Horoscop: Ce observă bărbaţii prima dată la tine, în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec se face remarcată prin ţinutele sexy şi siguranţa de sine. Descoperă ce anume observă bărbaţii pentru prima dată la tine, în funcţie de zodia ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Poţi părea distrată, aeriană sau timidă în ochii bărbaţilor care te întâlnesc pentru prima dată. Ai nevoie de ceva mai mult timp pentru a te simţi în largul tău. De asemenea, observă la tine latura ta feminină şi delicată, pentru că oricât te-ai strădui să o ascunzi, cumva tot iese în evidenţă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbaţii observă prima dată la tine mişcările hotărâte, rapide şi sigure, dar şizâmbetul tău relaxat şi atitudinea prietenoasă. Şi pentru că îţi place să te îmbraci provocator, cu siguranţă îţi vor admira şi formele sexy.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cei mai mulţi bărbaţi care te întâlnesc se îndrăgostesc de tine chiar de la prima vedere. Observă delicateţea şi feminitatea, dar şi faptul că eşti o persoană foarte diplomată, plăcută şi prietenoasă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Simţul umorului este principalul element pe care bărbaţii îl observă în primele clipe la tine. Eşti pusă pe glume şi pari să fii tot timpul pregătită pentru distracţie. Îţi place să şochezi, iar stilul vestimentar i-ar putea determina pe cei care te întâlnesc prima dată să creadă că eşti o rebelă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La prima vedere, bărbaţii te pot cataloga drept timidă. Faptul că eşti ceva mai rezervată şi trebuie să te obişnuieşti cu oamenii proaspăt cunoscuţi te face să pari retrasă şi sfioasă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru că ai o atitudine de divă, bărbaţii pot crede că eşti îngâmfată sau inabordabilă. Numai cei mai îndrăzneţi vor fi în stare de te abordeze şi să descopere că de fapt eşti foarte prietenoasă şi sociabilă. Ţinutele tale elaborate sunt un alt prim element care atrage atenţia bărbaţilor la prima vedere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Responsabilitate şi seriozitate. Asta inspiri chiar din primele clipe, iar bărbaţii care adoră aceste trăsturi la o femeie sunt atraşi iremediabil. Te îmbraci clasic, nu exagerezi şi eşti atentă la fiecare detaliu, iar le transmite celor care te întâlnesc faptul că eşti o persoană cu picioarele pe pământ.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele lucruri pe care le observă bărbaţii la tine sunt delicateţea şi mişcările senzuale, de care tu nu pari să fii conştientă. Ai multe gesturi sexy care declanşează instant fantezii aprinse bărbaţilor care te văd pentru prima dată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cei mai mulţi bărbaţi care te întâlnesc pentru prima dată pot avea impresia că flirtezi prin fiecare gest, chiar dacă nu este cazul. Ai o aură misterioasă şi sexy, iar cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului opus sunt atraşi iremediabil de asta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când te văd pentru prima dată, bărbaţii au senzaţia că eşti foarte îndrăzneaţă şi lispită de inhibiţii. Unii dintre ei ar putea să te catalogheze drept "libertină", tocmai pentru că nu te sfieşti de nimic şi chiar poţi face şi câteva glume cu tentă sexuală.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti serioasă şi asta observă prima dată la tine bărbaţii care te întâlnesc. Iar până cunoşti bine o persoană, creezi un adevărat zid de protecţie în jurul tău, ceea ce îi determină pe unii să te considere retrasă sau timidă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Unii dintre bărbaţii care te întâlnesc pentru prima dată sunt încântaţi de sociabilitatea ta. Eşti foarte deschisă, vorbăreaţă şi prietenoasă, iar asta este o încântare pentru cei mai mulţi bărbaţii care nu ştiu cum să te abordeze.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANA NISTOR pe 25 Mar 2013, 18:48
    tare horoscopul

    nu credeam ca o sa ma regasesc in tot ce sa scris despre zodia leu!

    5
    0

  • basilio pe 21 Mar 2013, 12:48
    e de bine...

    pot spune ca nu e adevarat daca ne complimenteaza asa pe tauri?...

    1
    1

  • martacika pe 21 Mar 2013, 09:16
    pesti

    ff adevarat )))))

    9
    0

  • laura pe 20 Mar 2013, 23:14
    adevarat

    la capricorn se potriveste

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod