Horoscop: Cât de repede se implică într-o relaţie în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi n-ar renunţa pentru nimic în lume la burlăcie, în timp ce alţii se gândesc la însurătoare şi copii destul de repede. Diferenţa dintre cele două mentalităţi poate fi făcută şi de semnul zodiacal. Află cât de repede s-ar implica într-o relaţie în funcţie de zodia lui!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul din zodia Capricorn este o fire calculată, care  nu se aruncă într-o relaţie cu viteză ameţitoare. Mai întâi stă şi analizeaza din toate punctele de vedere persoana cu care ar putea avea o legătură serioasă. Nu e vorba că ezită să-şi ia un angajament. Dimpotrivă, acest nativ e adeptul relaţiilor stabile, în detrimentul aventurilor sexuale. Problema e că investiţia sentimentală este, pentru el, cea mai riscantă, aşa că preferă să se implice într-o relaţie cu paşi mărunţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul pune accent atât pe latura pasională a relaţiei, cât şi pe cea platonică. Ca să se implice într-o relaţie, trebuie să fie stimulat în egală măsură şi sexual şi intelectual. Ceea ce înseamnă e că ai mai multe şanse să-l ajuţi să se implice total în relaţia cu tine, dacă îi devii mai întâi o bună prietenă. După care poţi da legăturii voastre şi o tentă sexuală. Tabloul va fi complet pentru Vărsător, astfel că va lua relaţia voastră în serios.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Peşti este foarte sensibil cu privire la dorinţele şi nevoile partenerei. Dacă simte că nutreşti sentimente puternice pentru el, prin modul în care te porţi cu el, şi el îşi va exprima liber sentimentele, fără teama că se implică prea repede. Ţi-ar putea propune să vă mutaţi împreună din prima lună de relaţie, dacă intuiţia îi şopteşte că tu eşti aleasa lui.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din zodia Berbec este asemeni unui copil care are nevoie de iubire ca de aer. Deşi, aventurier din fire, preferă să creeze momente de pasiune maximă alături de persoana iubită şi nu alături de femei pasagere. Când se îndrăgosteşte, o face într-un mod vulcanic şi sincer. Vei citi în privirea şi gesturile lui că este topit după tine, chiar dacă nu va renunţa la independenţa sa. Este impulsiv şi entuziast, aşa că poate formula cutremurător de repede o cerere în căsătorie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din Taur este în căutarea stabilităţii şi n-are nicio problemă în luarea unui angajament pe viaţă faţă de persoana iubită. Ca să ajungă la un asemenea grad de devotament este, însă, nevoie de răbdare. Acest nativ îşi doreşte să aibă lângă el o femeie tandră, drăgăstoasă şi, cel mai important, dispusă să-i implinească mai toate poftele. Dacă îl răsfeţi, ajungi în mod clar la inima lui pentru totdeauna.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul născut în zodia Gemeni are nevoie de o relaţie care să nu-i îngrădească libertatea. Nu se dă în vânt după legăturile, care presupun un angajament serios şi de lungă durată. Acest nativ preferă să trăiască de pe azi pe mâine, fără mari planuri de viitor. Îi place să experimenteze, să glumească, iar uneori, devine chiar insensibil la nevoile emoţionale ale partenerei. Aşa că trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, dacă vrei să ai o relaţie serioasă cu nativul din Gemeni.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul născut în zodia Rac îşi doreşte întemeierea unei familii din momentul în care simte că femeia potrivită se află deja lângă el. Nu va amâna lucrurile prea mult, se va implica trup şi suflet în relaţia cu tine, din momentul în care simte că inima îi bate mai tare în prezenţa ta. I se va părea logic să îţi ofere exclusivitate. Ai grijă însă, căci Racii sunt sensibili şi pot fi uşor dezamăgiţi, caz în care îşi iau sentimentele cu ei şi se retrag...

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din zodia Leu preferă relaţiile care au la bază o puternică atracţia sexuală, tocmai de aceea, pe multe dintre ele nu le transformă în ceva serios, de viitor. Ai grijă să nu fii chiar tu cea care a picat în capcana lui. Arată-i latura ta sensibilă şi romantică dacă  vrei să te privească cu alţi ochi. Iar dacă îi admiri calităţile non sexuale îl vei face să se simtă special şi va începe să aibă gânduri mari cu tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară este foarte pretenţios în ceea ce priveşte alegerea unei partenere, aşa că drumul până la o relaţie serioasă cu acesta este lung şi anevoios. Până să-i intri la inimă te va supune multor teste, ca să-şi dea seama dacă eşti sau nu femeia potrivită pentru el. Şi chiar şi atunci când are o părere bună despre tine şi s-a angajat într-o relaţia serioasă cu tine, tot va continua să îţi corecteze micile greşeli...

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În cazul bărbatului din zodia Balanţă ar fi cazul să faci o distincţie clară între vorbele şi faptele sale. De ce? Pentru că acest nativ este un romantic şi un indecis în acelaşi timp. Îţi poate promite marea cu sarea, te poate vrăji cu jurămintele sale de dragoste eternă... Din păcate, nu întotdeauna va acţiona în direcţia vorbelor sale. Când îi ceri un angajament, o dovadă a iubirii, poţi constata că nu este pregătit pentru o relaţie serioasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul stă excelent la capitolul intuiţie. S-ar putea să-şi dea seama chiar de la prima vedere că tu eşti femeia vieţii lui, cea alături de care îşi doreşte să rămână pentru totdeauna. Nu ţi-o va mărturisi  însă imediat, căci tot Scorpionul este suspicios şi neîncrezător. Va aştepta să vadă dacă tu îi eşti devotată, mai întâi. Ca să-i câştigi încrederea, răspunde-i sincer la orice întrebare, oricât de indiscretă ar fi şi vei vedea că el va fi la rândul său dispus să-ţi răspundă la orice întrebare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul născut în zodia Săgetător este un explorator, care nu stă într-un loc prea mult timp. Simpla idee de a se implica într-o relaţie îl sperie, pentru că de multe ori asta înseamnă să-şi sacrifice propria intimitate, de dragul intimităţii de cuplu, ori el nu e pregătit să renunţe la momentele de libertate şi singurătate. Numai dacă îi oferi spaţiul de care are nevoie, ai şanse să-l atragi într-o relaţie pentru mai mult timp.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nela pe 24 Ian 2012, 04:31
    si nu credeam

    nu prea ma omor cu cititul horoscopului, dar bine mai spune despre gemeni! 3 ani am stat si m-am chinuit sa fac dintrun geaman om de casa dar nu sa putut! sa lasat pe mina mamei sa isi aleaga o nora si acum vine la mine si imi spune ca nu stie cum sa ma recucereasca! multumesc horoscop! cita dreptate

    3
    0

  • eu pe 21 Ian 2012, 11:34
    asa e

    cei din zodia gemeni sunt niste egoisti si ar trebui sa ramana singuri pentru ca ei sunt doar pentru ei si pe altii nu mai vad totul se cuvine lor ............niste ......

    5
    3

  • Tin-Tina pe 19 Ian 2012, 22:19
    Exact!

    chiar sunt socata, ati descris persoana in cauza)))

    7
    0

  • Tin-Tina pe 19 Ian 2012, 22:19
    Exact!

    chiar sunt socata, ati descris persoana in cauza)))

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod