Dacă nu o iubești, las-o să plece

Ai fost vreodată într-o relație în care nu te-ai simțit împlinită? Ai fost vreodată cu o persoană care nu te-a apreciat așa cum poate că ai fi meritat să fii apreciată?
Atunci când te îndrăgostești, o faci întotdeauna cu toată inima ta. De aceea te doare atât de tare când știi că persoana pe care o iubești nu te poate iubi în același mod. Știi că relația în care ești nu te satisface. Nu ești nici măcar aproape de ceea ce ți-ai dori. Și începi să ai sentimentul că tu nu ești suficient de bună. Începi să crezi că poate nu meriți ceea ce îți dorești. Însă nu ești singura persoană care crede acest lucru. Nenumărate femei s-au aflat în aceeași situație ca tine. Nu simt că merită dragostea din cauza modului în care au fost tratate în relațiile lor. Au investit atât de mult în relații și nu au primit nimic în schimb. De aceea, dacă nu iubești o femeie, ar trebui să o lași să plece.

De ce ar trebui să o lași să plece dacă nu o iubești


Unele femei ajung cu inima frântă, răni și cicatrici după relații. Nu simt niciodată compasiune, dragoste, înțelegere, răbdare și bunătate, deși ele oferă totul.
În loc să primească aceste lucruri în schimb, ele sunt întâmpinate cu dezinteres. Dar nicio fată sau femeie nu merită să se simtă astfel în relații sau dragoste. Nicio femeie nu ar trebui să simtă că nu merită dragostea, mai ales dacă este într-o relație. O femeie nu ar trebui să se simtă nesigură în relația sa cu un bărbat, dacă se presupune că este îndrăgostit de ea. Nicio fată nu ar trebui să treacă prin astfel de suferințe.

De aceea, dacă citești aceste lucruri, ar trebui să știi că ar trebui să o lași să plece dacă nu o iubești. 


Asigură-te că știe exact ce simți pentru ea. Asigură-te că știe cât vrei să investești în relație. Asigură-te că știe dacă ești interesat de un viitor alături de ea.
Dar nu o conduce pe o pistă greșită. Nu o face să se simtă ca și cum ar avea o șansă cu tine. Nu o face să simtă că ar trebui să muncească mai mult în relație, atunci când știi că relația nu va continua. 

S-ar putea să ți se pară interesant să te joci cu ea. S-ar putea să crezi că este normal să o faci să investească mai mult. S-ar putea să te gândești că poți profita de toate avantajele iubirii sale fără a face ceva în schimb. Dar doar o persoană fără scrupule face acest lucru.

Ești o persoană teribilă dacă faci asta. Ești o ființă umană oribilă dacă o lași să te iubească și atunci când știi că nu vei putea să o iubești vreodată. Trebuie să fii sincer cu ea, îi datorezi asta.
Trebuie să știe ce simți pentru ea. S-ar putea să fii confuz cu privire la ceea ce simți. Încă încerci să îți dai seama ce sentimente ai. Este în regulă. Dar ar trebui să știi că nu te va aștepta pentru totdeauna să îți dai seama ce simți. Mai devreme sau mai târziu, își va da seama că ești o persoană pe care nu o va aștepta toată viața. Și vei ajunge să o pierzi. Așa că nu o lăsa să aștepte. Asigură-te că îi declari dragostea, dacă asta simți. Asigură-te că o iubești cu toată inima, că îi accepți și defectele, nu doar părțile bune. Asigură-te că îi arăți aprecierea. 

Iar dacă nu o poți iubi așa cum merită să fie iubită, atunci las-o să plece. Încheie suferința sa.
S-ar putea să o rănești atunci când te desparți de ea. Dar mai tare o rănești dacă o faci să rămână și să simtă că nu merită dragostea ta. Ia această decizie. Spune-i ce simți cu adevărat pentru ea. Merită un răspuns. Fie iubirea ta necondiționată, fie să iasă din relația aceasta fără viitor pentru ea.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod