Horoscop: Calculează cât de compatibilă eşti cu iubitul tău

Cum influenţează zodia relaţia a două persoane de sex opus? Care sunt aspectele care îi atrag pe reprezentanţii unei zodii către alta? Sau cele care cauzează cel mai adesea certuri între ei?

Click aici pentru a calcula compatibilitatea cu iubitul tău!


Cum influenţează zodia relaţia a două persoane de sex opus? Care sunt aspectele care îi atrag pe reprezentanţii unei zodii către alta? Sau cele care cauzează cel mai adesea certuri între ei?

Fiecare zodie îşi are caracterisitcile proprii, ce uneori se potrivesc ca o mănuşă cu ale alteia, dar alteori intră în conflict direct. Se spune din acest motiv că există combinaţii bune şi altele mai puţin bune între diferite semne zodiacale.

Află care sunt acestea şi motivele pentru care, dacă eşti Scorpion de exemplu, ar trebui să fugi de Săgetatori, sau de ce, dimpotrivă, te atrag Peştii.

Desigur, nu sunt o reţetă garantată a succesului sau a dezastrului în cuplu, însă compatibilităţile reprezintă un punct de plecare bine de luat în considerare.

Zodiile care împart acelaşi element sunt adesea şi cele mai compatibile. Iată care sunt zodiile care împart aceleaşi elemente:


Apă

Peşti, Rac, Scorpion

Pământ

Taur, Fecioară, Capricorn

Foc

Berbec, Leu, Săgetător

Aer

Vărsător, Gemeni, Balanţă
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgiana pe 26 Mai 2013, 20:30
    la mine nu se potriveste;((

    nu suntem tocmai perechea potriviata din pacate :(..asta este mai incerc alta zodie care mi se potriveste

    2
    0

  • Alexandra pe 4 Aug 2011, 22:58
    compatibilitati

    E adevarat la mine ..eu capricorn ,el taur.Ne intelegem perfect si ne iubim mult.Ne completam.:X e divina relatia alaturi de el

    5
    2

  • TaNIUSHA pe 19 Iul 2011, 10:48
    Balanta Eu ..El Leu

    Mi se pare destul de corect ce e scris despre aceste Zodii...In realitate asa si este....Eu Iubitoare de armonie si Calm...el cearta de la o nimica toata...pe linga asta si Gelos..de la aceasta se ia toata Cearta....dar ne impacam destul de repede...Normal..imi plc ce sp astrele...si cred in ele...cind citesc totul ca Intimplarile din realitate...FaYnn

    3
    1

  • veronix pe 17 Iul 2011, 01:32
    kam aiurea....!!

    e adevart k cele mai bune compatibilitati sunt intre zodiile ku acelasi element guvernator,dar nu inteleg d c v-ati limitat doar la compatibilitate dintre zodiile ku acelasi element? makar ati fi putut mentiona compatibilitatea dintre elemente diferite, precum fok+aer si pamant+apa!!! si apoi kiar si doua zodii total incompatibile se potrivesk, depinde de ascendent , sau de planetele kare ii guverneaza p cei doi!!!! uite eu sunt gemeni (aer) si am ascendent in taur (pamant), iar prietenul meu e fecioara (pamant) ku ascendentul tot in fecioara, dar faptul k 4 dintre planetele kare-l guverneaza se afla in balanta (aer) dovedeste k suntem kompatibili!!! si kiar ne intelegem foaarte bn! asa k ambii avem tendinta spre stabilitate, si totusi reusim sa fim suficient de aerieni k s facem mereu lukruri noi ssi sa iesim din rutina!! deci compatibilitatile sunt relative!!! si nu inteleg c s-a intamplat ku site-ul acesta in ultimul timp, pt k la inceput aveau descrieri destul de detaliate in ceea c priveste zodiile si foarte complexe, iar akum apar artikole kam... ieftine, as spune!!! ati koncediat vekiul astrolog??????

    5
    1

  • maria pe 17 Iul 2011, 00:54
    ce tampenie

    cea mai mare prostie pe care am auzit-o ,eu sunt sagetator si m-am uitat la compabilitatile cu toate zodiile si merge doar cu un leu . Probabil acest articol a fost scris de o persoana care nu are habar ce e dragostea . Eus unt impreuna cu un varsator de 4 ani si jumatate si ne potrivim de minune . Singura cearta a fost cand m-am bagat peste prieteni lui dar in rest suntem perechea potrivita . Nu conteaza ce zodie esti ca sa poti iubii pe cineva.

    5
    2

  • crina13 pe 16 Iul 2011, 16:42
    e bine

    capricorn-taur, chiar credca e unica relatie, este cea mai frumosa shi de durata.

    4
    4

  • diana pe 16 Iul 2011, 15:58
    wtf?

    nu inteleg...sagetator cu taur in niciun caz??... dar cum se face ca ne intelegem?...sunt unii care chiar cred in "deastea" si nu sunt tocmai cum trebuie

    4
    1

  • Ellenna16 pe 16 Iul 2011, 12:10
    Eu rac , El scorpion - O pereche ideala

    :D :) Majoritatea lucrurilor care sunt spuse acolo sunt adevarate in cazul nostru :)

    6
    1

  • Diana pe 16 Iul 2011, 11:30
    la mine se potriveste :)

    Eu Capricorn,el Taur,deci amandoi Pamant.Poate o fi fost o coincidenta,insa ne intelegem perfect :x

    7
    0

  • veta pasat pe 16 Iul 2011, 10:22
    de ris sau plins

    calcul de tot risul,bazat pe insuficiente cunostinte,analize din domeniu,in concluzie o mare varza murata.

    5
    1

  • Angelica pe 16 Iul 2011, 02:54
    Sagetator

    ''Nu tocmai perechia potrivita X'' Deci sa inteleg ca numai cu leul as putea sa ma potrivesc? Nu prea cred.

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod