu abdomenul pe pat la marginea acestuia, cu picioarele depărtate la un unghi confortabil și lasă-l pe partener să patrundă în tine și să-ți susțină picioarele de deasupra genunchilor.

Cârma piratuluiRăcorește-te fără aer condiționat cu o partidă de sex în cadă. Pune dopul și lasă să curgă apă rece până obții un strat de 5-10 cm și pornește și dușul la presiune mică. Așează-te pe o parte și spijină-te în antebraț. Partenerul îți poate ridica un picior la verticală și te poate penetra așezându-se în genunchi în fața ta. Odată ce intră în tine, îți poți așeza piciorul pe umărul lui.

Kaiac-canoeDupă ce partenerul tău se așează întins pe spate cu mâinile sub cap, stropește-l cu puțină apă rece și apoi stropește-te cu apă pe piept pentru a-i oferi un spectacol plăcut. Așează-te apoi deasupra lui, cu fața către el și cu picioarele pe lângă corpul lui. Sprijină-ți apoi brațele pe picioarele lui și încântă-l cu mișcările tale unduitoare din coapse.

LlamaO altă poziție cu contact redus, pe care o puteți încerca lângă un ventilator mobil incepe când amândoi stați în picioare, cu spatele tău lipit de pieptul lui. Apleacă-te ușor și sprijină-ți palmele pe podea. El te poate penetra ușor de la spate, în timp ce îți strecoară o mână sub talie, pentru ca amândoi să vă mențineți echilibrul mai ușor. Dacă simți că echilibrul este precar, apasă puternic cu palmele în podea pentru a reveni la o poziție echilibrată.

CascadaO altă poziție ideală pentru cadă este cascada. Partenerul tău se așează în fund în cadă cu fața către robinet, iar tu te așezi în fața lui în genunchi și te ridici apoi ușor pentru a-i permite să intre în tine. Ia într-o mână dușul și orienteză-i capul între picioarele tale, la o temperatură pe care amândoi o considerați potrivită și confortabilă, călâie sau călduță.

LinguiniO altă poziție excelentă pentru caniculă, cu contact fizic redus, va fi cu siguranță pe placul partenerului dacă preferă să te penetreze de la spate. Așează-te pe o parte în timp ce partenerul se așează în genunchi în spatele fundului tău. El se poate orienta cu un genunchi între picioarele tale, pentru a ușura penetrarea și îți menține echilibrul punându-ți o mână pe spate. Pentru o poziție cât mai confortabilă, îți poți pune sub cap o pernă moale.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gaby pe 19 Sep 2013, 23:02
  pt beatrice

  iti las un id daca vrei sa vorbim aici este cam naspa gaby.costy75

  1
  1

 • gaby pe 19 Sep 2013, 23:01
  Pt beatrice

  Nu cred ca mai uita vre-o data daca ai face asta cu mine...toti o facem dar prea putini ne pricepem...Daca este si ceva romantic cu atat mai bine

  1
  1

 • cane beatrice pe 3 Mai 2013, 21:35
  se

  sexul anal ma satisface la maxim

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod