5 motive pentru care e bine să faci sex şi atunci când eşti obosită

Oboseala pune stăpânire pe noi din ce în ce mai mult în ultimul timp, iar cercetătorii spun că acest lucru ne poate afecta viaţa sexuală, deoarece cuplurile ajung să renunţe la intimitate.

Oboseala pune stăpânire pe noi din ce în ce mai mult în ultimul timp, iar cercetătorii spun că acest lucru ne poate afecta viaţa sexuală, deoarece cuplurile ajung să renunţe la intimitate.

Atunci când suntem obosiţi, nivelul libidoului este atât de scăzut încât somnul pune stăpânire pe noi şi nu ne mai gândim la partidele de amor.

Sexologii afirmă însă că este bine să facem sex şi atunci când suntem obosiţi, pentru a nu ne distruge relaţiile.

1. Faceţi baie împreună

Sexul la duş este destul de romantic, însă şi epuizant. Aşadar, dacă deja sunteţi obosiţi, faceţi baie împreună în cadă. O partidă de sex în cadă, acoperiţi de spumă, este mult mai romantică şi mai relaxantă decât orice altă partidă de amor.

2. Masturbaţi-vă reciproc

Aţi ajuns de la muncă acasă şi sunteţi prea extenuaţi pentru sex? Întindeţi-vă în pat şi ajutaţi-vă unul pe altul. Masturbaţi-vă reciproc şi asiguraţi-vă că fiecare dintre voi va fi fericit la final.

3. Apelează la masajul erotic

Atunci când sunteţi prea obosiţi trebuie să vă stimulaţi cumva apetitul sexual. Pentru a crea un cadru cât mai intim, este bine să renunţi la lumina becurilor şi să aprinzi câteva lumânări parfumate. Încearcă şi să alegi o muzică de relaxare şi să o laşi să cânte în surdină. Apoi, foloseşte un ulei cu aromă afrodiziacă şi fă-i un masaj erotic.

4. Urmăriţi filmele pentru adulţi

Vizionarea filmelor porno reprezintă poate cel mai bun afrodiziac pentru cupluri. Dacă sunteţi prea obosiţi pentru preludiu şi pentru o partidă lungă de sex, urmăriţi un film pentru adulţi care cu siguranţă vă va trezi apetitul sexual, iar atunci când sunteţi destul de excitaţi treceţi la actul în sine.

5. Eşti singura care îl poţi satisface

Michelle Duggar, protagonista show-lui de televiziune american „19 Kids and Counting”, spune că sexul este foarte important pentru a avea o căsnicie armonioasă. Aceasta afirmă că, indiferent dacă femeia este obosită sau nu, trebuie să facă sex cu partenerul ei. „Este important să spui «Da» sexului chiar şi atunci când eşti obosită. Vor exista momente când vei fi pur şi simplu epuizată. Oricine îi poate prepara prânzul, însă o singură persoană îi poate potoli nevoie de dragoste“, a spus Michelle Duggar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod