Relaţii. 5 semne că încă te iubeşte chiar dacă sunteţi de mult timp împreună



3. Îţi spune "noapte bună" şi te întâmpină cu un "bună dimineaţa" drăgăstos?


La începutul relaţiei, a adormi şi a te trezi în braţele lui era cel mai frumos lucru de pe planetă. Însă, de multe ori după ani de relaţie şi oboseala care-şi pune amprenta uităm de aceste mici gesturi care contează enorm pentru o viaţă de cuplu fericită. Lucrurile şi gesturile mărunte, dar făcute din inimă lasă de înţeles mai multe decât o mie de cadouri scumpe. Dacă încă adormiţi îmbrăţişaţi şi îţi spune drăgăstos "bună dimineaţa" atunci nu ai de ce să nu te bucuri în continuare de o viaţă împlinită.


4.Îţi face complimente legate de felul în care arăţi sau găteşti


Chiar dacă a servit de nenumărate ori o anumită mâncare făcută de tine, nu uită să-ţi aducă laude şi să-ţi mulţumească pentru masă. De asemenea, dacă îţi spune din senin că eşti foarte frumoasă pentru că aşa te vede el în acel moment poate să fie cel mai bun medicament pentru zilele proaste pe care le avem uneori.



5. Te ţine mereu de mână şi te protejează


Nu ţi se pare cu adevărat romantic să vezi doi bătrânei care se plimbă de mână? Este un gest pe care trebuie să-l păstrăm până la adânci bătrâneţi, deoarece denotă faptul că îl apreciezi şi eşti mândru de partenerul tău. În plus, îţi oferă un soi de siguranţă şi un strop de romantism.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod