5 metode prin care poti să eviţi o partidă de sex cu partenerul tău fără ca el să se supere


3. Eşti supărată pe el, deci nu ai chef

Nu te folosi de evitarea sexului ca armă cu ajutorul căreia să îţi pedepseşti partenerul atunci când eşti supărată pe el. În schimb, spune-i clar şi răspicat că, dacă în momentul x nu iţi arde de acţiune între cearşafuri, este fiindcă el a spus sau a făcut y.

În această situaţie, dacă el este dispus să discute atunci problema şi reuşiţi să ajungeţi împreună la o soluţie, nu este deloc exclus ca seara să se încheie cu o partidă de pomină de sex de împăcare. În caz contrar, oferă-ţi tot răgazul de care ai nevoie pentru a te linişti - într-un astfel de context, supărarea partenerului că nu are parte de sex chiar nu este primordială.

4. Îi spui că ai avut o săptămână îngrozitoare la serviciu

Tuturor ni se întâmplă din când în când. La capătul unei săptămâni teribile la serviciu, este firesc să nu îţi doreşti decât să dormi, cât mai mult, sau eventual să te răsfeţi cum ştii tu mai bine, la un shopping cu fetele sau poate o cină romantică. Însă, fiind epuizată fizic şi psihic, se prea poate să nu îţi mai ardă de sex.

Fie că lucrurile stau într-adevăr astfel, fie că nu, dacă îi vei explica partenerului tău că ai avut o săptămână îngrozitoare la birou şi că ai prefera să eviţi sexul în seara cu pricina, reacţia lui ar trebui să fie una de înţelegere, mai ales dacă s-a confruntat şi el în trecut cu asemenea situaţii. La urma urmei, apetitul de nestăvilit pentru sex al bărbaţilor, indiferent de circumstanţe, chiar este doar un mit.

5. Pur şi simplu nu ai timp

Dacă nu împarţi aceeaşi casă cu partenerul tău, aceasta poate fi o realitate: uneori, din cauza programului încărcat de la birou, pur şi simplu nu mai găseşti timp să te întâlneşti cu el pentru a va bucura împreună de câteva ore de intimitate. Chiar dacă el este înţelegător, nu înseamnă că, pe termen lung, ar trebui să permiţi acestei situaţii să se perpetueze, fiindcă îţi va distruge, într-un final, relaţia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod