Semnele pe care femeile nu le iau în seamă când sunt înşelate

Semnele pe care femeile nu le iau în seamă când sunt înşelate

Din păcate, multe cupluri se confruntă cu infidelitatea. Aceasta apare ca urmare a unor lipsuri și, de cele mai multe ori, sexul este doar un pretext.
Lipsa de comuncare, incompatibilitatea sau doar trecerea timpului, care a demonstrat că nu sunteţi făcuţi unul pentru celălalt, îl determină pe partener să caute validare în altă parte. Uneori este vorba doar despre o aventură care să îi confirme masculinitatea, dar se poate întâmpla chiar ca partenerul tău să dezvolte o relaţie în paralel, în care să investească timp şi sentimente.

Deseori ignorăm semnale evidente, din teamă de a nu pierde pe cineva drag. Atunci când o femeie află că a fost înșelată, lumea ei se prăbușește și începe să caute vinovați.
Însă de multe ori semnele au fost chiar acolo, doar că ea a preferat să le igore. 

Cel mai important este să deschizi ochii şi să accepţi că lucrurile nu mai merg. Oricât de dureros ar fi, trebuie să ai puterea să o iei de la capăt şi să găseşti pe cineva potrivit pentru tine, care să te merite. Fiecare relaţie este o lecţie din care ai ceva de învăţat şi acum vei şti la ce să fii mai atentă pe viitor. 

Nu lasă telefonul din mână


În epoca social media, nu este un lucru ieșit din comun ca partenerul să petreacă mult timp pe telefonul mobil.
Dar dacă îl vezi că vrea să se izoleze cu telefonul, vorbește doar când este singur sau chiar îl ia la baie, de teamă de a nu-l lăsa nesupravegheat, ar putea fi vorba despre o a treia persoană. Dacă, dintr-odată, este neliniștit când îi ceri telefonul sau își tot schimbă parola, este posibli să aibă ceva de ascuns.

Se enervează din nimic


Faci o glumă nevinovată și el reacționează exagerat? Îi spui că vreți să discutați și devine agitat? Dă vina pe tine din nimic? Sunt semne care arată că are ceva de ascuns și în sinea lui se simte vinovat.
Astfel, are tot felul de reacții care îl dau de gol și proiectează sentimentul de vină asupra factorilor externi. Starea de agitație este un semn care ar trebui să te pună pe gânduri. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod