Dragoste la prima vedere... cine ar fi crezut?

Ti s-a intamplat si tie, macar o data in viata, sa traiesti o dragoste la prima vedere? In cazul in care iubesti si esti iubita, in mod sigur esti o persoana foarte...

Ti s-a intamplat si tie, macar o data in viata, sa traiesti o dragoste la prima vedere? In cazul in care iubesti si esti iubita, in mod sigur esti o persoana foarte fericita, iar daca aceasta dragoste dintre voi s-a nascut dintr-o singura privire, poti spune ca esti o norocoasa.

De cele mai multe ori, in cazul in care "scanteia" se aprinde la prima vedere, fizicul poate ocupa un loc primordial. Acel barbat nu trebuie sa fie musai de o frumusete rapitoare, ci sa iti atraga atentia intr-un anumit mod si sa te faca sa il iubesti: poate zambetul strengaresc din coltul gurii, ochii, care par sa clipeasca intr-un mod bizar, linia mainilor si, de ce nu, felul in care isi poarta camasa suflecata. Aceasta lista ar putea fi interminabila pentru ca fiecare dintre noi, femeile,  apreciaza in mod diferit calitatile si defectele unui barbat.

Poate mirosul lui te-a facut sa iti pierzi mintile si sa te indragostesti fara scapare... cine stie?

Dar mai crede cineva in dragoste la prima vedere si, mai ales, daca aceasta poate evolua intr-o relatie fericita si de durata? Si nu ma refer aici la felul acela de a te indragosti de masina cu care l-ai vazut la stop, ci la o dragoste adevarata, care ar putea dainui peste ani.

Sunt sigura ca printre noi exista astfel de cazuri fericite care, pana nu li s-a intamplat o astfel de grozavie, nu au crezut niciodata ca ar putea sa pateasca una ca asta.
Pana la urma, Cupidon nu te intreaba cum si cand vrei sa te indragostesti...

Exista persoane care se indragostesc la prima vedere. Nu ti s-a intamplat si tie? Poate ca nu a fost nevoie decat de un simplu gest sau o singura privire care sa te impresioneze atat de mult, incat sa iti doresti sa te mai vezi cu acea persoana, sa discuti si, poate, sa legi o relatie de iubire.
 

Comentarii (34)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 18 Dec 2012, 18:21
    dragoste la prima vedere cred dar sa intimplat altfel

    Cu citva ani an urma niste prieteni nea cunoscut din ziua aceea nu neam mai vazut pinan ziua cind nu s-a transferat la noi la universitate si am devenit prieteni apropiati avem deja 4 luni fericite

    1
    0

  • popa adina pe 12 Mai 2010, 14:06
    Traiesc un vis..mie teama sa nu ma trezesc

    Sunt indragostita...cel putin asa cred.sunt intr-o relatie de 5 ani cu cineva dar iubesc pe altcineva.de 7 luni.nici macar nu ne-am vazut fata in fata.nu lucuim in acelasi oras,si de ceva timp nici in aceeasi tara.dar simt k el e cel kre ma face fericita.ma trezesc dim si nu fac altceva decat sa ma gandesc la el.poate sunt nebuna,dar nu asa e dragostea?te face sa faci lucruri pe care in mod notmal nu le-ai fi facut?nu cred k vom fi impreuna vreodata,dar pot sa spun k il voi iubi mereu!El e singurul lucru important din viata mea!

    1
    0

  • ina pe 8 Mar 2010, 09:37
    WHAT ABOUT HIm???

    DA stiu e super sa simti toate chestiile astea tari gen fluturi in stomac ,euforia aia incurabila etc dar daca va intalniti, u esti in extaz privindu-l si spunandu-ti in gand cat de dragut e ........ si apoi el iti zice ca puteti ramane prieteni ........si atat...Iti zic eu ca simti ca ti se prabusesc toate iluziile ,toate sperantele si aprobi "Da ,sigur!" cand in tine sufletul iti e deja rupt.Dupa asta urmeaza perioada aia in care ,il mai intalnesti de 2-3 ori ,acest lucru facandu-ti si mai mult rau,tu gandindu-te cat iti place de el.Doamnelor,stiu e un sentiment inaltator atunci cnd intalnesti din intamplare un tip/barbat/baiat/domn cum vreti sal denumiti ,dar daca ramaneti doar cu niste amintiri !!!!

    2
    0

  • ogppaula pe 19 Feb 2010, 19:40
    dragoste la prima vedere

    of,viata asta.sunt ''lucruri'' care viata ti le ofera,dar totodata nu si sansa de a te bucura de ele.acum 1 an si 3 luni am cunoscut un baiat cu care sunt si azi.eram deja intr-o relatie care dura de 3 ani si mai aveam chiar si pe altcineva.nu ma judecati,e prea complicata povestea ca sa o inteleaga cineva,doar ca eu cred ca nu greseam cu nimic.am constiinta impacata.altcineva -ul de care spune-am avea si el pe cineva.cum spuneam e treaba incurcata.noi eram in primul rand prieteni buni.aveam fiecare cate o doza de nebunie,si asta ne placea enorm.ne innebuneam unul pe celalalt.doar ca eu credeam ca fiecare are viata lui si din cand in cand(aproape in fiecare seara)ne mai intalneam sa uitam de celelalte.asta credeam eu ca vrea el de la mine si......acelasi lucru credea si el:ca e o distractie pt mine.dar adevarul era departe de a fi ce credeam noi.cu sotul meu tocmai el mi-a facut cunostinta.era in perioada cand cu iubitul meu de atunci nu ma mai intelegeam sub nici o forma.ma uitam la sotul meu ,care si el avea vreo 3 luni de cand se despartise ,si imi ziceam ca asa un barbat mi-as dori sa am.si dumnezeu mi la dat.am renuntat la tot ce aveam atunci m-am mutat cu el si suntam si acum impreuna.am stiut de la prima vedere ca il iubesc.

    0
    0

  • monica pe 18 Feb 2010, 23:50
    exista :x

    sunt cu iubitul meu de 4 ani...am avut o intalnire in urma cu 4 primaveri...atunci ne'am vazut pt prima oara...ne'am indragostit unu de altul...in aceeasi zi m'a si sarutat prima data :x..de atunci suntem nedespartiti :x

    1
    0

  • pamfilie pe 12 Feb 2010, 22:57
    DRAGOSTEA EXISTA

    EXISTA LA PRIMA VEDERE!SA INTAMPLAT PT MINE ERA UN VIS ERA SINGURA MEA FERICIRE PE CARE O AVEAM DE ZI CU CU ZI,,,ATUNCI CAND AM INCEPUT SA PRIND ARIPI..!..SA AM RIDIC....DIN CEVA ANTERIOR...I MULTUMEAM LUI D-ZEU..PT TOT..!ATUNCI AM CAZUT DIN NOU SA TERMINAT ...CAND SA DOVEDIT K PT EL NU A INSEMNAT NIMIK:(DESI PT MMINE...E IN CONTINUARE

    1
    0

  • andra pe 24 Ian 2010, 23:04
    dragostea asta...

    Pentru prima oara am simtit cum e dragostea la prima vedere.Nu credeam in asta,dar exista.E frumos,sper sa nu se termine niciodata...sa fie totul ca la inceput!

    0
    0

  • Strumfy pe 16 Ian 2010, 02:15
    Exista

    Exista .... Mi sa intamplat ... Dar ... cum a venit ... asa s`a si dus :))) Oricum Sentimentul ... e foarte foarte frumos ... atat de frumos incat .. ramane ... "Neexplicabil"

    1
    0

  • mirela pe 23 Dec 2009, 20:51
    chiar exista!!!!

    sincer nu credeam in dragostea la prima vedere. Eram de parere ca exista o puternica atractie fata de cealalta persoana atunci cand o vezi pt prima data si nimic mai mult in acel moment...Dar mi s-a intamplat!!!!..... A fost ca in filme sau mai mult spus ca in "Romeo si Julieta"...el pe sosea cu masina iar eu pe geamul camerei mele de camin...pur si simplu am inceput sa vb dintr-o gluma si ne-am intalnit... Eu am coborat jos si ne-am cunoscut...Partea cea mai frumoasa a fost ca atractia a fost reciproca... Si de atunci am inceput o frumoasa relatie.... Cum mi-am dat seama daca exista dragoste la prima vedere!??! Datorita lui... Intr-o seara,dupa ce trecusera 6 zile de cand ne intalneam,el m-a intrebat daca eu cred in dragoste la prima vedere,si atunci i-am spus ca vreau sa nu ne mai vedem,iar el mi-a spus ca nu stie ce s-a intamplat dar s-a indragostit de mine...Atunci,cand mi-a spus asta mi-am dat seama ca n-as putea renunta la el...Si m-am intrebat de ce....ca sa nu mai spun ca inainte toate prietenele mele imi spuneau ca sunt indragostita de el,iar eu nu si nu... astfel mi-am dat seama ca m-am indragostit :))...Eram indragostita de baitul pe care nu-l mai vazusem niciodata si care mi-a aparut la geam,ca sa spun asa... De atunci suntem impreuna si suntem foarte fericiti...Nu stiu cat o sa dureze,dar acum spun ca sunt indragostita de el...Si da,m-am indragostit de el atunci cand l-am vazut... Atunci s-a aprins scanteia...:)):)):))...si acum pot sa spun ca dragostea la prima vedere chiar exista...Trebuie doar sa o vezi:P:P:P

    0
    0

  • Capshunyk. pe 23 Dec 2009, 13:36
    pentru #######

    Eu cred ca ar trebui sa incepi o relatie de prietenie.sa va cereti id-urile....nimicuri de acest gen..dupa care ,...usor,usor..incepi sa ii arati ca il placi..(nu dupa mult timp,pentru ca isi va creea un sentiment care il opreste sa se indragosteasca de tine) .Va trebui sa il "pescuiesti".Afla ce zodie e...si documenteaza-te.Vezi ce ii place si el se va indragosti sigur de tine.(vreau sa spun ca asa mi s-a intamplat si mie) bafta multa. te pup.. APROPO CATI ANI AI??

    0
    0

  • Dana pe 20 Nov 2009, 11:49
    chiar exista!

    sunt de acord ca exista dragoste la prima vedere...nici nu pot descrie cat de minunat e sentimentul.Am avut norocul sa ne intalnim undeva la munte..chiar intamplator..nici macar nu trebuia sa ma aflu acolo...eram cu o prietena al carei insotitor n-a reusit sa mai mearga cu ea...il tot vedeam la restaurant..priviri fugitive, timide totodata...iar in seara de Revelion am facut si cunostinta...cum pensiunea era micutza, trebuia sa socializam...Doamne...mi-a luat mana...am intins-o usor, nestiind daca o va strange protocolar sau o va saruta..si mi-a atins mana usor cu buzele si a ridicat privirea...acei ochi...negri si atat de patrunzatori...am simtit cum ma pierd toata...cum totul dispare in jurul meu...am simtit un fior atat de puternic din cap pana in varful degetelor de la picioare...care de altfel nu stiu cum ma mai tineau, asa tremurau...apoi am dansat...sa mai zic ca pluteam? ca nu mai vedeam nimic in jur si ca eram numai noi doi si atat? cred ca se intelege de la sine...cel mai frumos e ca discutand, am aflat ca avem aceeasi varsta, diferenta de cateva luni..suntem din acelasi oras..si mai mult..la 15 minute de mers pe jos! :)) prea frumos sa fie adevarat...insa..partea grea e ca peste 3 zile urma sa plece inapoi in Franta...student acolo in anul 4...insa ne-am revazut cand am ajuns acasa...desi ne rugase sa mergem cu masina...aveam deja biletele de tren si trebuiau decontate la serviciul prietenei mele...cat de frumoase au fost zilele de dupa ...am mers impreuna sa mancam papanasi la un restaurant...cine putea sa manance cand nu ne luam ochii unul de la celalalt? si a urmat primul sarut...pluteam, tremuram...eram beti de fericire amandoi...au urmat 3 luni de mess, skype...telefoane...ne-am revazut in aprilie...2 saptamani de vis pentru amandoi...apoi ne-am despartit...mi-a spus ca nu ar fi corect sa continuam tinand cont ca va ramane definitiv in Franta...insa ne-am revazut in vara...am continuat povestea de dragoste, desi initial am iesit ca "prieteni" si atat....cine putea sa se abtina cand ne sorbeam din priviri? si au trecut 2 ani si jumatate de cand ne-am cunoscut..ne-am revazut acum 2 luni si credeti-ma ca la fel de intens a fost totul..desi nu ne mai vazuseram de 1 an! cand ne-am sarutat din nou...aceeasi explozie...cu aceeasi fericire in ochi...stiu ca e pacat sa pierdem ce avem..insa fiecare are viata lui..el acolo...eu...aici, in Romania...insa m-am obisnuit cu ideea...dar va ramane mereu in sufletul meu...probabil ca de fiecare data cand ne vom revedea vom pastra in ochi sclipirea la ceea ce a fost...ce am trait impreuna...si...da..exista dragoste la prima vedere...

    0
    0

  • Cristina pe 3 Nov 2009, 23:16
    Dragostea adevarata!!!!!

    Am intilnit si eu un baiat care-l iubeam si ma iubea NESPUS DE MULT...PINA LA URMA TOTUL SA TRANSFORMAT IN NIMIK!!!!!!!!!!DE CE ??????

    0
    0

  • cristinutza pe 3 Oct 2009, 22:47
    eu sunt o fericita

    eu sunt feriicta ca dragostea de la prima vedere.....acum sa transformat in una adevrata si de durata...noi suntem casatoriti la moment si fffffff fericiti:)

    0
    0

  • didy96 pe 3 Iul 2009, 21:58
    dragoste la prima vedere

    poi daca dragostea la prima vedere este numai pentru femeie..iar barbatul nici nu o baga in seama..dar femeia ar trebuii sa faca orice ca sa'l faca sa se indragosteasca..ce ar putea face?..asha vrea sa primesc un raspuns pe id tzumpy_diana08..sau..pe mail:D

    0
    0

  • anka pe 19 Mai 2009, 17:13
    dragoste la prima vedere

    ce pot sa zic...am trait si eu o asa experienta,si a fost ceva foarte frumos.insa din pacate s-a terminat:(

    0
    0

  • EU pe 15 Mai 2009, 12:38
    ESTE

    si eu am patit-o ....de 2 ori...prima data la 13 ani...si cand l-am vazut efectiv mi s-au inmuiat picioarele si am tremurat toata...de-atunci...a durat vreo 4 ani dragostea...pana el s-a mutat.nu am avut o relatie, dar l-am iubit mult si, dupa 10 ani ma mai gandesc la el si la ce frumos a fost, la cum tremuram si cum asteptam noptile la geam doar sa il vad ca vine acasa.a fost extraordinar.A doua oara..a fost reciproca...de fapt eu m-am indragostit, si el...nush, probabil l-am atras, oricum lucrurile nu s-au terminat chiar frumos, dar...ideea in sine...nu cred ca dragostea si iubirea sunt acelasi lucru, acum sunt maritata si imi iubesc foarte mult sotul, dar nu se compara cu sentimentele pe care le-am avut la dragoste la prima vedere!!

    0
    0

  • danutza36 pe 13 Mai 2009, 20:24
    dragoste la prima vedere

    Exista dragoste la prima vedere.Dar ce te faci cand dupa 19 de ani de trai in comun si 23 de cand te ... iubeste dragul de el isi gaseste alinare la vecina?E foarte greu ,va asigur.Cand simti ca pica cerul pe tine si trebuie sa te comporti ca si cum totul ar fi ok si sa zambesti fericita copiilor care sunt marisori-18 si respectiv 12 ani.NImic nu e vesnic si iubirea pare ceva relativ.Cu atat mai rau e faptul ca l-am iubit doar pe el si nu am avut nici un alt prieten .I-am fost fidela secunda de secunda si am stat umar la umar,la rau si la bine.Nu-mi permit sa fiu deprimata.Trebuie sa ma ocup zi de zi de copii si nu vreau sa-i ranesc nicio secunda.Ideea e ca barbatii se uita la alta femeie doar pentru ca e alta si nu cea de care s-au plictisit.

    0
    0

  • rody pe 9 Mai 2009, 04:16
    dragoste la prima vedere

    ooo daaa....nu credeam nici eu ca exista dragoste la prima vedere...dar uite ca acum cred...prima data cind l-am vazut pe x am zis: o wow...il ador..si primul lucru care s-a petrecut in acel moment a fost privirea lui...am zis ca o sa fac tot posibilul sa-l cunosc pe x...4 luni doar ne aruncam priviri unul altuia si ne zimbeam...dupa 4 luni am inceput sa ne salutam si incetul cu incetul sa ne cunoastem...dupa doua luni de comunicare ne-am sarutat...si in total se fac 6 luni...si in acest moment sint 6 luni...si vom vedea ce va fi mai departe...dar "excitement-ul" e la fel ca in prima zi cind l-am vazut..asa ca nu stiu ce sa cred...probabil a fost dragoste la prima vedere!!!!

    0
    0

  • lori pe 8 Mai 2009, 17:59
    exista

    eu de cum l-am vazut , am ramas afectata profund . Sunt sigura ca a fost la prima vedere ... dar nu mi-am dat seama decat dupa cateva luni cand am inceput sa formam un cuplu . Pana atunci , am fost prieteni buni . Eu aveam un iubit , asa de forma sa spunem , fara implicare sentimentala , o relatie seaca . Undeva in suflet mereu imi doream sa existe ceva mai mult decat prietenie intre noi doi , iar in gandurile mele mereu era prezent . El mereu ma intelegea , ma asculta. Si stiam ca nu ii sunt nici eu indiferenta , dupa felul in care ma privea , si cum imi vorbea , cum imi zambea , cum imi aparea mereu in cale cand ma intorceam de la scoala . Suntem de 10 ani impreuna , de 6 ani casatoriti , si avem un baietel de 2 ani . Viata noastra a fost o poveste la inceput , un vis , un basm , ma simteam atat de fericita si implinita . Apoi totul s-a schimbat odata cu greutatile si esecurile din viata noastra . Totul insa a rezistat datorita sentimentelor puternice care ne-au klegat . AAm plnas si am suferit din cauza lui , de multe ori , dar si in ziua de azi , il iubesc la fel de mult , si chiar daca flacara pasiunii nu mai arde la fel de intens , el tot viata mea ramane , si iubirea mea , unica mare iubire . E ciudat cum se schimba omul , cum se maturizeaza , cum toate cele frumoase palesc , dar e miraculos atunci cand sentimentele raman pure , de neatins , indestructibile . Atat de tandru ma priveste si azi , atat de intens ma priveste ... si azi . Stiu ca sunt o norocoasa , ca am avut parte de o asa dragoste puternica . Daca crezi in iubire si respecti asta , vei fi fericit chiar si atunci cand lumea din jur se prabuseste peste tine . si

    0
    0

  • Tibi pe 22 Dec 2008, 00:53
    Dragoste la prima vedere

    da exista mereu dragoste la prima vedere pentru cei care arata bine si sunt atragatori dar dupa ce intri in vb cu ea sau cu el pica totul la revedere drum bun cale batuta

    0
    0

  • mary pe 30 Oct 2008, 22:29
    exista sigur:X

    dragostea l prima vedere exista j tot timpul am crezut in ea iar aqm chiar mi s intamplat j este foarte bine j sunt foarte fericita:X:X:X:X marfa site ul vostru

    0
    0

  • ###### pe 18 Sep 2008, 15:25
    ajutati-ma

    am asa o problema,eu mam indragostit de un baiat la prima vedere acum intotdeauna el se uita la mine si imi zimbeste,dar eu nustiu precis daca el ma iubeste eu lam iubit jumate de an si acum am asa o impresie ca nul mai iubesc,ajutati-ma sa-mi raspund la intrebarea m,ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!il mai iubesc eu sau nu???

    0
    0

  • zaya pe 17 Sep 2008, 16:43
    cel mai frumos sentiment

    exista..sper sa vina si pe la mine acea dragoste la prima vedere..acei fluturasi pe care abia apucam sa-i simt..ca se dusese de la mine(dar dupa articolul asta sunt convinsa ca nici nu a fost dragoste la prima vedere)

    0
    0

  • klaudyuhhz pe 16 Sep 2008, 11:43
    exista dragoste la prima vedere

    exista dragoste la prima vedere

    0
    0

  • IRA pe 15 Sep 2008, 15:16
    Exista,Doamne ajuta!

    Am citit cu drag si ma bucur ca totusi mai exista si oamneni care realizeaza ca inainte de orce pe lumea asta sentimentul sfant daruit de Cel de Sus este impartasit de multi altii ca noi ...dupa 2 divorturi am ajuns sa ma indragostesc la prima vedere,chiar si la distanta dar inmomentul de fata sunt mai fericita si implinita asa cum nu am fost dupa ani de zile traind sub acelasi acoperis cu fostul sot si am divortat pt a 2 a oara sperand ca Domnul sa-mi aduca in viata barbatul care sa ma inteleaga si sa ma aprecieze asa cum sunt,pt ca fata de majoritatea femeilor de azi sunt mandra ca nimic si nimeni nu ma clintit,nu m-a cumparat si nu m-a injosit pt nimic in lume si ...in sfarsit,pe neasteptate a aparut EL,GEORGE!!!Ii multumesc Domnului ca dupa 8 ani de lacrimi si sacrificii lasate in urma in cele 2 casnicii ,care de altfel daca nu s-ar fi intamplat nu as fi avut ocazia de-al cunoaste pe EL...ACUM SUNTEM IMPREUNA SI NIMENI SI NIMIC NU NE POATE SPULBERA VISUL DEVENIT REALITATE!!!Pacat ca f f f putini mai stiu sa iubeasca cu adevarat!!!IUBITI-VA MULT!!!

    0
    0

  • Mircea pe 11 Sep 2008, 16:20
    ehe

    exista. Dar vine cand o astepti mai putin si de la cine te astepti mai putin . Eu sunt insurat si m-a lovit dragostea de o colega. Imi tremura genunchii cand o vad, visez la ea, ma gandesc mereu la ea . Si am decis ceva - am invitat-o la o cafea sa vorbim ceva despre un proiect comun. Ea a acceptat, in sfarsit dupa vreo ora de discutii de una, alta, i-am marturisit ce simt pentru ea. Si stiti ce mi-a zis? Ca si ea simte la fel dar nu avea curaj sa imi zica. Daca eu nu as fi fost indraznet, nu as fi stiut niciodata. Mai departe, ma gandesc ce voi face, dar , sigur nu mai pot sta in actuala casatorie.

    1
    0

  • aphrodita26 pe 10 Sep 2008, 20:23
    exista si inca cum....

    sunt o fericita, traiesc o iubire la prima vedere de 1 an...nu stiu ce a fost,probabil zambetul lui..fermecator, nu stiu, stiu doar k din acel moment nu a mai existat altcineva pt mine..doar el...si ce e si mai interesant, k si el simte acelasi lucru...nu e nimic mai frumos, sper sa ne ajute d-zeu sa putem pastra darul minunat pe care ni l-a oferit...va doresc tuturor sa simiti asta.....

    0
    0

  • silvica pe 9 Sep 2008, 23:09
    si totusi ,exista!

    de cateva luni ,cel putin o data pe luna ,se intampla sa simt ceva deosebit! n-am cuvinte sa descriu fiorul,tremurul, unduirea vocii(nici eu nu credeam ca pot sa vorbesc asa),arsita din priviri(ma dor ochii,aproape),uscaciunea buzelor... cu alte cuvinte -de cate ori vine "acel"client,care are o lucrare la noi la birou(si sper sa nu se termine in curand)eu ma transform in cineva necunoscut mie! nu pot sa imi explic ce se intampla ! el,pe ansamblu, imi provoaca o stare de bine! am observat si altceva:parca simt ziua in care va veni! am semnale(!!??) ,ma gatesc cu mult mai multa atentie ,vreau sa ies in fata. e prea mult sa spun ca si el simte la fel! poate se poarta altfel pentru ca observa precipitarea mea! dar de fiecare data cand vine, cauta sa ne intersectam! la un moment dat ,am ramas singuri pe un hol. m-am zapacit de tot! el urca ,eu coboram,iar cand am intrat in birou colegele m-au intrebat daca mi-e rau! i-am retinut numele ,iar cand a trebuit sa-l prezint ,intr-o alta zi ,la alt birou ,nu l-am intrebat cum il cheama ,spunandu-i numele direct! a avut o reactie soc,am simtit cum ma privea pe ascuns,"altfel"! nu vorbim ,ne intelegem! e "ceva" altceva decat "normal"! eu incerc sa imi explic ce se intampla de fiecare data cand vine! as vrea sa dispara toata lumea din jur! chiar mi-a trecut prin cap sa-l abordez ,sa-l intreb direct,ca intr-un film care mi-a placut f mult(ciuleandra):"domnule ,noi ne-am mai cunoscut ,cumva?" atat de mare e atractia, incat si acum cand scriu ,prelungesc spatiul retraind acele trairi! eu pun totul pe seama unei chimii speciale! o atractie,o miscare a fluidelor interioare,care la o reciprocitate,poate (sper)provoca un uragan!

    0
    0

  • Alice007 pe 9 Sep 2008, 15:19
    Dragoste la prima vedere....cine-ar fi crezut

    Indubitabil exista, dragoste la prima vedere.Probabil astrele sau poate soarta joaca o festa celor ce nu mai cred in dragoste sau se cred invicibili la sagetile lui Cupidon. Da, mi s-a intamplat atunci cand ma asteptam mai putin, cand credeam ca pentru mine nu exista altceva decat munca,lupta nebuna de a face cariera, grijile cotidiene. Nu eram nici in locul potrivit, iar momentul era si mai nepotrivit si totusi s-a intamplat. Eram intr-o sedinta importanta, cu multa lume si probleme serioase de dezbatut si ridicand privirea am intalnit cei mai enigmatici ochi ce au existat vreodata. Pentru o clipa timpul s-a oprit in loc, pentru o secunda eram doar doua persoane in acea incapere, pentru un moment ne-am aflat in plina Galaxie, intr-un vartej al timpului, demn de un film stiintifico-fantastic. Mi-am revenit, am privit iar in hartiile mele, dar brusc m-am metamorfozat esential. Din acea clipa nu am mai fost "femeia de fier" cu o gandire inflexibila si privirea jucausa ce se amuza cand punea barbatii in incurcatura. Aparent eram aceeasi dar, se schimbase ceva ireversibil. Ne-am cunoscut apoi, am devenit foarte buni prieteni, am dobandit incredere netarmurita unul in celalalt, iar dupa zece ani am avut curajul, sau poate doar s-a intamplat, nici unul dintre noi nu a avut vreo contributie, sa se intample mai mult. Din prima clipa cand ne-am sarutat am avut acelasi sentiment ciudat, ca este sufletul meu pereche, ca ne-am mai intalnit intr-o alta viata. Ma speria faptul ca aveam aceleasi preocupari, aceleasi dorinte, aceleasi fantezii, iubeam aceeasi muzica, torul era mult prea "aceleasi". Dar au trecut multi ani, am invatat sa-l cunosc cum nimeni nu-l cunoaste, am invatat sa-l inteleg cum nimeni nu-l intelege. Nu putea fi happy and, mi-a fost teama de o astfel de dragoste si am ales sa fun, aveam un sentiment ciudat ca nu el este barbatul ce m-ar fi facut fericita, ca ceea ce avem noi este cu mult peste limita de intelegere, sau poate ca, cunoscandu-l atat de bine am inteles ca vreau alt gen de barbat, unul care sa ma complineasca, nu sa fie asemeni mie. Am fugit si am suferit enorm din aceasta cauza, simteam cum ma dezintegrez, iar aceasta nu era doar o figura de stil. Culmea este ca, el a inteles acest lucru, chiar a inteles si a acceptat spunand ca eu merit ceva mai bun si nu va fi decat fericit ca ne-am intalnit si am simtit impreuna. A mai trecut un an de atunci, eu m-am aruncat in bratele unui barbat ce ma iubeste enorm, sunt linistita si multumita, dar acea iubire, prima mea iubire, aparuta la o varsta destul de inaintata, eram si sunt o femeie in toata firea, va dainui de-a pururi. Probabil ca ne vom intalni intr-o alta viata, trebuie sa ne intalnim si probabil ca vom fi pregatiti sa fim si fericiti. Da, exista dragoste la prima vedere si este sublim sa o traiesti, razand, plangand, simtind, traind.

    0
    0

  • Alina pe 9 Sep 2008, 14:31
    Cred si traiesc....

    Este cat se poate de real..si eu traiesc o experienta de acest gen de 2 ani si ne intelegem cat se poate de bine,iar romantismul si tandretea sunt la fel ca la inceput..!!!

    0
    0

  • georgiana pe 9 Sep 2008, 11:12
    dragoste la prima vedere

    Si mie mi sa intamplat acest lucru dragoste la prima vedere dar baiatului de care m-am indragostit din prima clipa cand l-am vazut . Relatia noastra si acum continua de cand ne-am indragostit unul de altul prima data cand ne-am vazut.Acum avem 1 an de cand suntem impreuna si anul viitor ne vom casatori.

    0
    0

  • Nicolle pe 9 Sep 2008, 11:01
    Nu prea cred

    Eu nu cred in dragoste la prima vedere, poate ca nici nu am trecut prin asa ceva, in schimb cred in atractie la prima vedere. Eu sunt de parere ca la inceput poate exista atractie apoi dragoste, iar acum, dupa o relatie de 4 ani cu prietenul meu, pot spune ca e dragoste, dragoste care a crescut cu timpul (desi eu credeam ca se diminueaza in timp), dar totul depinde si de comportamentul celui de langa tine. Eu ma consider norocoasa ca il am langa mine!

    0
    0

  • simona pe 9 Sep 2008, 10:59
    e real,e super,e magie

    a iubi si a fi iubit e mereu un privilegiu,dar sa fie la prima vedere e magia lui dumnezeu si dureaza o vesnicie!Am parte de un asemenea privilegiu,desi nu suntem impreuna,stim amandoi de importanta sentimentului ce ne leaga! magia consta in faptul ca intre 2 indragostiti la prima vedere nu exista timp,sau sentimente negative.

    0
    0

  • angela pe 9 Sep 2008, 08:03
    Sunt o norocoasa sau nu?

    Da am trait-o la intesitate maxima. Nu stiu daca si el a simtit la fel ?Din anumite motive,voite sau nu, nu mai suntem impreuna de mult. A aparut din nou, indirect, si am crezut ca regreta si ca vrea sa-mi transmita ceva, dar se pare ca m-am inselat, asa ca fac o reverinta si ma retrag cuminte in coltul meu.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod