Provoaca-ti iubitul!

Invata cateva tehnici care il vor face sa nu-si mai ia manile de pe tine
"Femeile au mai mult imaginatie, mai multe cai si mai multa intelepciune cand este vorba despre tehnicile care le pot transforma barbatul intr-un partener romantic", spune scriitoarea Jill Rachel Jacobs. Ea este de parere ca o femeie care cucereste este o femeie puternica si sigura pe ea, care stie si ceea ce barbatii nu vor sa se stie.

"M-am documentat, am vorbit cu femei inspirate si lipsite de prejudecati si am adunat o suma de trucuri si sfaturi utile, pe care oricare dintre noi le poate folosi"
, afirma Jill Rachel Jacobs.
O cale eficienta pentru a avea ceea ce iti doresti este sa sti ce vrea un barbat de la tine. Aici, afli ce il innebuneste. Afla, inainte, totul despre secretele barbatilor.
 

Spuma, apa calda si vanilie

Pregateste o baie cu multa spuma. Ai grija ca apa sa nu fie foarte calda, pentru ca produce somnolenta si nu asta cauti. Adauga lumanari parfumate, mai ales cu vanilie. Neurologul Alan Hirsch sustine, in cartea "Tratamentul prin gust si miros", ca aroma de vanilie este cea care ii provoaca cel mai mult pe oameni. Adauga la acestea alte cateva ingrediente: un pahar de vin rosu si tu, in cada, in spuma. In aceste conditii jocul poate sa inceapa.

Priveste, atinge, simte

Transmite un mesaj cu mainile tale. Foloseste matasea si poarta o lenjerie sexy, care face orice atingere irezistibila. Adauga o lumanare parfumata cu scortisoara. Propune-i un masaj si foloseste un ulei cu proprietati afrodiziace. Incet, cu tact, foloseste-ti propriul trup, intregul trup, nu doar mainile.

Tehnica, chiar daca o aplici cu stangacie, este foarte provocatoare, iar printul tau nu va rezista. Ai gija la ambianta din jur. Decupleaza tot ceea ce va poate distrage atentia, de la telefon, la televizor, pentru ca nu stii niciodata cand apare un breaking news. Lasa sa picure o muzica lenta, care sa va susure in urechi si ai grija ca lumina sa fie blanda si confortabila.

Soapte dulci

Lasa in urma ta mesaje sexy. Foloseste-ti vocea, pentru ca este un instrument extrem de util. De cele mai multe ori, bine plasate mesajele in off, sunt un preambul garantat pentru nopti foarte fiebinti. Barbatii sunt foarte sensibili si receptivi la acest gen de mesaje. Daca relatia o permite, poti lasa si mesaje cu un continut sexual explicit, indraznet si provocator. Niciodata astfel de provocari nu raman fara raspuns.

Uita-te in ochii mei

Privirea este un instrument foarte util. In consecinta, trebuie folosita la maxim. Priveste-l direct in ochi si nu-ti retrage privirea, nu clipi. Este o cale prin care il provoci si il exciti, in acelasi timp. Este o cale de comunicare extrem de intima si foarte eficienta. Privirea apropie si poate spune mai mult decat esti in stare sa spui, direct, prin viu grai. De cele mai multe ori, restul vine de la sine, firesc.

Un buchet de flori

Indrazneste si trimite-i un buchet de flori. Este un gest inedit si curajos. Foarte putine femei l-au aplicat, dar este foarte eficient, tocmai pentru ca este socant si special. Incearca sa-ti imaginezi reactia iubitului tau in momentul in care primeste un buchet de flori. Surpindere, satisfactie, orgoliu gadilat, multumire...

Un studiu al Universitatii Rutgers, din Statele Unite, a aratat ca oamenii care primesc flori, idiferent ca sunt femei sau barbati, dovedesc o crestere a interactiunii sociale, siguranta de sine si un plus de fericire.

In plus, va fi cu siguranta invidiat de colegi si privit cu multa atentie de femei. Intrebarea din mintea femeilor va fi: ce anume il face pe acest barbat capabil sa primeasca un asfel de semn de atentie si afectiune din partea unei femei? Iar barbatii se vor intreba cat de speciala poate fi femeia care face o astfel de declaratie de dragoste, in public! Este drept ca gestul implica si riscuri (iubitul tau poate primi mai multa atentie din partea altor femei), dar si avantaje (vei fi perceputa ca o femeie speciala si puternica). Efectul este garantat, iar beneficiile nenumarate. Daca nu ma crezi, incearca!

O prajitura cu ciocolata

Dintre toate afodiziacele cunoscute, ciocolata este cea mai puternica. Putini barbati rezista in fata unei prajituri cu ciocolata. Pregateste o cina romantica, unde vedeta sa fie ciocolata!
Iar in loc de final, nu uita ca, in dormitor, complexele, retinerile si angoasele nu au ce cauta!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vali pe 6 Mai 2010, 22:59
    provoaca-ti,iubitul,,,

    interesant,,,f,frumoase,si,explicite,,articole

    0
    0

  • Georgel pe 11 Apr 2010, 22:31
    sinteti super, fetelor

    Va multumesc. O sa incerc cu iubitul meu. Sint virgin.

    0
    0

  • HECTORPARIS pe 11 Apr 2010, 15:35
    provoaca-ti iubitul

    suna bine.... dar flori pentru un barbat? nu stiu daca reactia lui este cea descrisa de tine!

    0
    0

  • R3DbulL pe 10 Apr 2010, 21:06
    multumesc

    sunteti tari,am sa incerc eu cu prietena mea.....sunt virgin

    0
    0

  • abdi pe 9 Apr 2010, 15:14
    provoaca-ti iubitul

    cata dreptate este aici, in fiecare particica din articol. incercat, probat, rezultate garantate, atat pentru o relatie, cat si pentru cealalta.femeia e femeie pana la capat, chiar si la o varsta inaintata, dar mai ales la apogeul vietii ei sexuale, romantice, plina de valori castigate, dobandite, primite si oferite. succes, dragelor, nu regretati nimic, nu va retineti de la nimic.

    1
    0

  • vali pe 9 Apr 2010, 01:01
    provoaca-ti iubitul

    f,instructiv,intresant,,,art,,,,,,

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod