Bărbații cu chelie sunt mai puternici și mai încrezători. Studiu

Un nou studiu indică faptul că două treimi dintre bărbați își pierd o parte semnificativă a podoabei capilare până la vârsta de 35 de ani.
Tendința continuă odată cu înaintarea în vârstă, iar 85% dintre acești bărbați vor experimenta o pierdere mai mare a părului până la vârsta de 50 de ani. Iată însă de ce sunt mai puternici și mai încrezători bărbații cu chelie și de ce ar trebui să accepți și tu această schimbare în viața ta, dacă te confrunți cu ea!

Un nou studiu a ajuns la concluzia că bărbații cu chelie sunt mai puternici și mai încrezători


Un studiu științific recent arată că bărbații cu chelie au trăsături mai masculine decât alți bărbați. De asemenea, s-a constatat că bărbații cu chelie sunt puternici și dominanți.
Însă de ce? În plus, se pare că aceste constatări ne fac să regândim stereoturile învechite ale bărbaților cărora le cade părul.

Mulți bărbați învață să-și accepte chelia. Aceștia au decis să se radă pe cap în încercarea de a ascunde căderea părului. Un scalp fără păr va înlocui o podoabă capilară la fel de rapid ca o față fără barbă. Nu este necesar ca bărbații să folosească peruci sau tehnici de pieptănare pentru a ascunde pierderea părului.

S-a constatat și faptul că femeile percep bărbații cu chelie ca fiind mai încrezători decât alți bărbați cu o podoabă capilară bogată.


Bărbații care sunt expuși căderii părului sunt deseori sfătuiți să-și radă părul. Cu toate acestea, mulți sunt reticenți față de acest lucru, deoarece nu știu cum vor arăta fără păr.
Sugestia specialiștilor este să încerci o dată. Iar dacă îți plac rezultatele, vei descoperi un nou aspect încrezător pentru tine. 

Odată ce accepți faptul că ai chelie, nu va mai fi o sursă de disconfort. Mulți bărbați vor avea parte de beneficii după ce-și rad capul. Femeile se uită adesea la scalpul unui bărbat, atunci când podoaba capilară există. Când scalpul este ras, există mai multe șanse ca o femeie să privească în ochii unui bărbat. Acest contact vizual face mai ușoară interacțiunea cu o femeie. 

Un bărbat cu chelie va arăta cât de sigur pe sine este.
Nu mai este nevoie să spunem cât de multe femei iubesc această trăsătură a bărbaților. În concluzie, bărbații cu chelie sau care chelesc trebuie să accepte această schimbare. Vor fi mai fericiți, iar femeile vor aprecia încrederea acestor bărbați.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod