8 trucuri pentru a-l face pe iubitul tău să nu mai sforăie

Sforăitul poate fi o problemă mai mare decât crezi pentru relația ta. Când nu ești odihnită, poți fi mai uşor iritabilă și mai predispusă la certuri. Dacă iubitul tău nu își rezolvă singur problema, susține-l moral și ajută-l cât de mult te lasă. Iată 8 trucuri pentru a-l face pe iubitul tău să nu mai sforăie.

1. Adu-i aminte să-și decongestioneze căile repiratorii

Sforăitul poate fi agravat în mod semnificativ de un nas înfundat. Atunci când aerul trece prin spații mai strâmte, zgomotul produs este mai mare.
Adu-i aminte în fiecare seară să verifice situația și ar putea rezolva parțial sau chiar total problema. Cumpără-i picături pentru desfundarea nasului sau alte remedii naturale de la plafar pentru decongestionarea căilor respiratorii. Și un duș fierbinte înainte de culcare are același efect benefit.

2. Nu-l lăsa să bea prea mult alcool

Un bărbat care are probleme cu sforăitul ar trebui să știe că, cu 4-5 ore înainte de culcare, consumul de băuturi alcoolice nu este recomandat.
Nu-l admonesta însă niciodată în fața prietenilor lui dacă nu vrei să se supere. Alcoolul, ca și sedativele sau somniferele, reduc tonusul muscular în timpul somnului și pot provoca sforăit și la oameni care nu au de obicei aceasta problemă.

3. Ajută-l să slăbească

Sforăitul apare de multe ori în urma unei creșteri bruște în greutate, datorită depozitelor de grăsimi care restrictionează circulația corectă a aerului. Ajută-l să mănânce mai sănătos și să facă mai multă mișcare.

4.
Umezește aerul din dormitor


Aerul uscat poate irita membranele mucoase din nas și din gât, mai ales dacă iubitul tău suferă și de alergii. Cu un umidificator de aer în dormitor, poți scădea riscul unei nopți în care nu ai un somn odihnitor din cauză sforăitului partenerului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod