Horoscop: Cât de repede te uită, în funcţie de zodia lui. Află crudul adevăr!

O relaţie eşuată este un motiv serios de suferinţă. Iar imediat după despărţire cu siguranţă te întrebi dacă el te-a uitat deja. Descoperă cât de uşor trece peste o despărţire, în funcţie de zodia lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din zodia fecioarei poate rămâne mult timp blocat în trecut. Este marcat de eşec, iar dacă tu ai fost cea care a pus capăt relaţiei voastre, cu atât mai mult va fi afectat. Se va gândi mult la tine, la voi şi la toate detaliile despărţirii. Cu greu va trece peste, dacă relaţia voastră a fost una serioasă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru nativul din zodia balanţei, reuşita în dragoste este un adevărat scop esenţial în viaţă. Este genul de bărbat care va fi blocat multă vreme în trecut, mai ales dacă a fost foarte îndrăgostit. Se va gândi mereu la tine ca la un reper important în viaţa lui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia scopionului poate face adevărate obsesii pentru fostele iubite. Îi place să câştige întotdeauna, iar dacă tu ai fost cea care a pus capăt relaţiei, se va gândi mult timp la strategii prin care să te facă să regreţi decizia.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din zodia săgetătorului trece atât de uşor peste relaţiile eşuate încât mai bine nici nu te întrebi dacă se mai gândeşte la tine sau nu. Este un bărbat foarte independent, care preferă să se desprindă rapid de amintirile dureroase decât să le târască după el. Te va uita mai repede decât ai fi sperat tu.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Pentru că este o persoană orgolioasă, bărbatul din zodia capricornului se va arăta iniţial nepăsător faţă de relaţia voastră eşuată. Va încerca să pară indiferent în faţa prietenilor sau a familiei, pentru ca atunci când vă regăsiţi doar voi doi faţă în faţă să apeleze la absolut orice truc pentru a te recuceri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din zodia vărsătorului suferă foarte mult dacă o relaţie de la care avea mari speranţe se sfârşeşte prost. Se va gândi mult timp la tine, la voi şi la relaţia voastră, iar astfel de griji vor fi întrerupte numai dacă apare altcineva în viaţa lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din peşti este predispus depresiei după o despărţire furtunoasă. Are tendinţa de a-şi ascunde sentimentele, dar este genul de bărbat care te sună în momentele de slăbiciune să-ţi spună cât de mult regretă că te-a pierdut. Cu siguranţă nu te uită prea uşor.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din zodia berbecului suferă destul de mult după o despărţire. Se gândeşte la toate greşelile lui, încearcă să-şi amintească ce anume a spus în momentele tensionate şi caută soluţii pentru a te recuceri. Dacă el poartă cea mai mare vină pentru despărţirea voastră, atunci cu siguranţă va fi torturat de amintiri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru nativul din zodia taurului, despărţirea de trecut este foarte dificilă. El este genul de bărbat care uită greu, iar dacă relaţia voastră a fost una destul de lungă, va fi puternic afectat de despărţire. Dar cu toate acestea, nu va încerca să te recucerească dacă este convins că nu aveţi un viitor sigur împreună.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă speri că fostul tău iubit din zodia gemeni se mai gândeşte încă la tine, fii pregătită pentru ce e mai rău. Acest bărbat poate trece foarte uşor peste o despărţire. Este posibil să-l vezi la scurt timp după despărţirea voastră alături de o nouă "achiziţie". Nu este genul de bătbat care să-şi plângă de milă sau care să trăiească în trecut. Este un mare amator de schimbări radicale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru nativul din rac, despărţirile pot fi crunte. Acest bărbat este puternic afectat de relaţiile eşuate şi ar putea să trăiască mult timp cu amintirea fostei iubiri. Dacă relaţia voastră a fost una cât se poate de serioasă, dar s-a încheiat prost, poţi fi sigură că fostul tău iubit încă se mai gândeşte la tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din zodia leului preferă să-şi ascundă suferinţa cauzată de o relaţie eşuată. Chiar dacă se gândeşte des la tine, preferă să comporte ca şi cum te-ar fi uitat deja de multă vreme. Dar tocmai această încercare de a demonstra contrariul îl poate da de gol. Prietenii lui apropiaţi cunosc cu siguranţă adevărul şi dacă vrei să ştii, poţi afla de la ei.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • petru pe 29 Dec 2017, 14:28
    legat de zodie fecioara

    berbec si mie mi sa intaplat cu zodia fecioara ma lasat,de ce oare ? eu miam pus suflet foarte mult pentru ia. si chiar miam dori sa ramanem inpreuna,si imi doresc in continuare sa fiu cu ia ce trebui sa fac sa o readuc inapoi langa minae,mai vorbesc cu ia sa foarte rar,

    0
    0

  • berbec pe 11 Sep 2013, 09:22
    la mine sa potriveste finca asa cum spune in zodia mea este adevart

    ie adevart ce scrie la zodia mea hiar sufar forte mult

    0
    0

  • IVANA pe 10 Sep 2013, 13:24
    sagetator

    sa inteleg ca asa ii fericit in casnicie ca isi aduce aminte de fosta lui prietena?

    1
    0

  • IVANA pe 10 Sep 2013, 13:22
    despre sagetator

    cam nu chiar repede uita trecusera jumate de an el sa insurat dar de ce isi aduce aminte de mine cind deja are o familie cei drept sa insurat ca a ramas insarcinata fata ceia ci nu din dragoste, EXPLICATI CINEVA CE E CU MINTEA LUI

    1
    0

  • ella pe 10 Sep 2013, 11:49
    despre varsator

    este adevarat.iubitul meu este in zodia varsator.el a avut o relatie de opt ani inaintea mea ,si cu mine e de doi ani. lui ii plac relatiile de lunga durata bazate pe incredere si respect,iar atunci cand m-a intalnit pe mine inca se mai gandea la fosta. dar l-am ajutat sa o uite si sper sa nu fie cazul sa il fac si eu sa sufere. in concluzie, la zodia varsator ,astrologul are mare dreptate:)

    0
    0

  • Ralluk pe 8 Sep 2013, 22:54
    Fecioara

    O doamne...e complet adevarat! :(

    1
    0

  • arctic123 pe 5 Sep 2013, 14:23
    gemeni

    adevarat si eu am trecut printr-o despartire de o fata si vad k ea inka mai spera dar mie nu imi place sa se joace cineva cu mine si deaia a fost despartirea....(ea cate-o-data imi facea ochi dulci si cate-o-data nici nu ma baga in seama). Oricum ce a fost a fost si oricum poate sa ii para rau k eu nu suport astfel de gesturi. Deci cred k e adevarat zodiacul :)))

    2
    0

  • viorel pe 3 Sep 2013, 22:56
    nu minte deloc la zodia gemeni

    nu minte deloc la zodia gemeni

    4
    0

  • Florin pe 3 Sep 2013, 15:08
    Minciuni!!!

    Eu sunt din zodia gemeni, iar acest horoscop minte rau! :))

    1
    1

  • trapaluk pe 3 Sep 2013, 11:00
    draga blue

    imi pare sincer rau pentru tine si pentru persoanele de care iti bati joc!!!!!!!

    4
    1

  • simika pe 3 Sep 2013, 10:55
    true...

    cand ma mai cert un pic dar rau cu sotul meu, el este cel care ma mangaie si isi cere scuze, eu sunt mai capoasa! Berbecutul meu e iubirea vietii mele!

    0
    0

  • BLUE pe 3 Sep 2013, 09:21
    big like for trapaluk

    trapaluk, ai perfecta dreptate !eu sunt leu ~nu mi se potriveste deloc ceea ce scrie ~imi place sa am in paralel mai multe combinatii care ma relaxeaza si joc f mult teatru daca nu imi place ceva , ASA E CEL MAI BN CRED EU

    2
    4

  • trapaluk pe 3 Sep 2013, 08:15
    come on

    leului ii este greu sa isi aduca aminte si cu cine este intr-o relatie, avand in general relatii cu mai multe persoane in acelsi timp.sunt de crocodil lacrimile lui!extrem de prefacuti!!!

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod