Cum îți dai seama că persoana cu care urmează să ieși la o întâlnire este narcisistă

Vorbiți prin mesaje de ceva timp și vrea să vă întâlniți în viața reală. E carismatic, e atrăgător, dar parcă ceva îți trezește o suspiciune.

De multe ori, simpla interactiune scrisa cu o persoana poate ridica semne de intrebare. Nu este nevoie intotdeauna sa ii observi limbajul trupului pentru a-ti da seama de anumite lucruri. De exemplu, vrei sa stii cum identifici un narcisist doar din mesajele pe care ti le trimite?

Trebuie sa mentionam, totusi: chiar daca potentialul partener bifeaza elementele de mai jos, nu inseamna neaparat ca nu trebuie sa te intalnesti cu el in viata reala. Daca intuitia iti spune sa ii oferi o sansa, ascult-o.

Cum identifici un narcisist doar din conversatiile prin mesaje scrise:

 

Te „bombardeaza” cu iubire


Este extrem de galant, de generos, de amabil si de dragut. Pare ca te iubeste inca de la primul „buna”, chiar daca nu stiti prea multe unul despre celalalt.

Te aproba in tot ce spui, iti admira inteligenta, simtul umorului si, bineinteles, aspectul fizic.

Stii expresia „prea bun ca sa fie adevarat”? Se aplica perfect aici. Daca persoana de la celalalt capat al telefonului pare prea buna ca sa fie reala, probabil asa este. Narcisistii au tendinta de a se mula perfect pe personalitatea celuilalt. Ei ar face totul pentru a o impresiona si pentru a-i castiga increderea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod