10 lucruri pe care un bărbat nu ar trebui să ți le ceară niciodată

Se spune că iubirea are multe fețe, iar asta poate fi parțial adevărat, însă, oricâte forme ar putea lua, dragostea nu ar trebui să te aducă în punctul în care să te schimbi pentru a fi acceptată.
Atunci când o persoană te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești. Decât să își consume energia schimbându-te, mai bine ar căuta direct ceea ce își dorește! E esențial să te gândești la asta imediat ce simți că lucrurile scapă de sub control!

Iată 10 lucruri pe care un bărbat care te iubește nu ar trebui să ți le ceară niciodată!


Să îți schimbi lookul. Dacă îți spune că ți-ar sta mai bine într-o fustă scurtă, că ar trebui să renunți la jeanși sau că ar trebui să încerci să îți schimbi culoarea părului, poate ar fi cazul să te gândești de două ori înainte de a continua relația și să te întrebi de ce nu a căutat direct acest tipar.
Indiferent că nu știe exact ce vrea sau că e mai important felul în care arăți atunci când ieșiți cu prietenii decât ceea ce ești tu de fapt, nu prea există scuze care să-l salveze. E destul de clar că îți cere să te schimbi pentru a fi pe placul lui!

Să nu mai ieși cu prietenele tale. Crezi că așa ceva e demodat? Nu e deloc. Încă sunt extrem de multe cupluri în care unul dintre parteneri decide când, unde și dacă vor ieși. Dacă ai ajuns în situația în care îți cere să îți petreci tot timpul cu el și să renunți la ieșirile cu prietenele tale, nu e semn bun.
Nu te amăgi că îl vei schimba tu, că totul va fi bine și că veți fi fericiți. Nu faci decât să lași timpul să îngreuneze lucrurile și mai mult!

Să rupi legătura cu familia.
Familia rămâne cea mai importantă, orice ar fi! Dacă ești într-o relație în care partenerul e deranjat de relația cu părinții tăi, nu îi place sau începe să îți spună să rărești vizitele, sănătos ar fi să rupi legătura imediat! Dacă accepți o dat, va crede că ești ușor de manevrat, iar lucrurile se vor înrăutăți și mai mult!

Nu-ți oferă spațiul și timpul de care ai nevoie pentru a fi doar tu cu tine.
Dacă auzi frecvent replici precum de ce ai nevoie să fii singură sau eu ce rol am în viața ta, ai de-a face cu un manipulator posesiv și ar trebui să fugi mâncând pământul! Un om care vrea să pună stăpânire pe tine îți fură independența, iar la un moment dat vei începe să simți că nu mai poți face nimic fără ajutorul lui! Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod