Pregateste o masa pentru indragostiti

A face dragoste si a lua masa impreuna sunt activitati care au foarte multe lucruri in comun. Amandoua mizeaza pe folosirea simturilor pentru a savura momentul. Anumite...

A face dragoste si a lua masa impreuna sunt activitati care au foarte multe lucruri in comun. Amandoua mizeaza pe folosirea simturilor pentru a savura momentul. Anumite mancaruri sunt recunoscute pentru calitatile lor afrodisiace - de a va trezi dorinta de a face dragoste.

Infatisarea, mirosul si gustul stridiilor au reputatia de a conecta gandurile iubitului la partile cele mai intime ale iubitei, in timp ce sparanghelul sugereaza acelasi lucru, de data aceasta, partenerei. Insa, felul cum aceste mancaruri pot actiona asupra simturilor este discutabil.

Ele nu pot afecta in mod direct organele sexuale sau dorintele intime pentru a va face mai provocatori(oare) dar folosirea mancarurilor si a bauturilor afrodisiace ca facand parte din tehnica de seductie poate sa aduca ceva in plus vietii voastre sexuale.

Pregatirea:

  • Asaza masa intr-un loc foarte placut;
  • Cumpara o serie de gustari si de specialitati care se mananca folosind degetele.


Aranjati masa impreuna

Alegeti mancaruri care trebuie ornate cu mana - fie ca le aranjati pe platouri sau faceti sandwich-uri mixe sau simple.



Folositi gustari care se mananca cu mana

Cele mai potrivite sunt bucatelele de mancare, care pot fi ciugulite: piersici, smochine, frunze de sparanghel. Acestea nu trebuie sa fie exotice si scumpe, ci doar lucruri pe care le puteti piguli si manca cu degetele.

Hraniti-va unul pe celalalt

In timp ce preparati masa, hraniti-va unul pe celalalt cu delicatese. Simpla aranjare a mesei poate sa va apropie foarte mult. Petreceti cat mai mult timp in felul acesta. Folositi-va mainile si nu va fie teama ca o sa murdariti totul in jur si chiar pe voi cu frisca, unt de alune, sos de rosii sau orice altceva de genul acesta.


In felul acesta, veti descoperi cum relatia voastra se va imbunatati foarte mult pornind de la simpla pregatire a mesei impreuna. Treburile casnice, in general, o sa vi se para mai putin obositoare si odata ce va deveni o obisnuinta acest lucru, expresia "mancare pentru indragostiti" va avea noi semnificatii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod