7 indicii care îți arată că nu te va înșela. Sunt dovedite științific!

7 indicii care îți arată că nu te va înșela. Sunt dovedite științific!

Fidelitatea este esențială pentru ca o relație să reziste. Sunt multe motive pentru care un cuplu se poate destrăma, dar să fii înșelată se află printre cele mai urâte situații.
Te simți în același timp rănită, respinsă și foarte furioasă. Multe femei se întreabă dacă partenerul lor este genul de bărbat care înșală. În afară de propria intuiție, te poți baza și pe unele studii realizate de-a lungul timpului. Oamenii de știință au făcut cercetări și au ajuns la concluzia că bărbații fideli au anumite trăsături în comun. Iată câteva semne că nu te va înșela, dovedite științific:

Câștigați aproximativ la fel


Un studiu realizat de cercetătorii americani a arătat că partenerii sunt mai puțin predispuși să înșele dacă au venituri aproximativ egale.
Bărbații sunt mai predispuși să înșele dacă au venituri mult mai mari decât partenera de viață și sunt cel mai predispuși să înșele dacă au un venit mult mai mic decât partenera de viață. Prin urmare, dacă aveți aproape același salariu, statisticile sunt de partea voastră.

Prietenii lui sunt fideli


Cine se aseamănă se adună, spune un proverb românesc. Oamenii sunt mai predipuși să înșele dacă au prieteni care fac acest lucru, este de părere specialistul în relații M. Gary Newman, potrivit cosmopolitan.com. Dacă prietenii lui sunt de încredere, atunci și el este de încredere.

Se simte iubit și apreciat


Potrivit unui studiu, cei mai mulți bărbați nu înșală pentru că nu sunt mulțumiți de viața lor sexuală.
Se pare că înșală pentru că sunt în căutarea satisfacției emoționale. O persoană care nu se simte iubită, apreciată sau respectată va căuta toate acestea în altă parte.
 

Citește și: Semnele pe care femeile nu le iau în seamă când sunt înşelate 


Este extrovertit


Extrovertiții nu se lasă la fel de ușor influențați precum alte persoane. Cercetările au arătat că introvertiții sunt, de fapt, mai predispuși să înșele pentru că au tendința de a accepta atunci când li se face o propunere. Prin urmare, chiar dacă este o persoană sociabilă și întâlnește mereu oameni noi, nu ai de ce să-ți faci prea multe griji.

Pare genul de bărbat care nu ar înșela


Nu este o afirmație pe care ai putea să te bazezi, nu-i așa? Până la urmă și aparențele înșală...
Dar oamenii de știință chiar au făcut o cercetare pe această temă și au descoperit că poți avea încredere în instinctele tale atunci când îți spun că un bărbat nu pare genul care să înșele. 

Ascultă heavy metal


Potrivit unui sondaj realizat de Mirror, bărbații care ascultă heavy metal sunt cel mai puțin predispuși să-și înșele partenerele de viață. Nu e o regulă, dar ar putea fi un indiciu bun.

Provine dintr-o familie numeroasă


Un sondaj realizat de un site de dating a arătat că majoritatea celor care își înșală partenerele de viață sunt copii singuri la părinți. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod