Monica Bellucci

13 calităţi ale femeilor, irezistibile pentru bărbaţi

femeie

Bunătatea


O inimă bună, înţelegătoare şi iertătoare - cine n-ar aprecia aşa ceva? Bunătatea distinge o femeie cu adevărat frumoasă de una drăguţă, dar fără suflet. Să fie capabilă să vadă binele în orice situaţie, să privească lumea cu ochi buni, să iubească şi să empatizeze - acestea sunt calităţi care fac atractivă o femeie, indiferent cum arată. Se ştie că orice bărbat care caută o parteneră pe termen lung apreciază bunătatea acesteia mai mult decât frumuseţea trecătoare.

Ştie să se aranjeze cu gust


O femeie îmbrăcată potrivit, cu stil, cu un machiaj optim, fără nimic excesiv, o femeie care îşi cunoaşte şi îşi foloseşte decent toate atuurile fizice nu are cum să nu impresioneze. Bărbaţilor nu le pasă dacă hainele unei femei sunt în ultimele tendinţe ale modei, dar nu pot ignora o rochie care urmează perfect liniile corpului.

E o gazdă bună


Oricât de mult doare acest adevăr, o femeie trebuie să ştie cum să primească un bărbat. O femeie care ştie să gătească şi să facă curăţenie are şanse mai mari să creeze o atmosferă plăcută şi să-l facă să aibă încredere în ea.
Pentru bărbaţii cu intenţii serioase o femeie care ştie să ţină o casă transmite un sentiment de relaxare şi de fericire, iar un tip inteligent nu va lua această calitate drept un semn de supunere!

E interesată de el


Asta înseamnă că o femeie care vrea să fie în centrul atenţiei unui bărbat trebuie să fie interesată de toate aspectele vieţii lui, scrie Bright Side. Dacă ea arată simpatie pentru ceea ce îl interesează pe el, atunci relaţia se înfiripă şi devine una trainică. În acelaşi timp, o femeie cu adevărat atractivă nu ar trebui să se teamă să-şi lase partenerul să-i cunoască preferinţele, atât la restaurant cât şi în pat, scrie site-ul citat.

Naturală şi sinceră


O femeie cu adevărat seducătoare este naturală, sinceră, liberă şi fără complexe; bărbaţii sunt dependenţi de sinceritatea unei femei. O femeie nu trebuie să pretindă că are nişte calităţi, ci să le câştige, să le cultive şi să le folosească.
O femeie care ştie să fie ea însăşi va găsi uşor pe cineva potrivit care să o aprecieze.

E graţioasă


Gesturile care atrag la o femeie sunt cele făcute cu graţie, cu stil. O femeie interesantă are o postură care impune atenţie, iar mişcările sale transmit încredere în sine. Felul în care o femeie îşi leagănă şoldurile când merge are un efect de hipnoză asupra sexului opus. Dacă aceste mişcări nu au ceva ostentativ şi sunt naturale, atracţia e garantată!

Ştie să comunice


Bărbaţii îşi doresc o relaţie cu o femeie deschisă la minte, sociabilă, care poate purta o conversaţie pe orice temă. Ea este mai atractivă dacă arată interes pentru ceea ce spune el, permiţându-i să se simtă inteligent, inventiv şi apreciat.
O femeie care ştie să asculte este întotdeauna un tovarăş dorit.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod