S-a îndrăgostit de ea la 9 ani. Acum, la 84 de ani, sunt încă împreună

Thomas Howard și Irene trăiesc o poveste incredibilă de dragoste. Aceștia sunt împreună de mai bine de 70 de ani și se iubesc ca în tinerețe, în ciuda anilor grei și anevoioși prin care au trecut.
Thomas a cunoscut-o pe Irene la vârsta de 9 ani, moment în care a știut că alături de ea trebuie să-și petreacă tot restul vieții. Aceasta locuia la doar câteva case distanță, lucru care a făcut ca apropierea dintre cei doi să fie posibilă în foarte scurt timp.

Îndrăgostit până peste urechi de vecină, Thomas a păzit-o pe Irene de toți băieții care își doreau o relație cu ea, afirmând că s-a luptat chiar și cu un prieten apropiat. „Prietenul meu a spus că Irene va fi iubita lui, dar atunci am zis că nu, ea este a mea”, a povestit bărbatul.

Cei doi au fost împreună zi de zi, până în 1941, când Thomas, în vârstă de 19 ani, a fost nevoit să plece să lupte în cel de-al Doilea Război Mondial.
Separarea dureroasă a fost depășită cu multă răbdare și dragoste de cei doi, fiind cu gândul unul la celălalt chiar și de la distanță.

În 1945, când bărbatul s-a întors acasă, cei doi s-au mutat împreună și au făcut nunta. Anul acesta, cuplul sărbătorește 70 de ani de căsnicie, lucru care dovedește dragostea adevărată care i-a legat.

„De-a lungul vieții noastre împreună, ne-am arătat în mod reciproc doar respect și bune maniere și cred că mulți tineri ar putea învăța de aici”
, a afirmat Thomas Howard.
Bărbatul susține că aceste două elemente și dragostea care i-a legat au menținut vie relația atât de mult timp. „Suntem împreună de atâția ani și încă ne iubim ca în prima zi. Încă mă simt mândru de ea. Dacă aș fi pus să aleg din nou, m-aș căsători cu aceeași fată”, a relatat bărbatul. Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod