Poveste adevărată: "Sunt lesbiană şi nefericită"

Mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu mine când m-am sărutat prima dată cu un băiat. Aveam 16 ani şi până atunci nu avusesem ocazia să încerc asta, pentru că pur şi simplu nu fusesem atrasă de nimeni. Am fost mai degrabă genul de adolescentă retrasă şi introvertită, trecând cu uşurinţă drept tocilară, deşi nu eram cu adevărat.
Mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu mine când m-am sărutat prima dată cu un băiat. Aveam 16 ani şi până atunci nu avusesem ocazia să încerc asta, pentru că pur şi simplu nu fusesem atrasă de nimeni. Am fost mai degrabă genul de adolescentă retrasă şi introvertită, trecând cu uşurinţă drept tocilară, deşi nu eram cu adevărat. Îmi plăcea mai mult să lâncezesc în casă cu o carte în mână sau uitându-mă la un film decât să pierd timpul la bârfe cu fetele. Nu pentru că nu mi-ar fi plăcut compania lor, ci pentru că nu mă regăseam deloc în preocupările acelei vârste, la fete. Nu îmi plăcea să mă uit după băieţi, să-i cântăresc, să-i măsor, să le compar calităţile. Dar inevitabil a venit şi momentul acelei petreceri la care fiecare era cu cineva, iar sărutul devenise o probă obligatorie, după ora 12 noaptea, când deja dansul îşi pierduse din farmec în vreme ce îmbrăţişatul şi pupatul era "the next level”.

Aşa s-a întâmplat să fie primul meu sărut, complet diferit de ceea ce îmi închipuiam că trebuie să fie. De fapt nici nu ştiu ce-mi închipuiam, că până atunci nu mă gândisem cu adevărat la asta. Nu citeşti nicăieri cum să faci, ci mai degrabă îţi închipui văzându-i pe alţii. De regulă în filme. Iar gura aia mare şi umedă, aproape băloasă, cu care m-a trecut Silviu pragul sărutatelor în seara aceea a fost o experienţă pe care să vrei s-o uiţi.  Nu numai că nu m-am înfiorat, n-am simţit furnicături nicăieri, n-am tremurat de emoţie şi nici de dorinţă.
Am simţit că mi-e greaţă şi am dorit să nu mi se mai întâmple niciodată. Motiv suficient ca să n–o mai fac un număr de ani după aceea.

Abia la 19 ani, când am terminat liceul şi am devenit studentă, la Bucureşti, am înţeles ce înseamnă un sărut erotic. De la Ioana. Ea mi-a atins buzele uşor cu ale ei, mi le-a desfăcut apoi cu vârful limbii şi s-a însinuat în mine ca o adiere proaspătă de floare. Avea buzele moi şi dulci, de la gloss-ul cu gust de zmeură, iar dinţii albi mi-au muşcat apoi buzele într-un joc erotic care m-a făcut să mă ud instantaneu. A fost aproape un şoc pentru mine, să-mi văd reacţiile involuntare ale trupului, în preajma unei femei. Dar ceea ce simţeam nu avea cum să fie fals, iar asta a fost suficient pentru mine să trec, după asta, cu arme şi bagaje în tabăra cealaltă.

La cămin, viaţa mea cu Ioana a fost minunată. Stăteam în aceeaşi cameră şi aveam o relaţia pasională. Ea a fost prima femeie din viaţa mea şi m-a învăţat tot ceea ce în mod normal ar trebui să înveţi de la un bărbat. Dar cine avea nevoie de bărbaţi când ai la îndemână o persoană care gândeşte atât de minunat şi îţi răspunde cu naturaleţe la toate dorinţele pe care nici măcar nu apuci să le rosteşti. Ioana era ceea ce aşteptasem de-o viaţă fără să-mi dau seama, ceea ce îmi lipsea. Ne completam reciproc, ne iubeam şi ne simţeam minunat împreună. Singurul lucru pe care nu l-am făcut vreodată cu Ioana au fost planurile. N-am discutat niciodată despre faptul că relaţia noastră e "împotriva firii” aşa cum ar fi catalogat-o familiile noastre şi restul lumii, probabil.
N-am discutat ce ne dorim de la viitor sau ce aşteptări avem. Eram şi prea tinere, părea cumva un nonsens să-ţi faci planuri sentimentale din primul an de facultate.

Relaţia noastră a durat doi ani, după care părinţii ei n-au mai reuşit s-o ţină în Bucureşti. Aşa că a fost nevoită să abandoneze studiile şi să se întoarcă într-un sat de lângă Chişinău, de unde era. Am suferit ca un câine, aş fi vrut s-o urmez dar mi-am dat seama că e imposibil să facem asta. Atunci a fost prima dată în viaţă când mi-am pus problema ce o să fac cu viaţa mea, pentru că pentru prima dată am înţeles, am verbalizat chiar, că eu sunt lesbiană şi că nu-mi doresc să mă ascund de dragul unor prejudecăţi inutile.

După Ioana multă vreme am fost singură. Nu puteam nici s-o uit, nici să "agăţ” pe cineva. Am traversat o perioadă de incertitudini. Mă gândeam că dacă totuşi a fost doar o aventură şi în realitate nu sunt lesbiană. Nu avem cu cine să discut despre asta aşa că am intrat pe Internet ca să mă documentez. Am descoperit site-urile de datings şi aşa am cunoscut alte femei. Am intrat în lumea asta aproape ireală, dar continam să nu-mi dezvălui preferinţele în lumea reală. La şcoală, acasă când mergeam în vacanţe, preferam să fiu aceeaşi ciudată care nu are de-a face cu băieţii. Ai mei au devenit îngrijoraţi şi tot îmi puneau întrebări din categoria "când aduci şi tu un băiat ca să-l cunoaştem", "să nu te măriţi fără să ne spui" şi tot felul de tâmpenii.
Şi dacă le-aş fi spus că n-am cunoscut intim niciun bărbat nu m-ar fi crezut, deşi mama a tot încercat să mă tragă de limbă. Pare incredibil ca la 24 de ani să nu ai pe nimeni şi să nu fi avut vreodată. Dar nici de Ioana nu am putut să le spun sau de cele de după.
Realitatea era că după Ioana n-am mai găsit pe nimeni care să-mi împlinească toate aşteptările. Am cunoscut şi decepţii, ca orice om, am crezut că m-am îndrăgostit, dar nu pot să spun că mi-aş fi dori să rămân cu cineva pentru totdeauna.

Lucrurile s-au complicat când a venit în Bucureşti o fostă colegă de liceu şi am petrecut împreună câteva zile. A stat cu mine în cameră, am dormit în acelaşi pat şi m-am simţit atrasă de ea, deşi în liceu nu avusesem prea multe afinităţi comune. Într-una din seri am încercat s-o mângâi şi s-o ating şi a înţeles imediat despre ce e vorba. După ce ne-am sărutat, s-a răzgândit şi a spus că ea nu e "aşa" şi că vrea să plece. A plecat imediat, ca din puşcă, iar în săptămâna următoare am primit telefon de acasă, de la o mamă ultragiată de zvonurile pe care le-a auzit despre fiica ei. Mama nu mai era mama, acea femeie rezonabilă pe care o ştiam, se transformase într-o mătuşă care urla cu mâinile în şolduri despre ce dezonoare i-am făcut eu cu apucăturile mele. Mi-a spus cuvinte mari, că mă dezmoşteneşte, că nu vrea să mă mai vadă niciodată, şi deşi nu le-am crezut nu pot să zic că nu m-au mâhnit. Dar de atunci n-am mai călcat pe acasă.


Am fost vizitată şi căutat intens, în schimb, de foşti colegi de liceu, care auziseră şi ei aceleaşi "zvonuri". Au început să mă sune şi să-mi vorbească porcos, doar pentru că credeau că dacă sunt lesbiană asta îmi doresc. Am intrat în depresie, şi am ratat anul patru în care ar fi trebuit să închei studiile şi să-mi dau licenţa. Am plecat din cămin şi mi-am găsit de lucru într-o firmă de import-export, unde nimeni nu ştie de "apucăturile mele" şi mi-e groază să nu cumva să se afle, ca să trebuiască să plec şi de aici. Oamenii pot fi atât de cruzi când nu înţeleg ceva. Sunt nefericită. Şi mă gândesc tot timpul la Ioana şi la cei mai frumoşi ani din viaţa mea de până acum.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre,
scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (38)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 5 Feb 2020, 23:51
    .

    De curând mi-am dat seama ca sunt atrasă de fete ,și nu gasesc pe nimeni

    0
    0

  • ioana pe 9 Aug 2015, 22:18
    singura

    sunt din Suceava, singura si in cautarea persoanei potrivite...astept mesaje

    1
    0

  • Al3xandra pe 20 Oct 2014, 22:10
    R3latie serioasa

    Kine vr o relatie serioasa si d lunga durata, plina d dragost3 ma gasiti la adr3sa al3xandra_al3xx@yahoo.com sunt romantika, at3nta, sufl3tista, kaut un sufl3t perekh3, nu dau toat3 d3taliil3 d3spr3 mn, r3stul aflati voi, va pwp dulk3 apropo sunt din R3sita, kin3va din apropi3r3?? dati add si aflati totul d3spr3 min3 si f3lul m3u d3 a r3sp3kta si iubi o f3m3i3 asa kum m3rita,poat3 sa fi3 d3 oriund3 dar vaza 3 sa n3 put3m intalni

    3
    0

  • maria pe 19 Iul 2014, 23:05
    nefericita

    sunt f nefericita si dezamagita,femeia ce o iubesc si cu care am o relatie nu i pasa de mine si ma face sa sufar mult,as vrea sa cunosc o femeie care sa ma faca sa zambesc din nou,nu mai suport singuratatea si atata suferinta,cine vrea sa ma cunoasca ma poate gasi la id gherman.maria14

    5
    0

  • bubu pe 3 Apr 2014, 00:41
    vreau o fata din sibiu

    Si eu sunt din sibiu...si aunt lesbi...daca sunt fete de prin sibiu...cautati-ma :* va puup

    3
    3

  • Alexandru pe 4 Mar 2014, 10:11
    despre voi...

    Eu va inteleg perfect fetelor si ador sa ma uit la voi cum faceti dragoste! Ieri am vazut filmul Blue Is The Warmest Color......superb, mi-a placut f mult, il pun la colectie, un film despre o poveste cat se poate de reala dintre doua fete.....!! Dragostea dintre doua fete este mult mai speciala, este greu de descris in cuvinte...! Aveti grija de voi si sa va iubiti mult!!! Nu va feriti de nimeni, nu va ascundeti, fiti deschise!! Cine nu va intelege, inseamna ca este el incuiat!!!! In facultate am avut o prietena bisexuala si nu ma deranja sa ma uit la ele doua........!! Va iubesc, cu respect Alexandru din Bucuresti!

    2
    2

  • Alexandra pe 3 Mar 2014, 22:18
    este greu si multa lume nu intelege

    Asa am fost si eu, am 25 de ani si de cand ma stiu nu m-au atras baietii iar acum 3 ani m-am indragostit de o fata, initial nu i-am zis adevarul pentru ca ne stiam doar online dar am in cele din urma am avut curajul sa ii spun cine sunt si ce simt iar ea acum nu poate sa zica decat tin la tine dar nu vreau o relatie cu tine, oricum ceea ce am patit m-am schimbat si am realizat ca imi plac fetele si punct doar ca la noi in discriminarea in care traim imi e teama sa recunosc, nu stie nimeni in afara de ea....e greu cand trebuie sa te ascunzi mereu doar ca sa nu fi judecat pana si ea mi-a zis sa ma duc la un psiholog ca poate sunt asa din cauza ca nu am fost cu vreun baiat

    2
    2

  • Nede pe 19 Dec 2013, 23:52
    despre mine

    hei sunt din Sibiu, doresc o relatie cu o fata

    7
    1

  • Ale pe 19 Nov 2013, 00:00
    pentru Cara

    cara, si eu sunt din Sibiu..daca vrei sa ne cunoastem, scrie-mi aici:)

    3
    1

  • Cara pe 2 Nov 2013, 20:22
    Si eu.

    Si eu sunt lesbiana, sunt din Sibiu si stiu cum e sa suferi din prisma " gandiri" asa zise "bolnave" ale tururor celor care sunt diferiti si simt diferit dar mai ales iubesc diferit(fata de perspectivele majoritatii).

    7
    2

  • Cara pe 2 Nov 2013, 20:20
    Trist.

    Este trist ca trebuie sa ascundem ceea ce simtim si ceea ce suntem din cauza prejudecatilor altora ....din cauza acestor oameni crescuti intr-un sistem infect sa sufere suflete bune si sincere, dar din pacate asta este societatea in care traim.

    2
    2

  • Pisi pe 29 Oct 2013, 19:51
    Caut iubita

    caut o fata din sibiu pentru prietenie si eventual o relatie de dragoste

    5
    1

  • gabriela pe 21 Sep 2013, 18:34
    si eu vreau sa cunosco fata sincera

    vreau sa vad si eu cu ai

    4
    2

  • justmebi pe 23 Aug 2013, 22:58
    hei

    heeei anca. daca vrei sa vorbim lasa-mi numarul tau de telefon, te pot ajuta cu sfaturi si nu numai :D

    1
    0

  • just.me pe 20 Aug 2013, 12:11
    :)

    Mare pacat ca in tara asta lumea e plina de prejudecati. De ce trebuie ca tot ce e diferit sa fie pus la zid? Iubirea,intelegerea si respectul sunt lucruri extraordinar de frumoase..deosebite...daca ele exista ce conteaza ca sunt pt o persoana de acelasi sex? Multe cupluri heterosexuale nu ajung sa se iubeasca si sa sa se respecte asa cum ajunge un cuplu lesbi.

    4
    1

  • anca pe 13 Aug 2013, 19:11
    am 17 ani. acum am recunoscut ca sunt lesbi

    de mult imi doresc sa am o relatie cu o fata dar mi-e frica sincer sa recunosc cum sunt pentru a nu fi judecata. cum gasesc pe cineva care e la fel ca mine? :(

    6
    1

  • Alina pe 18 Iul 2013, 14:58
    Sunt lesbi

    Buna ,caut sa.mi fac o iubita lesbi.Ma gasiti la id.ul beibii_love18@yahoo.com . Sunt din Galati.

    9
    1

  • carmina pe 23 Mai 2013, 18:33
    Curaj draga mea

    ce ar fi sa discutam pe messs mai multe.as vrea sa te cunosc. carmina531@yahoo.com

    3
    1

  • IULIANA pe 30 Apr 2013, 16:06
    sunt lezbiana sunt om nu monstru

    imi daresc sa imi gasesc iubirea

    7
    1

  • irina pe 27 Mar 2013, 20:44
    mam despartit

    ceau mam despartit si nu stiu ce sa fac

    2
    1

  • ana pe 8 Ian 2013, 14:59
    @

    Asa sunt parintii, tot timpul trebuie sa faci tot ce zic ei. Si eu am avut o relatie cu o fata, am iubit-o si inca o mai iubesc, dar ea a gasit o alta iubita. Si pe mine nu ma intereseaza ce cred oamenii din jurul meu, orice zic ei pe mine nu ma deranjeaza. Tot asa ar trebui sa fi si tu!

    9
    1

  • zambetdulce pe 21 Dec 2012, 02:46
    pentru elena

    Buna Elena,as vrea sa iau si eu legatura cu tine...crezi sa se poate???

    2
    1

  • Elena pe 19 Dec 2012, 23:08
    Si eu sunt lesbiana

    Daca pot lua cumva legatura cu autoarea acestui articol, va rog mult sa ma ajutati...m-ati ajuta pe mine si poate si pe ea. Va implor...Povestea mea este la fel de trista...eu insa abia acum descopar...ma descopar si asta dupa ani in care am negat si tot negat...sunt la facultate acum si durerea e deja prea mare...vreau sa pot vorbi cu cineva...

    10
    3

  • Mircea pe 4 Feb 2012, 16:40
    viata poate fi inselatoare

    Asa cum vad eu lucrurile, toate pleaca de la fatul ca ai avut predilectie spre insingurare. Singuratatea este foarte grea si iluzorie in ce priveste pastrarea contactului cu realitatea si normalitatea. Eu sincer nu cred ca tu esti lesbiana, asa cum te declari. Avand insa o colega de camera care avea moravuri mai usoare, cunoscand lucruri pe care tu nu aveai de unde sa le stii, ai fost atrasa in aceasta directie. Poate ca la ora actuala Iona aceea, este casatorita cu un barbat care-i face toate mofturile in timp ce tu inca stai si suferi deoarece nu-ti gasesti locul. Stiu ca barbatii de astazi, zic asta mai ales in calitate de baiat, sunt foarte ticalosi si superficiali prin felul lor de a fi, dar probabil ca inca nu ai gasit barbatul acela care sa aplece urechea si aupra nevoilor tale si nu numai alor lui. Parerea mea este sa mai ai inca rabdare si sa nu renunti la demnitatea umana. Mai roaga-te un pic din cand in cand, ai sa vezi ca te ajuta. Banuiesc ca multe pleaca tocmai de aici, din lipsa rugaciunii. Din propria experienta un lucru-l stiu sigur, ca singuratatea fara rugaciune si duhovnic este foarte capcanoasa si foarte usor poate duce la nebunie in toata regula, de alte forme de ratacire nici nu mai spun. Toate cele bune

    5
    5

  • claudia pe 28 Oct 2011, 13:28
    gresesti ca nu recunosti cine esti!!!!!!!!

    Scriitorule anonim nu te judec ca iti este frica sa iti dezvalui dorintele si sentimentele pe unde te duci dar daca o sa iti schimbi mai intai tu gandurile rele pe care le ai despre tine si nu o sa ti se mai para ca priviri ciudate se intorc catre tine o sa iti gasesti persoana iubita si vroiam sa iti spun de prima oara de cand am inceput da iti scriu,schimbati cercul de prieteni si ai sa vezi ca nu toate persoanele heterosexuale va judeca.Iti doresc sa fii iubita si inteleasa pe unde mergi si nu te mai gandii la cei din jurul tau cum te catalogheaza.

    4
    2

  • Moni pe 8 Sep 2011, 03:04
    Ma bucur

    Iubita sunt forte multe persoane ca tiñe prite care ma regasesc si si Eu sunt un pic mai diferita imi plac si barato si femei am dio copio ñu vad nimic anormal in asta iubitul em e deacord cu mine si imi respecta lacerile pt toti care te judeca nare cum ate judece pentru ca nau trecut pintor experinta ca asta invista trebue san cerci total casati dai semana vea ceti place si sa descoper cea ce esto nui inteleg pe Alti cum poti sa apio canuti place daca ñu ai incercat soya femei care fac dragaste e Cevallos placut si frumos asta nui o boa sa fió lezbianca e o placeré pt cei care ñu stie sa faca o diferente in Europa e la moda dar románica au ramas in Irma sunt preámbulo inapoiati te pup mult succes sperieturi satírica gasesti persiana iubita

    5
    2

  • Mini pe 8 Sep 2011, 02:44
    Te sustin

    Si Eu sunt bu sexuala e ceva normal sun lucruri mult mai urate si care limes ar terbio sai judece pe cei care fac RAU pedofili violatori etc a fi lezbianca e vorba de placeré ñu face RAU nimanui si on telec cama plac si mie femeile normal sunt mult mai frumoase curate mai utin par senzuale etc succes in continuare iubita lunes e rea si ñu trebue sate schimbi pt Alti franta spania si char in alte taro e la moda e ceva normal sunt si staruri care tot felul de placero un pic mai desorbite pt romano nostri casa ai o vista frumoasa si felicita trebue sati oferi tot ceti doresti

    5
    2

  • unik_denisse pe 24 Aug 2011, 09:08
    buna!

    parerea mea este ca .. ar trebuii sa incerci o relatie cu un baiat ..sa t convingi singura daca esti sau nu lesbiana ..e cel mai frumos sa`ti imparti viata cu un baiat p care`l sa`l iubesti cu multa pasiune :x ..si cineva care sa t intealaga si sa t sustina in tot ceea ce faci ..si hei p.s.: nu mai pune botu la tot ce zic ceilalti :-j ..nu`i asculta ..fa`i ce simti ca sa fii tu fericita! ..multa bafta!

    7
    6

  • Miha POpa pe 10 Aug 2011, 15:04
    miha

    0761177024-pt relatie 0763630888-pt intalniri 0760370424-pt distractie

    5
    4

  • brunetzik249 pe 30 Iul 2011, 20:51
    Hm

    .Nu trebuie sa judecam persoanele dp preferintele acesteia...Nu cred k ea vrea sa fie asa ,insa are si ea o parte de vina deoarece nu a incercat sa fie cu alt baiat decat cel care ia provocat greata..Posibil sa-i fi provocat greata ,dar asta pt k nu era atrasa de el si posibil sa nu fi sarutat asa bine.Asta nu inseamna k trebuie s-o facem k pe o albie de porci.Nu ma atrag femeile, dar nici nu pot spune k am ceva cu cele kre prefera femeile.Oricare dintre noi ar putea fi asa, mai bine hai sa zicem "Doamne fereste"

    5
    4

  • sarah pe 21 Iul 2011, 00:37
    :-)

    mai G-Iardia..."un baiat sensibil, frumos, destept etc"...unde??? eu nu am avut parte de o asemea sfatuitoare, ganditoare d'asta si nu m-am putut salva. slava Domnului!!! acum imi impart viata cu o femeie ...si, iete, culmea, sunt fericita!!! uite, Iarda e fata buna si iti imprumuta ea un baiat/barbat din haremul ei; vindecator, frumos, sensibil si destept. d'aia nu te sustine inca, tu incearca cu cat mai multi posibil, ca si ei, baietii/barbatii iti pot oferi multeeeeeeee:-))... iesi din carapacea ta capitonata. successuriiii!!!

    8
    1

  • puf pe 18 Iul 2011, 17:50
    :)

    daca tie iti plac femeile si inca esti in dubiu daca esti lesbiana sau nu, dar ai putea cunoaste un barbat sau mai multi care vor fi demni de increderea ta si te poti dezvalui lor, pentru ca iti este mai usor sa comunici cu un baiat despre femei, adica isi va spune si el punctul lui de vedere, dar fii atenta, nu te oferi din prima pe tava.. asteapta sa vezi daca merita sa ii spui marele tau secret ptr ati putea fi alaturi si sa te incurajeze, iar daca nu .. e bine sa ai un mic jurnal, se spune ca jurnalul e cel mai bun prieten, isi aduce aminte tot si in cazul in care vei trece peste toata pasa asta si vei intalni pe altcineva, poate iti vei aduce aminte de micul tau jurnal si vei citi si vei trece cu vederea peste ce a fost, pentru ca e un nou inceput cu altcineva. :)

    6
    3

  • Adriana pe 18 Iul 2011, 13:16
    Gresiti

    Daca ati fi citit cu atentie articolul v-ati da seama ca persoana in cauza nu este nefericita din cauza lipsei de sexualitate ci din cauza faptului ca oamenii nu o accepta asa cum e. Pt faptul ca Romania e o tara cu prejudecati care nu accepta faptul ca homosexualitatea nu este o boala sau o alegere pe care o poti face. Este greu de inteles , dar ar trebui cel putin sa incercam sa ii acceptam pe altii asa cum sunt.

    24
    4

  • ay pe 18 Iul 2011, 05:14
    hm

    mie mi se pare ca fata asta "de poveste 'e foarte superficiala .....eu personal nu cred ca fericirea consta numai in gradul nostru de sexualitate...ea este nefericita pentru ca se concentreaza doar pe dorinta de a face sex....viata e mult mai complexa decit atit!!!!!!!si sa nu uitam ca ni s/a dat sansa de a alege in ce fel ne concentram sexualitatea ...totul depinde de ce noi alegem si de aici o lunga discutie ...sint oameni care aleg sa iubeasca un ciine ,altii un pom ,altii te miri ce ...insa dragostea nu se rezuma la pozitionarea organelor genitale ...si eu personal as prefera sa nu fac sex deloc decit sa ma intreb toata viata daca e bine sau rau ce fac!!!!

    3
    9

  • lardia pe 17 Iul 2011, 19:09
    asta e

    si mai zic ca daca la 19 ani nu aveai GHINIONUL sa te intalnesti cu Ioana ci aveai ca prieten un baiat sensibil, frumos, destept etc. nu mai erai in situatia de fata sa fii atat de nefericita.

    9
    11

  • lardia pe 17 Iul 2011, 19:03
    gresesti

    si la mine primul sarut a fost un fiasco dar nu m-am inchis in mine si nu am devenit introvertita. Daca nu lasi baietii sa se apropie de tine faci o mare greseala. Si barbatii pot sa-ti ofere ce-ti ofera fetele poate mai mult decat ele. Eu nu te sustin pentru ca nu ai incercat si cu baietii nimic iar cu fetele deja e doar obisnuinta - nu mai stii dupa atatia ani sa te comporti cu baietii si e mai comod pt. tine sa te ascunzi in carapace.

    15
    12

  • Maria pe 17 Iul 2011, 14:38
    Unii te sustin !

    Nu ii lasa pe cei din jur sa-ti distruga viata! Asa vor fi mereu..oameni pe care intotdeauna ii deranjeaza ceva. Eu te sustin si chiar nu merita sa iti pierzi timpul si fericirea din cauza prejudecatilor !

    18
    2

  • Alexia pe 17 Iul 2011, 13:59
    *

    Daca as dori sa schimb cateva vorbe cu persoana care a scris aceasta poveste,ar fi posibil ? Poate as putea primi un raspuns de la voi pe email-ul meu. Multumesc.

    11
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod