Motivele pentru care o femeie iubitoare te poate părăsi

Mai puțin de jumătate din căsnicii se termină cu un divorț. Potrivit statisticilor oficiale, rata de divorț pentru cuplurile cu studii superioare este în prezent de 11%, în timp ce rata pentru cuplurile cu venituri mici este de 17%.
Însă ce se întâmplă? Uneori, femeile își părăsesc partenerii chiar și atunci când îi iubesc. În multe cazuri, o căsnicie poate fi reparată dacă reușești să găsești abordarea corectă. Iată câteva dintre motivele pentru care o femeie iubitoare te va părăsi și ce poți face pentru a preveni acest lucru!

Iubirea nu este întotdeauna de ajuns. Iată de ce te poate părăsi o femeie iubitoare!


1. Nu se poate baza pe tine


Indiferent cât de puternică și independentă este o femeie, aceasta își dorește să fie cu un bărbat pe care poate conta pentru sprijin și confort. Dacă un partener nu își poate susține femeia când are nevoie de el, aceasta va începe să aibă dubii dacă are nevoie să rămână într-o astfel de relație.

2. Cerințele tale sunt prea mari


O femeie are nevoie de un bărbat care să o facă să se simtă iubită și apreciată, nu de un bărbat care îi critică și cele mai mici defecte. O femeie poate încerca să facă totul pentru a satisface aceste cerințe mari la început, dar va obosi destul de repede să meargă tot timpul pe coji de ouă.

3. Este plictisită de neîncrederea ta și de încercarea de a o controla


Dacă testezi mereu fidelitatea partenerei și încerci să îi controlezi fiecare mișcare, aceasta se poate plictisi de suspiciunile tale foarte repede, mai ales dacă acestea sunt absolut nefondate.

4. Ești prea imatur


Dacă ești o persoană imatură, atunci te poți aștepta să existe probleme în relația voastră romantică. Da, femeile au grijă de partener prin natura lor, dar o relație cu o persoană imatură poate fi extrem de obositoare chiar și pentru acestea.

5. Ești indisponibil din punct de vedere emoțional


Nevoile emoționale sunt o componentă importantă în fiecare relație romantică, în special pentru femei. Dacă nevoile emoționale ale unei femei nu sunt împlinite, aceasta va începe în curând să caute pe cineva capabil să i le împlinească.

6. Planurile voastre pentru viitor sunt prea diferite


Cei mai mulți adulți știu ce vor să facă cu viața lor. Dacă planurile voastre se deosebesc și nu sunteți dispuși să faceți compromisuri pentru un viitor comun, atunci partenera nu va renunța la propriile visuri.

Ce poți face pentru a-ți salva relația cu o femeie iubitoare?


Partenera ta vrea să fie auzită. Dacă are vreun fel de îngrijorare pe care vrea să o împărtășească, ascult-o cu răbdare și oferă-i un răspuns semnificativ.

În același timp, încearcă să nu o mai critici și să dai vina pe ea.
Când eșuează o relație, de obicei ambele părți sunt vinovate. Nu te mai juca și începe să cauți soluții practice pentru problemele voastre comune.

Acceptă-i defectele minore! Dacă s-a îngrășat un kilogram sau i-au crescut rădăcinile, de ce contează atât de mult? Nu poți cere perfecțiunea dacă nu ești perfect. Și nu există nicio persoană perfectă.

Gândește-te la motivele pentru care încă sunteți împreună. Adu-ți aminte ce te-a atras la ea în primul rând și ce vă ține pe amândoi în această relație. 

Nu-ți mai suprima sentimentele! Este una dintre cele mai frecvente greșeli din orice relație. Ar trebui să vorbești despre orice problemă atunci când apare. Fii deschisă cu partenera ta și fă-ți cunoscute preocupările într-un mod calm.

Oferă-ți suficient timp pentru a te gândi ce este cel mai bine pentru amândoi.
Dacă vreți să rămâneți împreună, faceți tot ce puteți pentru a vă asigura că greșelile trecutului rămân în trecut.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod