5 secrete pe care trebuie să le ştii pentru a avea o partidă de sex anal reuşită

Este bine ştiut faptul că sexul anal nu este privit cu ochi buni, însă este mai puţin ştiut faptul că tot mai multe femei au început să practice acest tip de sex.
Este bine ştiut faptul că sexul anal nu este privit cu ochi buni, însă este mai puţin ştiut faptul că tot mai multe femei au început să practice acest tip de sex.

Conform unui studiu, 94% din femei au avut orgasm ultima oară când au făcut sex anal, comparativ cu doar 65% care au făcut sex normal. Însă, pentru ca această experienţă să fie una plăcută ai nevoie să ştii câteva trucuri înainte de a face sex anal.

Iată mai jos 5 secrete pe care trebuie să le ştii pentru a avea o partidă de sex anal reuşită:


1. Faceţi mai întâi sex normal

Nu începe niciodată o noapte de amor cu o partidă de sex anal. Trebuie să ai grijă să fii foarte „încinsă“ atunci când ve ifi penetrată anal, aşa că fă mai întâi sex normal.

Zona anală nu este concepută fiziologic pentru penetrare, iar din această cauză trebuie să fii foarte relaxată. Mai mult, înainte ca iubitul tău să te penetreze cu penisul, este bine să se stimuleze cu ajutorul degetelor sau al unui vibrator.

2. Lubrifiantul este foarte important

Dacă tu nu eşti destul de lubrifiată, atunci şi iubitul tău simte un disconfort. Însă, lubrifiantul ajută la îmbunătăţirea actului sexual şi intensifică plăcerea, mai ales dacă vorbim despre sexul anal.

Deoarece anusul nu poate fi penetrat la fel de uşor precum vaginul, este foarte important să foloseşti lubrifiant, mai ales dacă eşti o începătoare. Pentru a simţi o plăcere nebănuită trebuie să foloseşti un lubrifiant pe bază de apă sau de ulei.

3. Răbdarea este cheia succesului

Dacă eşti o începătoare, roagă-l pe iubitul tău să te penetreze cât mai lent, pentru a nu avea probleme. Pe parcursului partidei de sex anal îţi poţi stimula clitorisul, dar ai grijă să acorzi importanţa cuvenită sexului anal.

Chiar dacă îşi doreşte foarte mult să facă sex anal, iubitul tău trebuie să înţeleagă că anusul trebuie să fie pregătit înainte de a fi penetrat.

4. Aveţi grijă la igienă

Multe persoane consideră că sexul anal este ceva murdar, atât la propriu, cât şi la figurat. Însă, plăcerea pe care ţi-o oferă această experienţă nu te va mai face să te gândeşti la cât de „murdar“ este sexul anal.

Nu uita însă că zona trebuie să fie foarte curată, iar pe lângă eliminarea părului inestetic este bine să foloseşti şi un gel intim dezinfectant, care să elimine microbii. Mai mult, este de preferat să faci un duş înainte de penetrarea anală şi să nu treci de la penetrarea anală la cea vaginală sau orală, deoarece bacteriile din anus pot cauza infecţii grave dacă ajung unde nu trebuie.

5. Folosiţi prezervativul

Chiar dacă aveţi încredere unul în altul şi faceţi sex normal fără prezervativ, încercaţi atunci când faceţi sex anal să folosiţi, măcar pentru început, prezervativul. Foarte important este ca după ce terminaţi prezervativul să fie aruncat, pentru a nu răspândi microbii.
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vizitator pe 18 Mar 2013, 08:31
    Inca ceva

    Un intelept al zilelor noastre spunea " Daca ceva e scris intr-un ziar, sau publicat intr-o carte, sau la TV, nu inseamna ca acel ceva este automat validat ca a fi adevarat sau corect". Am si eu un site, si stiu ca trebuie sa-l promovez. SEO este termneul ce se vehiculeaza...sa cresti SEO-ul. Pentru aceasta, metoda cea mai buna, e sa scri murte articole in jur de 500 de cuvinte, astfel apare site-ul pe prima pagina. Ei toate aceste articole sunt de duzina, fara valoare. Atunci cand cititi ceva pe site, chiar si aici, ganditi cu capul vostru, timpurile s-au schimbat, presa nu mai spune de mult adevarul. Cand nu platesti bani pentru informatie, informatia nu are valoare.

    0
    1

  • Vizitator pe 18 Mar 2013, 08:12
    Parere personala

    In primul rand, atunci cand ne referim la sex, trebuie sa facem distinctie intre reflexul sexual si altele. Daca ne luam dupa reflexul sexual am face sex cu orice stramt sau lunguiet, si daca se poate, caldut. Asa oamenii fac sex cu mana, papusi, vegetale, fructe, intre sani, la indoitura genunchiului, anal, si de ce nu cu capre, oi si alte jivine. In ceea ce priveste sexula anal, lasand la omparte ca anusul are dpdv biologic alt scop, trebuie luat in considerare posibilele efecte negative pe termen lung al practicarii sexului anal. Tot ceea ce mancam si bem creaza o presiune pe muschii anali (sfincterul anal), iar acestia fac fata intregii presiuni. Daca, in timp, prin penetrare si relaxare, reflexul ancestral, biologic, de contractie, se pierde, si prin practica indelungata se poate pierde, atunci poti sa ai probleme serioase. Sa ai nevoie pe la 60 de ani de scutece fiindca ...nu te poti abtine. Deci e de luat in calcul si aceasta posibilitate. Daca cineva chiar vrea sa experimenteze, sa fie in pas cu moda, poate sa o faca, e liber, insa recomandarea e sa nu abuzeze, sa nu devina o prctica permanenta. Pe de alta parte, toata aceasta tevatura sociala in cautarea de noi posibilitati de satisfacere sexuala se datoreaza unei singure probleme- LIPSA DE EMPATIE fata de celalalt. Sexualitate nu e doar un proces fizic sau senzorial, are o latura psiholigica de comuniune. Cand aceasta lipseste, cuplul cauta solutii, cauta mereu ceva nou, senzatii noi, etc. Cand comuniunea exista, fiecare partida de sex, e noua, in extremis vorbind, chiar daca e mereu aceiasi pozitie, latura psihologica adauga mereu ceva nou. Atunci cand cuplul nu gaseste satisfactie sexuala pe calea obisnuita, traditionala, si biologic fireasca, cauta , ...si cauta..si cauta... Intrebarea e, cuplul o cauta in directia potrivita?

    0
    1

  • alexa pe 9 Dec 2012, 00:21
    josnic

    femeia si sexul trebuie tratate cu respect, nu as face sex anal niciodata, mi se pare lipsa de respect pt partenera, iar o partenera ce accepta asta, nu se respecta pe ea insasi. urat perversiuni sexuale la tot pasul. Am 21 de ani si urmeaza sa ma casatoresc curand dar daca logodnicul meu mi-ar cere asta nu as ezita niciodata sa il spun la revedere.

    0
    5

  • Anonim100 pe 7 Nov 2012, 14:13
    Sexul ANAL

    Cred ca suntem o tara libera pt ca fiecare poate sa isi exprime opinia. Nu neaparat si sa faca un lucru. Unii vorbesc despre sexul anal din nestiinata sau din curiozitate(in felul acesta afla pareri pro si contra). Sexul anal este deosebit atata timp cat nu se abuzeaza (zi de zi). Dupa o partida de sex anal cu iubita mea - suntem de foarte mult timp impreuna, de aceea am ajuns aici -urmeaza 2 sau 3 partide de sex normal si printre ele una de sex oral, de obicei in week end cand suntem mai liberi si de preferat 69. Deci, daca nu te incanta ideea, nu o face, mai ales ca sexul anal cere mai ales multa rabdare, tandrete si implicit multa dragoste ca acesta sa fie minunat. Daca sunteti frustrati de subiect, luati un ziar si cititi.....in afara de asta faptul ca sunt pe lume tot felul de maniaci care violeaza femei in varsta sau persoane fara aparare, asta nu are legatura cu sexul anal ci tine de domeniul psihiatriei. O zi buna.....si cat mai multe seri de sex de neuitat.

    1
    2

  • Candy pe 15 Oct 2012, 22:59
    Sexul ANAL

    Buna, eu nu sunt nici pro nici contra. Vreau sa spun ca am incercat si eu, si cateodata m-a durut, cateodata nu :-?? nu stiu de ce depinde, cred ca si de starea emotionala, sau de cat de mult iti doresti sa faci sau nu.. daca vreti sa incercati (femeile) va recomand sa fiti foarte relaxate, incepeti mereu cu sexul normal ca sa va excitati cat mai mult, apoi cu un lubrifiant partenerul sa introduca... (ma scuzati ca vorbesc asa dar nu stiu cum sa explic daca nu..) deci sa introduca un deget si foarte incet sa il miste in cercuri (la introducerea unui singur deget nu doare foarte tare, dar deja daca introduce 2 e mai neplacut, dar totul este neplacut doar la inceput pana se obisnuieste un pic anusul, apoi este numai placere GARANTAT ;) presupun ca fetele nu il incearca de frica, dar va spun ca si mie mia fost foarte frica si a ajuns sa imi placa mai mult decat cel normal cateodata =D dar cum ziceam, nu fac abuz.. asa ca sex anal.. cam o data la 2-3 saptamani asa ca diversitate =) (P.S. Cel mai frumos ar fi sa faceti sex anal (si normal si oral) cu persoana pe care o iubiti, adica nu cu orice prieten daca nu ti la el mai bine nu te culca cu el.. pentru ca senzatia de placere de tripleaza atunci cand faci dragoste, de cate tipuri ar fi ea, cu baiatul pe care il iubesti si sti sigur ca si el te iubeste si te respecta =) Pupici!! :*

    7
    6

  • lucretia pe 19 Sep 2012, 14:18
    adevar

    nici nu stiti ce pierdeti cei care nu ati incercat e placut dar trebuie sa stiti cum so faceti iti da niste senzatii care la sexul normal nu le simti mai ales ea va avea orgasm foarte puternic si placut nu zic so faceti cu straini dar intr-o relatie serioasa ar cam trebui sa nu mai fie rusine la niciunul daca era rusine atunci nu mai faceati sex deloc

    10
    12

  • gabriel2222 pe 17 Sep 2012, 00:15
    CURIOS

    AM MAI CITIT DE TREABA ASTA SI AS INCERCA . DAR NU AM CU SA AI PROPUN ASTA SOTIEI MELE

    3
    12

  • Andreea pe 9 Sep 2012, 11:16
    Imi vine sa vomit

    Sunteti josnici, nu mai promovati murdariile acestea venite de la americani. In loc sa se promoveze frumosul, cine romantice, promovati degradarea umana.

    19
    16

  • Madalina pe 9 Sep 2012, 09:55
    Pt. David si Mirelush

    Ai dreptate David, mai era un articol acum cateva luni despre cum sa-ti inseli sotul fara sa te prinda ... ce articol e asta ? ce lume e asta ? Si Mirelush, poate ai si tu dreptate, dar scrie corect si ai grija la exprimare ! Mi se pare prima regula pt. a fi luat in serios .

    18
    8

  • Neska pe 8 Sep 2012, 23:27
    Un tip de sex doar cu partenerul perfect

    Daca nu ati avut niciodata un partener in care sa aveti incredere si care sa va iubeasca atat de mult incat sa aveti curajul sa incercati sexul anal- deci nu ati avut nici sansa sa descoperiti ce experiente placute poate sa va dea- atunci sa nu scrieti nimic negativ despra...pentru ca nu aveti de unde sa stiti!!

    22
    19

  • MIRELUSH pe 8 Sep 2012, 22:16
    hmmmm

    si plus de asta nimeni nu te obliga sa incerci ceva ce nu iti place,,,asa ca sory nene ai gresit adresa

    19
    19

  • MIRELUSH pe 8 Sep 2012, 22:14
    hmmmm

    david tin sa te anunt ca fiecare face ce vrea,,,,,dupa aia sa nu te miri de ce tea inselat nevasta hello suntem in sec21 ,poate ai uitat,,,,nu mai e ca pe vremuri,,,,hahahha ce lomeee

    18
    20

  • david pe 8 Sep 2012, 17:55
    obscenitate

    cu asemenea articole, ne miram de ce au ajuns sa fie violati multi copii si batrane in toate modurile posibile, pt ca ei nu mai vad intr-o apropiere ceva frumos ci vulgaritate maxima, cum s-a intamplat si cu biata japoneza care a venit in tara noastra plina de salbatici numai cu perversiuni in cap , a sfarsit saraca in chinuri groaznice ca a fost violata in toate modurile posibile.Numai instigati la promiscuitate, depravare , obscenitate si vulgaritate maxima. Sper sa nu imi stergeti coment-ul pt ca mi-ati incalca fragrant dreptul la libera exprimare.

    18
    21

  • onutta21 pe 8 Sep 2012, 10:43
    ****

    nu sunt o femeie cu inhibitii , cu idei preconcepute dar chestia cu sexul anal mi se pare o prostie !!!!! asta chiar nu as face

    22
    21

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod