5 trucuri pentru a-i face masaj erotic. Învaţă cum să-l răsfeţi!

Ziua de 14 februarie este foarte importantă pentru multe cupluri, deoarece „Valentine's Day“ este ziua dragostei. Dacă pe timpul zilei sunteţi amândoi la muncă şi ajungeţi acasă seara,

Ziua de 14 februarie este foarte importantă pentru multe cupluri, deoarece „Valentine's Day“ este ziua dragostei.

Dacă pe timpul zilei sunteţi amândoi la muncă şi ajungeţi acasă seara, este posibil ca iubitul tău să nu mai aibă chef de sex şi trebuie să-l stimulezi cumva. Îţi prezentăm în continuare 5 trucuri pentru a-i face masaj erotic şi pentru a-i trezi apetitul sexual.

1. Alege un ulei cu aromă afrodiziacă

Pregăteşte-i o baie călduţă, cu spumă, care îl va ajuta să se relaxeze, iar apoi întinde-l pe pat pentru a-i face masaj. Ai grijă să alegi un ulei de masaj cu aromă afrodiziacă, cele mai bune fiind uleiurile de iasomie, trandafir şi vanilie.

2. Nu aprinde becurile. Foloseşte lumânările

Pentru a crea un cadru cât mai intim, este bine să renunţi la lumina becurilor şi să aprinzi câteva lumânări parfumate. Încearcă şi să alegi o muzică de relaxare şi să o laşi să cânte în surdină.

3. Masează-i fruntea şi pectoralii

După ce ai creat atmosfera dorită, roagă-l să se aşeze pe spate şi masează-i fruntea şi tâmplele, coborând uşor-uşor, până ajungi la pectorali şi abdomen. Păstrează mereu contactul vizual cu el şi nu-ţi ridica palmele de pe corpul lui.

Întoarce-l cât mai senzual cu spatele în sus şi masează-i fesele şi pulpele. Nu rata nici tălpile, deoarece masarea acestora produce o plăcere intensă.

4. Nu-i ocoli zonele erogene

Când simţi că s-a relaxat total, atinge-i foarte suav, cu vârful degetelor, gâtul, fesele, umerii, buzele şi zona din spatele urechilor. Reţine că masajul facial are un rol extrem de important şi va ajuta la amânarea ejaculării precoce.

5. Fă-i sex oral

Dacă s-a excitat foarte tare, este timpul să îţi foloseşti şi buzele, sărutându-l pe tot corpul, de la frunte şi gât, până la abdomen şi pulpe. Pentru ca tacâmul să fie complet, oferă-i o partidă de sex oral cu ajutorul căreia masajul se va încheia cu succes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod