Feng Shui: 5 trucuri ca să te îmbogăţeşti în 2012. Cum să le foloseşti!

2012 este Anul Dragonului de Apă şi pentru că în tradiţia Feng Shui apa simbolizează bogăţia şi şansele de a acumula averi, acesta este un an numai bun pentru câştiguri materiale, dacă ştii ce să faci.

Descoperă câteva parctici Feng Shui pentru casa ta care te ajută să te îmbogăţeşti în acest an:
1 din 6

Vase cu pânze


Vasul cu pânze simbolizează bogăţia care îţi intră în casă. Aşază un vas cu pânze din lemn în est sau sud-est. Nu uita să umpli vasul cu monede, pentru ca bogăţia care îţi intră în locuinţă să fie cu adevărat mare.
MAI MULT DESPRE: bani, Feng Shui, bogatie, belşug
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 7 Iul 2012, 22:55
    Ramona ... adica... numai ceea ce gandesti tu este ok ???

    Era o idee, o sugestie, un sfat venit din partea unui om care are alta experienta, pentru care acest sistem Feng Shui functioneaza. De ce ? pentru ca are incredere in el, isi manifesta CREDINTA, este un act de credinta. Daca tu nu crezi in ele, asta nu inseamna ca este o prostie. Daca tu nu intelegi matematica sau nu o folosesti asta inseaman ca este o prostie ??? sau daca tu nu cunosti, nu vorbesti limba rusa ... inseamna ca este o prostie ??? esti limitata in gandire, imi pare rau sa spun asta. Obtuzitatea gandirii este data de necunoastere. Dumnezeu se manifesta in orice. si in broasca. Si in peretele alb pe care atarna o icoana sau un simplu tablou. Importanta este credinta, nu icoana ta. Stiai asta ???

    3
    1

  • ramona pe 17 Mar 2012, 08:58
    prostii

    ahaha , prostii , la saracia care e in romania sa spuna binemersi ca unii mai au o garsoniera , adica doar dormitor ....ce pesti , broasca turbata ..... idoli....pe Dumnezeu sa il tineti in casa , adica icoane

    3
    1

  • Florian Ciupitu pe 10 Ian 2012, 17:43
    Arta Feng Shui

    ,,Este suficient să îţi aşezi în casă un tablou care reprezintă aceşti peşti aducători de noroc şi bani, de preferat în birou''. Daca ar fi asa de simplu, am amplasa 10 tablouri si nu unul singur.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod